WEBSIGN DESIGN COMPANY

AudienceGain minangka perusahaan desain situs web sing misuwur lan misuwur kanthi spesialisasi nyedhiyakake layanan desain situs web profesional murah, standar SEO lan kompatibilitas seluler. Perusahaan kasebut nduweni tim IT sing dinamis, pamikiran kreatif, pengalaman pirang-pirang taun ing bidang teknologi informasi. AudienceGain tansah ngrungokake lan mangerteni kangelan saben pelanggan, saka ngendi perusahaan bakal menehi solusi sing paling optimal kanggo mbantu para pelanggan supaya njamin kualitas kanthi biaya sing paling murah.

Apa Desain Situs Web?

Desain situs web minangka kombinasi karya saka desain gambar, konten lan antarmuka tampilan situs web kanggo nyelehake gambar informasi individu, organisasi lan bisnis ing internet lan entuk bathi luwih akeh. liwat ngakses pelanggan potensial ing Internet dening Website.

Situs web minangka gambar, merek, lan pasuryan bisnis ing Internet, mula mbangun situs web minangka tugas penting kanggo individu utawa bisnis kanggo nambah merek lan ndhukung dodolan online.

Keuntungan saka desain web

Ing jaman teknologi 4.0, ora duwe situs web bakal nggawe perusahaan utawa bisnis sampeyan angel bersaing karo pesaing liyane. Utamane nalika kahanan epidemi rumit, blanja online dadi luwih praktis tinimbang sadurunge. Duwe situs web kanggo bisnis online minangka tren sing ora bisa dihindari kanggo bisnis sampeyan.

desain web

TOKO ANTARA

Layanan desain situs web profesional kanggo mbantu para pelanggan menehi persepsi babagan gaya kerja profesional perusahaan, toko, bisnis, saliyane, pangguna duwe kesan wiwit sepisanan nalika ngunjungi situs web bisnis kasebut.

TOKO TEMA

Nyedhiyakake tema WordPress sing berkualitas ing macem-macem industri, gampang diinstal, desain standar SEO, kompatibel karo kabeh piranti.

OVER ALL SEO

Layanan SEO kualitas profesional, AudienceGain minangka perusahaan terkemuka sing nyedhiyakake layanan SEO situs web kanggo bisnis.

ADMINISTRASI

Mbantu sampeyan ngirit wektu lan gaweyan kanggo ngurus situs web, nganyari konten utawa nggawe suntingan dhasar. Sampeyan mung kudu percaya marang kita

OPTIMISASI KECEPATAN SITUS WEB

Ngoptimalake kacepetan Google PageSpeed ​​​​Insights. Gunakake kanggo nyepetake situs WordPress, nambah peringkat SEO, lan nyuda tawaran Google Ads.

BACKLINK SEO ENTITY

Layanan Entitas SEO lan Bangunan Sosial mbantu sampeyan nambah kapercayan kanggo situs web lan ningkatake peringkat tembung kunci kanthi cepet lan aman.

HOSTING / VPS KONFIGURASI MURAH

Nyedhiyakake Hosting, VPS Unlimited, kualitas dhuwur karo SSD drive, akses data cepet kanggo nggawe premis kanggo ngoptimalake Website.

Paket jasa Desain Website Profesional

Kita nawakake paket desain web kanthi rega sing kompetitif ing pasar.

dhasar
$ 200
  • Desain miturut cithakan ing toko antarmuka
  • Jeneng domain gratis .com .net
  • Keamanan SSL: Ya
  • Hosting gratis kanthi kapasitas dhuwur
  • Bandwidth Unlimited
  • Basa: 1 Basa
  • Chat online Integrasi
  • Menehi adoh 5 artikel - 10 produk
  • Gratis desain 2 spanduk kanggo paket $200
  • Penyerahan kode sumber
  • Responsif: Tampilan PC / Tablet / Telpon
  • Konsultasi Pemasaran Gratis
  • Garansi: Salawas-lawase Yen Nggunakake Hosting AudienceGain
Premium
$ 400
  • Desain miturut cithakan sing ndhukung panyuntingan
  • Jeneng domain gratis .com .com.vn
  • Keamanan SSL: Ya
  • Hosting gratis kanthi kapasitas dhuwur
  • Bandwidth Unlimited
  • Basa: 2 Basa
  • Chat online Integrasi
  • Menehi adoh 8 artikel - 20 produk
  • Menehi adoh 3 desain Banner
  • Penyerahan kode sumber
  • Responsif: Tampilan PC / Tablet / Telpon
  • Konsultasi Pemasaran Gratis
  • Garansi: Salawas-lawase Yen Nggunakake Hosting AudienceGain
Bisa disesuaikan
$ 500
  • Desain eksklusif ing panyuwunan
  • Jeneng domain gratis .vn .com.vn
  • Keamanan SSL: Ya
  • Hosting gratis kanthi kapasitas dhuwur
  • Bandwidth Unlimited
  • Basa: 2 Basa
  • Chat online Integrasi
  • Menehi adoh 10 artikel - 30 produk
  • Menehi adoh 4 desain Banner
  • Penyerahan kode sumber
  • Responsif: Tampilan PC / Tablet / Telpon
  • Konsultasi Pemasaran Gratis
  • Garansi: Salawas-lawase Yen Nggunakake Hosting AudienceGain

PROSES KERJA AUDIENCEGAIN WEB DESIGN COMPANY

AUDIENCEGAIN tansah ngoptimalake proses saben dina supaya karya dadi lancar kanggo ngirit biaya kanggo pelanggan sabisa-bisa. Kita nyedhiyakake layanan desain web ing saindenging jagad.

Nampa panjalukan lan menehi saran pelanggan

Temokake tujuan pelanggan nalika nggawe situs web, ngirim antarmuka sampel referensi lan menehi saran antarmuka sing cocog.

Nutup antarmuka web, kutipan lan ngirim kontrak

Sawise customer setuju kanggo cithakan antarmuka, banjur Quote lan ngirim kontrak kanggo customer kanggo referensi.

Mlebu kontrak kanggo nampa 50% advance saka pelanggan

Pihak loro kasebut setuju karo syarat kontrak, terus mlebu lan nampa 50% dhuwit kanggo pangembangan web saka pelanggan.

Nindakake pangembangan web miturut kontrak

Desain situs web miturut timeline kontrak lan nuduhake asil miturut kemajuan web. Tes & kirim asil pungkasan.

Tes panrima lan pandhuan babagan cara nggunakake situs web

Nampa umpan balik saka pelanggan, editing lengkap lan acceptance. Pandhuan kanggo nggunakake situs web.

Garansi lan perawatan situs web sajrone nggunakake layanan

Warranty - care - editing dhasar kanggo pelanggan yen setya hosting long-term.

Cithakan antarmuka situs web miturut industri

Tema liyane
promosi
Tema WordPress Penjualan
Tema Sales
Tema WordPress Bisnis
Lelungan - Tema WordPress Hotel
Pendidikan Tema WordPress
Kosmetik - Tema WordPress Kecantikan
Interior Tema WordPress - Arsitektur
Tema WordPress Fashion
Panganan - Tema WordPress Obat
Warta Tema WordPress

Pitakon babagan LAYANAN DESIGN SITUS WEB

Desain situs web nganti rampung biasane mbutuhake 15-30 dina gumantung saka ukuran, jumlah basa lan kerumitan produk.

Layanan garansi situs web nduweni periode 01 taun wiwit tanggal situs web dipasrahake. Ruang lingkup garansi kalebu koreksi kesalahan situs web yen ana kesalahan dibandhingake karo fitur desain, kesalahan sing muncul nalika digunakake, lan keamanan situs web.

Masalah sing disenengi dening akeh unit yaiku apa layanan desain situs web ditagih. Alesan kanggo desain situs web ana ing dhaptar layanan piranti lunak sing ora kena PPN, mula masalah invoice menyang pelanggan ora diidini nyuda output kanggo bisnis. Lan AudienceGain bisa ngonfirmasi yen, nalika ngrancang situs web utawa nggunakake layanan situs web liyane, pelanggan bakal ditanggepi invoice lan kontrak PPN.

Sajrone panggunaan, yen sampeyan kudu ngganti antarmuka utawa ngowahi fungsi liyane, AudienceGain bakal ndhukung kanthi rega paling apik.

Hi there,

Kita minangka admin saka domain "audiencegain.net"!

Mangga dipriksa lan verifikasi akunku!

Thanks!