Начини на плаќање
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7

Зошто дизајнот на веб-страница е важен за бизнисот?

 • ✅ Изградете ја свеста за брендот
 • ✅ Добијте увид во вашата публика
 • ✅ Најдете нови клиенти преку SEO
 • ✅ Поставете го вашиот бренд како експерт во индустријата
 • ✅ Покажете го вашето портфолио на работа
 • ✅ Растете го вашиот бренд
 • ✅ Зголемете ја услугата/искуството за клиенти

Најчесто поставувани прашања

Присуството на еден бизнис на интернет, без оглед на индустријата, може да има огромно влијание врз неговиот успех. Во денешно време, некои бизниси сè уште не сфаќаат дека мнозинството од нивните клиенти ќе ја посетат нивната веб-страница пред да купат.

Имањето силно онлајн присуство, особено веб-локација, може да придонесе за генерирање повеќе приходи. Да, квалитетот на вашата веб-страница влијае на резултатите!

Про: Вие го контролирате вашиот онлајн идентитет

Ако изградите сопствена веб-локација, треба да бидете сигурни дека вашиот бренд и пораки секогаш блескаат. Исто така, многу други бизниси кои сакаат да ги користат вашите производи или услуги сепак ќе ја прегледаат вашата веб-страница за да го потврдат вашето присуство, вашата валидност како бизнис и други општи информации за вашиот бизнис, тим и понуди.

Поврзете се со кој било

Основната придобивка од веб-локацијата е способноста да се комуницира со секого, без оглед на технологијата што ја користат. Светски познатите споменици сега се на дофат на нашите прсти, а на повидок се и далечните членови на семејството.

Допрете до поширока публика

Најочигледната предност на бизнис веб-локацијата е потенцијалот за допирање на поширока публика. Интернетот го користат буквално милиони луѓе, сите бараат нешто, а некои можеби ве бараат вас!

Останете на располагање 24*7

Имањето веб-локација значи дека информациите и спецификите на вашата компанија за нејзините стоки и услуги може да ги гледа секој, во секое време и од каде било во светот. Интернетот е достапен деноноќно, секој ден во неделата. Како резултат на тоа, дури и ако вашата вистинска локација е затворена, веб-локацијата на вашиот бизнис сè уште ќе биде достапна за луѓето.

Треба да се ажурира на редовна основа
Податоците на вашата веб-локација може да бидат несигурни доколку не се ажурираат редовно. Мора да гарантирате дека модификациите се направени кога е соодветно и да вклучите одрекување од одговорност за точноста на информациите вклучени во веб-страницата.

Негативните критики може да му наштетат на бизнисот
Имањето веб-страница ја зголемува опасноста од неповолен публицитет. Можно е незадоволен клиент да излезе на Интернет за да ги пренесе своите поплаки и да ја вклучи вашата веб-страница во нивниот преглед или забелешка.

следбеници на инстаграм