КОМПАНИЈА ЗА ДИЗАЈН НА WEBSIGN

AudienceGain е позната и реномирана компанија за дизајн на веб-страници, специјализирана за обезбедување на евтини професионални услуги за дизајн на веб-страници, стандарди за оптимизација и компатибилност со мобилни телефони. Компанијата располага со динамичен ИТ тим, креативно размислување, долгогодишно искуство во областа на информатичката технологија. AudienceGain секогаш ги слуша и ги разбира тешкотиите на секој клиент, од кои компанијата ќе понуди најоптимални решенија за да им помогне на клиентите да бидат целосно сигурни во квалитетот по најевтина цена

Што е дизајн на веб-страница?

Дизајнот на веб-страниците е комбинација на работа од дизајн на слики, содржина и интерфејс за прикажување на веб-локација за да се стават информации за слики на поединци, организации и бизниси на Интернет и да се заработи повеќе приходи. преку пристап до потенцијални клиенти на Интернет преку веб-страница.

Веб-страницата е слика, бренд и лице на бизнис на Интернет, така што градењето веб-локација е важна работа за поединец или бизнис да го зголеми својот бренд и да ја поддржи продажбата преку Интернет.

Придобивки од веб дизајн

Во ерата на технологијата 4.0, немањето веб-страница ќе ја отежне вашата компанија или бизнис да се натпреварува со другите конкуренти. Особено кога ситуацијата со епидемијата е комплицирана, онлајн купувањето стана попрактично од кога било. Да се ​​има веб-страница за вашиот онлајн бизнис е неизбежен тренд за вашиот бизнис.

Интернет Дизајн

ИНТЕРФЕЈС ПРОДАВНИЦА

Услугата за професионален дизајн на веб-страници е да им помогне на клиентите да дадат перцепција за професионалниот стил на работа на компанијата, продавницата, бизнисот, покрај тоа, корисниците имаат впечаток од првиот пат кога ќе ја посетат веб-страницата на бизнисот.

ПРОДАВНИЦА ЗА ТЕМА

Обезбедување квалитетни теми на WordPress во различни индустрии, лесни за инсталирање, стандарден дизајн за SEO, компатибилен со сите уреди.

ПРЕКУ СЕ SEO

Професионални квалитетни услуги за оптимизација, AudienceGain е водечка компанија која обезбедува услуги за оптимизација на веб-страници за бизниси.

АДМИНИСТРАЦИЈА

Ви помага да заштедите време и напор да се грижите за вашата веб-локација, да ја ажурирате содржината или да правите основни уредувања. Сè што треба да направите е да ни верувате

ОПТИМИЗАЦИЈА НА БРЗИНАТА НА ВЕБ-САЈТОТ

Оптимизирајте ја брзината на Google PageSpeed ​​Insights. Користете го за да ја забрзате вашата веб-страница на WordPress, да го подобрите рангирањето на SEO и да ги намалите понудите на Google Ads.

ЕНТИТЕТ за оптимизација за ПОЗАДНА ЛИНК

Услугите за ентитет за оптимизација и за социјално градење ви помагаат да ја зголемите довербата за вашата веб-страница и да промовирате рангирање на клучни зборови брзо и безбедно.

ХОСТИНГ / VPS ЕВТИНА КОНФИГУРАЦИЈА

Обезбедување хостинг, неограничен VPS, висок квалитет со SSD диск, брз пристап до податоци за да се создаде премиса за оптимизирање на вашата веб-страница.

Пакети за услуги за професионален дизајн на веб-страници

Нудиме пакети за веб дизајн по конкурентни цени на пазарот.

Основни
$ 200
 • Дизајн според шаблонот во продавницата за интерфејс
 • Бесплатно име на домен .com .net
 • SSL безбедност: Да
 • Бесплатен хостинг со висок капацитет
 • неограничен број на пропусен опсег
 • Јазик: 1 Јазик
 • Интегриран онлајн разговор
 • Подарете 5 артикли – 10 производи
 • Бесплатен дизајн на 2 банери за пакет од 200$
 • Предавање на изворниот код
 • Одговорно: приказ на компјутер / таблет / телефон
 • Бесплатен маркетинг консалтинг
 • Гаранција: Засекогаш ако користите хостинг AudienceGain
PREMIUM
$ 400
 • Дизајн според шаблонот што поддржува уредување
 • Бесплатно име на домен .com .com.vn
 • SSL безбедност: Да
 • Бесплатен хостинг со висок капацитет
 • неограничен број на пропусен опсег
 • Јазици: 2 јазици
 • Интегриран онлајн разговор
 • Подарете 8 артикли – 20 производи
 • Подарете 3 дизајни на банери
 • Предавање на изворниот код
 • Одговорно: приказ на компјутер / таблет / телефон
 • Бесплатен маркетинг консалтинг
 • Гаранција: Засекогаш ако користите хостинг AudienceGain
Приспособливо
$ 500
 • Ексклузивен дизајн на барање
 • Бесплатно име на домен .vn .com.vn
 • SSL безбедност: Да
 • Бесплатен хостинг со висок капацитет
 • неограничен број на пропусен опсег
 • Јазици: 2 јазици
 • Интегриран онлајн разговор
 • Подарете 10 артикли – 30 производи
 • Подарете 4 дизајни на банери
 • Предавање на изворниот код
 • Одговорно: приказ на компјутер / таблет / телефон
 • Бесплатен маркетинг консалтинг
 • Гаранција: Засекогаш ако користите хостинг AudienceGain

РАБОТЕН ПРОЦЕС НА КОМПАНИЈАТА ЗА ВЕБ-ДИЗАЈН НА ПУБЛИКАТА

AUDIENCEGAIN секогаш го оптимизира процесот од ден на ден, така што работата оди непречено за да ги заштеди трошоците за клиентите што е можно повеќе. Обезбедуваме услуги за веб дизајн низ целиот свет.

Примајте барања и советувајте ги клиентите

Откријте ја целта на клиентот кога правите веб-локација, испратете го референтниот примерок интерфејс и советувајте го соодветниот интерфејс.

Затворете го веб-интерфејсот, цитирајте и испратете го договорот

Откако клиентот ќе се согласи со шаблонот за интерфејс, потоа цитирајте го и испратете го договорот до клиентот за референца.

Потпишете договор за да добиете 50% аванс од клиентите

Двете страни се согласуваат со условите на договорот, продолжуваат со потпишување и добиваат 50% од парите за веб развој од клиентот.

Спроведување на веб-развој според договор

Дизајнирајте ја веб-локацијата според временската рамка на договорот и прикажете ги резултатите според напредокот на веб-страницата. Тестирајте и поднесете ги конечните резултати.

Тест за прифаќање и упатства за тоа како да ја користите веб-страницата

Добијте повратни информации од клиентите, комплетно уредување и прифаќање. Инструкции за користење на веб-страницата.

Гаранција и грижа за веб-страницата за време на користењето на услугата

Гаранција - грижа - основно уредување за клиентите доколку се посветени на долгорочно хостирање.

Шаблони за интерфејс на веб-страници по индустрија

Други теми
промоција
Продажба на WordPress тема
Тема за продажба
Бизнис WordPress тема
Патување - Хотел WordPress тема
Образование WordPress тема
Козметика - Убавина WordPress тема
Внатрешни работи со тема на WordPress - Архитектура
Модна тема на WordPress
Храна - медицина WordPress тема
Вести за темата на WordPress

ПРАШАЊА ЗА УСЛУГИТЕ ЗА ДИЗАЈН НА СТРАНИЦА

Дизајнот на веб-страницата за да се заврши обично трае околу 15-30 дена во зависност од големината, бројот на јазици и сложеноста на производот.

Гарантната услуга на веб-страницата има период од 01 година од датумот на предавање на веб-страницата. Опсегот на гаранцијата вклучува корекција на грешките на веб-локацијата доколку има грешки во споредба со карактеристиките на дизајнот, грешките што настануваат при користењето и безбедноста на веб-страницата.

Прашање за кое се интересираат многу единици е дали услугата за дизајн на веб-локација е фактурирана. Причината за дизајнот на веб-страницата е на листата на софтверски услуги кои не подлежат на ДДВ, така што издавањето фактури на клиентите не е дозволено да го одбие аутпутот за бизнисите. А AudienceGain може да потврди дека, при дизајнирање веб-локација или користење на други услуги на веб-локација, на клиентите ќе им се издаваат фактури и договори за ДДВ.

За време на употребата, ако треба да го промените интерфејсот или да уредите повеќе функции, AudienceGain ќе поддржува со најдобра цена.

Здраво,

Ние сме администратор на доменот „audiencegain.net“!

Ве молиме проверете и потврдете ја мојата сметка!

Ви благодариме!