Notifikasi invoice lan konfirmasi pesenan bakal dikirim lewat email menyang sampeyan sawise pembayaran rampung.

Wektu pamrosesan pesenan sampeyan gumantung karo cara pembayaran sing wis dipilih. Biasane ora luwih saka 30 menit kanggo pembayaran online sajrone jam buka, maksimal 24 jam (* Cathetan: Jam kerja kita: 8:00 - 23:00 GMT + 7) (kajaba kanggo kasus khusus, kita bakal ngirim email).

Ganti ide bakal ditindakake dening panuku lan adol liwat Email. Sawise ide wis ditetepake, kita bakal khusus ngumumake wektu rampung kanggo demo Situs web. Sajrone demo kanggo situs web,
Sampeyan bisa ngubungi kita yen pengin nambah ide menyang proyek kasebut (Cathetan: Ngganti ide sampeyan bakal mengaruhi wektu rampung proyek. Mula, saben ana ide kasebut bakal diganti, kita bakal ngirim maneh email konfirmasi nalika rampung.

Situs web bakal diwenehake sawise pembeli mriksa lan wis kepenak karo demo (Cathetan: Sawise nyerahake situs web, kabeh masalah sing ana gandhengane karo penyuntingan situs web bakal didhukung kanthi biaya.)

Cara mbayar paypal: Pratelan banget lan aman kanggo para pembeli. Menapa malih, pambayare pembeli bakal dilindhungi yen ora ngirim barang kaya sing dijanjekake.
Cara Pembayaran Manual: Pangguna kudu ngisi kolom "Cathetan Pesenan" kanthi informasi Metode Pembayaran sing dipilih. Contone: Jeneng Bank, Pemegang Rekening, Wektu Transfer.

Yen sampeyan duwe masalah, mangga hubungi kami!

Aturan lan bentuk pembayaran

Kanggo kontrak AudienceGain, kita bakal njupuk 50% regane kontrak sadurunge kanggo nindakake biaya implementasi proyek. Sawise rampung proyek, kita bakal njupuk 50% sisa pelanggan kaya sing kasebut ing kontrak.

Kabeh bathi saka AudienceGain duwe kuitansi lengkap sing nggawe kapercayan karo pelanggan.

Kanggo layanan tambahan ing sanjabane kontrak, kita bakal ngrembug karo sampeyan lan mung bakal mbayar 1 wektu sawise proyek rampung.

Kebijakan garansi / perawatan
Kabeh produk saka perusahaan AudienGain digawe dijamin 12 wulan wiwit tanggal penyerahan proyek. Kita mung njamin kasus kesalahan sing timbul saka pihak kita kayata kesalahan kode, kesalahan sing ora ana gandhengane sing bakal menehi solusi kanggo para pelanggan.

Babagan layanan desain web, kita nyedhiyakake hosting 1 taun gratis kanggo para pelanggan, mula sajrone taun pisanan panggunaan, yen ana masalah sing gegandhengan karo layanan hosting sing diwenehake, kita bakal ndandani. kanggo sampeyan. Sawise periode setaun, yen sampeyan ora pengin nggunakake layanan hosting, kita ora tanggung jawab kanggo kesalahan sing ana gandhengane karo layanan hosting eksternal.

Periode garansi paling suwe 24 jam wiwit nampa informasi saka sampeyan, ora kalebu preinan. Kabeh informasi sing dihubungi liwat email, utawa alat obrolan online.