Известување за фактура и потврда за нарачката ќе ви бидат испратени по е-пошта по завршувањето на уплатата.

Времето на обработка на вашата нарачка зависи од начинот на плаќање што сте го избрале. Обично не повеќе од 30 минути за плаќање преку Интернет за време на работното време, максимум 24 часа (* Забелешка: Нашето работно време: 8:00 - 23:00 GMT + 7) (освен за посебни случаи, ќе ви ги испратиме на е-пошта).

Размената на идеи ќе ја изврши купувачот и продавачот преку е-пошта. Откако ќе се утврди идејата, ние специјално ќе го објавиме времето за завршување на демо-страницата. За време на демо-страницата,
Можете да контактирате со нас ако сакате да додадете идеи на проектот (Забелешка: Промената на вашата идеја ќе влијае на времето на завршување на проектот. Затоа, секогаш кога ќе има промена во идејата, ќе испраќаме е-пошта за потврда за времето на завршување.

Веб-страницата ќе биде предадена по проверка на купувачот и е задоволен од демо (Забелешка: По предавањето на веб-страницата, сите проблеми поврзани со уредувањето на веб-страницата ќе бидат поддржани во форма на надомест.)

Начин на плаќање преку Paypal: Многу едноставен и безбеден за купувачите. Покрај тоа, плаќањето на купувачот ќе биде заштитено ако не ја испорачаме стоката како што е ветено.
Рачен начин на плаќање: Корисникот мора да го пополни полето „Белешка за нарачката“ со избраните информации за начинот на плаќање. На пример: Име на банка, Имател на сметка, Време на трансфер.

Доколку имате какви било проблеми со нас, слободно контактирајте не!

Правила и начини на плаќање

За договорите на AudienceGain ќе земеме однапред 50% од вредноста на договорот за да ги извршиме трошоците за реализација на проектот. По завршувањето на проектот, ќе земеме 50% од преостанатата сума на клиентот како што е наведено во договорот.

Сите приходи од AudienceGain имаат целосна сметка што создава доверба кај клиентите.

За дополнителни услуги надвор од договорот, ќе разговараме со вас и ќе платиме само 1 пат по завршувањето на проектот.

Гаранција / политика за одржување
Сите производи на компанијата AudienceGain се гарантираат 12 месеци од датумот на примопредавање на проектот. Ние гарантираме само случаи на грешки што произлегуваат од наша страна, како што се грешки во кодот, неповрзани грешки, ќе им дадеме решенија на клиентите.

За услугите за веб-дизајн им обезбедуваме на клиентите 1 година бесплатен хостинг, така што во текот на првата година на користење, доколку има проблем во врска со услугата за хостирање обезбедена од наша страна, ние ќе го решиме. за тебе По истекот на периодот од една година, ако не сакате да ја користите нашата услуга за хостирање, ние не сме одговорни за какви било грешки поврзани со услугите за надворешно хостирање.

Гарантниот период е најдоцна 24 часа од добивањето информации од вас, со исклучок на празниците. Сите информации што ги контактираме преку е-пошта, или алатки за разговор преку Интернет.