KOMPANIA E DIZAJNIMIT TË WEBSIJNIT

AudienceGain është një kompani e famshme dhe me reputacion e dizajnit të faqeve të internetit e specializuar në ofrimin e shërbimeve të lira profesionale të dizajnit të faqeve të internetit, standardet SEO dhe pajtueshmërinë me celularin. Kompania ka një ekip dinamik IT, mendim kreativ, përvojë shumëvjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit. AudienceGain gjithmonë dëgjon dhe kupton vështirësitë e çdo klienti, nga të cilat kompania do të ofrojë zgjidhjet më optimale për të ndihmuar klientët të jenë plotësisht të siguruar për cilësinë me koston më të lirë.

Çfarë është Dizajni i Uebsajtit?

Dizajni i faqes në internet është një kombinim i punës nga dizajni i imazhit, përmbajtja dhe ndërfaqja e shfaqjes së një faqe interneti për të vendosur imazhe informacioni të individëve, organizatave dhe bizneseve në internet dhe për të fituar më shumë të ardhura. nëpërmjet aksesimit të klientëve të mundshëm në internet nëpërmjet faqes së internetit.

Faqja e internetit është imazhi, marka dhe fytyra e një biznesi në internet, kështu që ndërtimi i një faqe interneti është një punë e rëndësishme për një individ ose biznes për të rritur markën e tyre dhe për të mbështetur shitjet në internet.

Përfitimet e dizajnit të uebit

Në epokën e teknologjisë 4.0, mungesa e një faqe interneti do ta bëjë të vështirë për kompaninë ose biznesin tuaj të konkurrojë me konkurrentët e tjerë. Sidomos kur situata epidemike është e ndërlikuar, blerjet online janë bërë më praktike se kurrë. Të kesh një faqe interneti për biznesin tuaj online është një trend i pashmangshëm për biznesin tuaj.

Website Design

DYQANI INTERFACE

Shërbimi profesional i dizajnit të faqeve të internetit është të ndihmojë klientët të japin një perceptim të stilit profesional të punës së kompanisë, dyqanit, biznesit, përveç kësaj, përdoruesit kanë një përshtypje që herën e parë kur vizitojnë faqen e internetit të biznesit.

DYQANI TEMA

Ofrimi i temave cilësore të WordPress në një sërë industrish, të lehta për t'u instaluar, dizajn standard SEO, i pajtueshëm me të gjitha pajisjet.

MBI TË GJITHA SEO

Shërbime SEO cilësore profesionale, AudienceGain është një kompani lider që ofron shërbime SEO në uebsajt për bizneset.

ADMINISTRIMI

Ju ndihmon të kurseni kohë dhe përpjekje për t'u kujdesur për faqen tuaj të internetit, për të përditësuar përmbajtjen ose për të bërë modifikime bazë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na besoni

OPTIMIZIMI I SHPEJTËSISË SË FAQEVE

Optimizo shpejtësinë e Google PageSpeed ​​Insights. Përdoreni atë për të shpejtuar faqen tuaj të WordPress, për të përmirësuar renditjen e SEO dhe për të zvogëluar ofertat e Google Ads.

SUBJEKTI BACKLINK SEO

Shërbimet e Entitetit SEO dhe Ndërtimit Social ju ndihmojnë të rrisni besimin për faqen tuaj të internetit dhe të promovoni renditjen e fjalëve kyçe shpejt dhe në mënyrë të sigurt.

HOSTING / VPS KONFIGURIM I LIRË

Ofrimi i hostimit, VPS pa kufi, cilësi e lartë me një disk SSD, akses i shpejtë i të dhënave për të krijuar një premisë për të optimizuar faqen tuaj të internetit.

Paketa shërbimi për dizajnimin e faqeve profesionale

Ofrojmë paketa web design me çmime konkuruese në treg.

Themelor
$ 200
 • Dizajni sipas shabllonit në dyqanin e ndërfaqes
 • Emri i domain falas .com .net
 • Siguria SSL: Po
 • Hosting falas me kapacitet të lartë
 • Bandwidth pa limit
 • Gjuha: 1 Gjuha
 • Bisedë e integruar në internet
 • Dhuroni 5 artikuj – 10 produkte
 • Dizajn falas i 2 banderolave ​​për paketën prej 200$
 • Dorëzimi i kodit burimor
 • Reagues: Ekrani i kompjuterit / tabletit / telefonit
 • Konsulencë Marketingu Falas
 • Garancia: Përgjithmonë nëse përdorni pritjen e AudienceGain
PREMIUM
$ 400
 • Dizajni sipas shabllonit që mbështet redaktimin
 • Emri i domain falas .com .com.vn
 • Siguria SSL: Po
 • Hosting falas me kapacitet të lartë
 • Bandwidth pa limit
 • Gjuhët: 2 Gjuhë
 • Bisedë e integruar në internet
 • Dhuroni 8 artikuj – 20 produkte
 • Dhuroni 3 modele banerash
 • Dorëzimi i kodit burimor
 • Reagues: Ekrani i kompjuterit / tabletit / telefonit
 • Konsulencë Marketingu Falas
 • Garancia: Përgjithmonë nëse përdorni pritjen e AudienceGain
I personalizueshëm
$ 500
 • Dizajn ekskluziv sipas kërkesës
 • Emri i domain falas .vn .com.vn
 • Siguria SSL: Po
 • Hosting falas me kapacitet të lartë
 • Bandwidth pa limit
 • Gjuhët: 2 Gjuhë
 • Bisedë e integruar në internet
 • Dhuroni 10 artikuj – 30 produkte
 • Dhuroni 4 modele banerash
 • Dorëzimi i kodit burimor
 • Reagues: Ekrani i kompjuterit / tabletit / telefonit
 • Konsulencë Marketingu Falas
 • Garancia: Përgjithmonë nëse përdorni pritjen e AudienceGain

PROCESI I PUNËS SË KOMPANISË TË DIZAJNIMIT TË WEB AUDIENCEGAIN

AUDIENCEGAIN optimizon gjithmonë procesin dita ditës në mënyrë që puna të shkojë pa probleme për të kursyer sa më shumë kostot për klientët. Ne ofrojmë shërbime të dizajnit të internetit në mbarë botën.

Merrni kërkesat dhe këshilloni klientët

Zbuloni qëllimin e klientit kur krijoni një faqe interneti, dërgoni ndërfaqen e mostrës së referencës dhe këshilloni ndërfaqen e duhur.

Mbyllni ndërfaqen e internetit, jepni kuotën dhe dërgoni kontratën

Pasi klienti të pajtohet me shabllonin e ndërfaqes, atëherë citoni dhe dërgoni kontratën klientit për referencë.

Nënshkruani një kontratë për të marrë 50% paradhënie nga klientët

Të dy palët bien dakord me kushtet e kontratës, vazhdojnë të nënshkruajnë dhe marrin 50% të parave për zhvillimin e ueb-it nga klienti.

Kryerja e zhvillimit të uebit sipas kontratës

Dizenjoni faqen e internetit sipas afatit kohor të kontratës dhe tregoni rezultatet sipas ecurisë së internetit. Testoni dhe dorëzoni rezultatet përfundimtare.

Testi i pranimit dhe udhëzimet se si të përdorni faqen e internetit

Merrni reagime nga klientët, redaktimi dhe pranimi i plotë. Udhëzime për përdorimin e faqes në internet.

Garancia dhe kujdesi i faqes së internetit gjatë përdorimit të shërbimit

Garancia - kujdes - redaktimi bazë për klientët nëse angazhohen për pritje afatgjatë.

Modelet e ndërfaqes së faqes në internet sipas industrisë

Temat e tjera
Promovimi
Tema e shitjeve të WordPress
Tema e shitjeve
Tema e WordPress e Biznesit
Udhëtim - Hotel WordPress Theme
Arsimi WordPress Theme
Cosmetics - Beauty WordPress Theme
WordPress Theme Brendshme - Arkitekturë
Moda WordPress Theme
Ushqim - Mjekësi WordPress Tema
News Theme WordPress

PYETJE PËR SHËRBIMET E PROJEKTIMIT TË FAQEVE

Përfundimi i dizajnit të faqes në internet zakonisht zgjat rreth 15-30 ditë në varësi të madhësisë, numrit të gjuhëve dhe kompleksitetit të produktit.

Shërbimi i garancisë së faqes në internet ka një periudhë prej 01 viti nga data e dorëzimit të faqes së internetit. Fusha e garancisë përfshin korrigjimin e gabimeve të faqes në internet nëse ka gabime në krahasim me veçoritë e dizajnit, gabimet që lindin gjatë përdorimit dhe sigurinë e faqes në internet.

Një çështje për të cilën janë të interesuara shumë njësi është nëse shërbimi i dizajnimit të faqes në internet është i faturuar. Arsyeja e dizajnimit të faqes së internetit është në listën e shërbimeve softuerike që nuk i nënshtrohen TVSH-së, ndaj lëshimi i faturave ndaj klientëve nuk lejohet që t'u zbresë produktin bizneseve. Dhe AudienceGain mund të konfirmojë se, kur dizajnoni një faqe interneti ose përdorni shërbime të tjera të internetit, klientëve do t'u lëshohen fatura dhe kontrata me TVSH.

Gjatë përdorimit, nëse keni nevojë të ndryshoni ndërfaqen ose të modifikoni më shumë funksione, AudienceGain do ta mbështesë me çmimin më të mirë.