1. Tujuan lan ruang lingkup koleksi

Pangumpulan data utama ing AudiensGain situs web kalebu: jeneng, email, nomer telpon, alamat. Iki minangka informasi sing dibutuhake kanggo diwenehake pelanggan nalika ndhaptar akun lan ngirim saran lan pesen supaya bisa narik minat para konsumen.
Pelanggan bakal tanggung jawab mung kanggo kerahasiaan lan panyimpenan kabeh layanan nggunakake layanan kanthi jeneng, sandhi lan kothak email. Kajaba iku, para pelanggan duwe tanggung jawab kanggo ngabari kanthi cepet babagan panggunaan sing ora sah, nyiksa, nglanggar keamanan, lan njaga jeneng lan sandhi saka pihak katelu kanggo njupuk langkah-langkah kanggo ngrampungake. pas.

2. Lingkup panggunaan informasi

Kita nggunakake informasi sing diwenehake para pelanggan kanggo:
- Nyedhiyakake layanan lan produk kanggo pelanggan;
- Kirim kabar babagan kegiatan komunikasi antarane pelanggan lan AudiensGain situs web.
- Nyegah kegiatan ngrusak akun pangguna utawa kegiatan sing niru pelanggan;
- Hubungi lan ngatasi pelanggan ing kasus khusus
- Aja nggunakake informasi pribadi pelanggan ing njaba tujuan konfirmasi lan kontak karo kegiatan sing gegandhengan ing situs web AudiensGain.
- Yen ana sarat ukum: kita tanggung jawab kanggo kerja sama karo nyedhiyakake informasi pribadi marang para pelanggan nalika dijaluk saka lembaga kehakiman, kalebu: Pengadaan, pengadilan, investigasi polisi sing ana gandhengane karo pelanggaran legal tumrap pelanggan. Kajaba iku, ora ana sing duwe hak kompromi informasi pribadi pelanggan.

3. Wektu panyimpenan informasi

- Data pribadi pelanggan bakal disimpen nganti ana panjaluk mbatalake. Isih ana ing kabeh kasus, informasi pribadi para pelanggan bakal tetep rahasia ing server situs web. Yen ana informasi pribadi sing diduga palsu, nglanggar peraturan utawa ora ana interaksi mlebu sajrone 6 wulan, informasi kasebut bakal dibusak.

4. Wong utawa organisasi sing duwe informasi

Informasi sing dijaluk marang para pelanggan sajrone konsultasi lan pesen mung bakal digunakake nganti barang 2 saka Kebijakan iki. Kalebu dhukungan lan panyediaan pelanggan menyang panguwasa yen dibutuhake.
Kajaba iku, informasi kasebut ora bakal dilaporake menyang pihak katelu liyane tanpa idin saka pelanggan.

5. Alamat unit sing nglumpukake lan ngatur informasi pribadi

Contact Info:

Inggris Perusahaan: MID-MAN DIGITAL LTD
Alamat: 27 Old Gloucester Street, London, Inggris, WC1N 3AX

Perusahaan Vietnam: Mid-Man Marketing And Services Company Limited
Alamat: No. 19 Nguyen Trai, Ward Khuong Trung, Distrik Thanh Xuan, Kota Hanoi, Vietnam

Cathetan: Mid-Man Marketing And Service Company Limited minangka anak perusahaan saka MID-MAN DIGITAL LTD.

Email: contact@audiencegain.net
Phone: 070.444.6666

6. Cara lan alat kanggo pangguna ngakses lan mbenerake data pribadine.

- Pelanggan bisa ngirim panjaluk marang kita kanggo pitulung nalika mriksa, nganyari, mbenerake utawa mbatalake informasi pribadine.
- Pelanggan duwe hak ngajokake komplain babagan pambocoran informasi pribadi menyang pihak katelu menyang Dewan Manajemen situs web kasebut. Nalika nampa tanggepan kasebut, kita bakal ngonfirmasi informasi kasebut, kudu tanggung jawab kanggo nanggapi alasan lan nuntun anggota supaya mulihake lan ngamanake informasi kasebut.
Email: contact@audiencegain.net

7. Komitmen kanggo nglindhungi informasi pribadi pelanggan

- Informasi pribadi pelanggan ing situs web duwe rahasia rahasia miturut kabijakan perlindungan informasi pribadi sing wis ditemtokake. Pengumpulan lan panggunaan informasi pelanggan mung bisa ditindakake kanthi idin saka pelanggan kasebut, kajaba sing diwenehake karo ukum.
Kita nggunakake piranti lunak Secure Sockets Layer (SSL) kanggo nglindhungi informasi pelanggan sajrone transfer data kanthi ndhelik informasi sing sampeyan lebokake.
- Pelanggan tanggung jawab kanggo nglindhungi awake dhewe saka akses menyang informasi sandhi nalika nuduhake komputer karo akeh wong. Ing wektu kasebut, Klien kudu yakin metu saka akun kasebut sawise nggunakake layanan
- Kita setya ora sengaja nyampekano informasi pelanggan, ora adol utawa nuduhake informasi kanggo tujuan komersial.
Kebijakan keamanan informasi pelanggan mung ditrapake ing situs web kita. Ora kalebu utawa gegandhengan karo pihak katelu liyane kanggo masang pariwara utawa duwe tautan ing situs web kasebut.
- Yen server informasi diserang hacker sing nyebabake ilang data pelanggan, kita bakal tanggung jawab menehi informasi marang pejabat investigasi supaya bisa nangani lan menehi notifikasi marang pelanggan. Wis dingerteni
- Dewan manajemen mbutuhake wong sing kontak, kanggo nyedhiyani kabeh informasi pribadi sing relevan kayata: Jeneng lengkap, nomer telpon, KTP, email, informasi pembayaran lan tanggung jawab Verifikasi integritas informasi ing ndhuwur. Dewan Direksi ora tanggung jawab utawa ngrampungake kabeh keluhan sing ana gandhengane karo kepentingan pelanggan kasebut yen nganggep kabeh informasi sing diwenehake ing registrasi awal ora akurat.

8. Mekanisme kanggo nampa lan ngrampungake keluhan sing ana gandhengane karo informasi pribadi

Nalika pelanggan ngirim informasi pribadhi menyang kita, para pelanggan wis setuju karo syarat sing wis kasebut ing ndhuwur, kita duwe komitmen kanggo nglindhungi privasi pelanggan kanthi cara apa wae. Kita nggunakake sistem enkripsi kanggo nglindhungi informasi iki saka njupuk, panggunaan utawa pambocoran sing ora sah.
Kita uga nyaranake supaya pelanggan nyimpen informasi rahasia sing gegandhengan karo sandhi lan ora nuduhake karo wong liya.
Yen ana umpan balik pelanggan babagan panggunaan informasi sing beda karo tujuan sing wis ditemtokake, kita bakal nerusake langkah-langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Pelanggan ngirim umpan balik babagan informasi pribadi sing dikumpulake bertentangan karo tujuan sing wis ditemtokake.
Langkah 2: Departemen Perawatan Pelanggan nampa lan menehi hasil karo pihak sing gegandhengan.
Langkah 3: Yen ora bisa ngontrol, kita bakal ngetokake pejabat berwenang kanggo njaluk resolusi.
Kita tansah nampa komentar, kontak lan saran saka pelanggan babagan "Kebijakan Privasi" iki. Yen pelanggan duwe pitakon, hubungi Email: contact@audiencegain.net.