Kush jemi ne?

E themeluar në vitin 2016 nga CEO Nguyen Cao Chi.

Fitimi i audiencës fillimisht ishte një kompani e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve për të ndihmuar YouTubers që të rritin kanalet e tyre në mënyrë efikase dhe të shpejtë. Ne i sollëm videot e tyre tek audienca të cilët ishin vërtet të interesuar për përmbajtjen e tyre përmes fushatave promovuese.

Në atë kohë, ne ishim shumë të suksesshëm për të ndihmuar mijëra kanale në YouTube të rriteshin nga asgjëja në vendin ku kanalet e tyre mund të bënin mijëra dollarë. Pra, është pikërisht nderi dhe krenaria jonë të flasim për YouTube.

Cili është misioni ynë?

Në vitin 2018, vendosëm të zbatonim qëllimin tonë të dytë pasi realizuam potencialin e shkëlqyer të rritjes së videos në platformat e mediave sociale. Kjo do të thotë për të ndihmuar krijuesit e përmbajtjes të fitojnë para përmes videove të tyre në YouTube dhe të tjerë si TikTok, Facebook dhe Twitch.

Ideja e shërbimit tonë të parë të fitimit të parave lindi ndërsa YouTube filloi të vendoste kërkesat e tij sfiduese në vitin 2018 me 4,000 orë shikimi dhe 1,000 abonentë.

Ne e kuptojmë çdo problem me të cilin do të përballej një krijues i ri i përmbajtjes kur rrit një kanal/llogari. Prandaj, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të lehtësoni presionin tuaj për përmbushjen e të drejtës për t'u fituar para. Nga atje, ju keni më shumë kohë për t'u fokusuar në krijimin e videove të vlefshme për audiencën.

Me përvojën tonë, përkushtimin dhe frymën gjithnjë mësimore, ne do të bëjmë çmos që të meritojmë të jemi zgjidhja kryesore për Krijuesit e Përmbajtjes.

Çfarë thonë njerëzit për ne?

Hazar Tech tha:

“Unë e vlerësoj vërtet punën e vërtetë që ky ekip po bën me ndershmëri të plotë dhe duke u shërbyer të tjerëve duke i ndihmuar ata, ju ngriheni vetëm kur ngrini të tjerët. Është vërtet e vështirë për të gjetur ndershmërinë në këtë kohë dhe ndershmëria është e shtrenjtë. E përshëndes këtë ekip. Ata me të vërtetë meritojnë më shumë se sa duhet! Ata dhanë edhe më shumë se premtimet e tyre. Unë do t'ua rekomandoja të gjithëve dhe unë vetë me siguri do t'i kontaktoj përsëri dhe përsëri në të ardhmen! Zoti i bekoftë!" - Kontrolloni kanalin e tyre këtu.

I huaji tha:

“Shërbim shumë i mirë dhe njerëz të mirë! Shumë LEGJIT!!! Tani kanali im po printon $ falë këtij shërbimi të mrekullueshëm…” – Kontrolloni kanalin e tyre këtu.

Ahhchoo tha:

“5 yje do të doja të mund të jepja 10 yje ⭐️ Ishte e mrekullueshme të punoje me Jacob Jacob ishte shumë i dobishëm gjithmonë aty për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje. Kam fituar para më pak se 15 orë pasi kisha përfunduar të gjitha orët e mia. Procesi ishte pak i gjatë, por ia vlen, mendoj se ata duan të sigurohen që ta bëjnë atë në mënyrën e duhur. Nëse e lexoni këtë shkoni kontrolloni kanalin tim Ahhchoo ❤️ Gëzuar vitin e ri të gjithëve.” - Kontrolloni kanalin e tyre këtu.

Vizioni i Shërbimet Premium

YouTube

Shërbimi i Rishikimeve Sociale

TIK Tok

Google

SoundCloud

Instagram

Twitter

Facebook

Pinterest

Twitch

Mund të kontrolloni shumë komente të tjera të AudienceGain në Vlerësimet faqe Ose:

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni përmes: