Mënyra pagese
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7

Përfitimet e blerjes së llogarisë Aged Instagram

 • ✅ Llogaritë e vjetra në Instagram kanë më shumë besim te vizitorët sesa te të rinjtë.
 • ✅ Llogaria e vjetër nuk do të jetë e kufizuar/fantazma kur përdoruesi ndjek një llogari tjetër.
 • ✅ Accs-të e vjetra në Instagram u mbijetuan më shumë valëve të pezullimit sesa ato të rejat.
 • ✅ Instagram ka më pak kufizime për llogarinë e moshës ose llogarinë me ndjekës të lartë, si p.sh. pëlqimi, ndjekja, postimi me URL
 • ????Ndjekësit: 0-100
 • ????Garancia: E garantuar pa kthim
 • ???? Gjinia: e rastësishme

Ku të blini llogari të vjetra në Instagram? Ka arsye të panumërta të ndryshme që mund të dëshironi të blini llogari në Instagram, të cilat mund të ofrojnë një opsion ideal "të shpejtë" për të zhvilluar një llogari të njohur në Insta.

Natyrisht, zhvillimi i një profili të ri në Instagram është një proces tepër që kërkon shumë kohë dhe shpesh është e vështirë të dallosh nga turma në vendet e krijuara tashmë (pa marrë parasysh sa e mirë mund të jetë përmbajtja juaj).

Cila është alternativa? Nëse keni një vend në mendje për Instagramin tuaj dhe mund t'i kushtoni kohë IG pasi të keni bërë blerjen, mund të konsideroni blerjen e llogarive në Instagram dhe marrjen përsipër të menaxhimit të këtyre faqeve.

Por jo të gjitha faqet e internetit janë vende të sigurta për të blerë llogari në Instagram dhe për të hyrë, dhe duke zgjedhur një Kështu, ne kemi bërë disa gërmime dhe kërkime të thelluara për të zgjedhur katër nga më të mirat bazuar në faktorë të tillë si cilësia e llogarisë, rishikimet, reputacioni , dhe çmimi.

Blini llogari të vjetra në Instagram

Çfarë janë llogaritë e vjetra në Instagram?

Një llogari e moshuar në instagram është një llogari që ka qenë aktive për një kohë të gjatë. Sa më e vjetër të jetë llogaria, aq më e madhe është vlera që do të merrni. Prandaj, blini llogari të vjetra në instagram është një zgjidhje për të cilën shumë njerëz janë të interesuar sot

Me mbi 2.3 miliardë përdorues aktivë mujorë, Instagram është një platformë e njohur e mediave sociale. E evoluar nga një aplikacion për ndarjen e fotografive, platforma tani është një mjet i shkëlqyeshëm për krijuesit dhe biznesmenët për t'u lidhur me audiencën, për të krijuar marka dhe për të promovuar shërbimet dhe produktet e tyre.

Sidoqoftë, ndërtimi i ndjekësve dhe nxitja e përdoruesve drejt përmbajtjes suaj mund të jetë sfiduese. Ju nuk mund të krijoni vetëm një llogari dhe të filloni të vini re rezultate brenda një dite. Për rritjen organike nevojitet shumë kohë, durim dhe përpjekje.

Për rezultate të shpejta, ekziston një zgjidhje – blini llogari në Instagram që janë krijuar tashmë. Zgjedhja e një shitësi të besueshëm me një llogari të verifikuar në Instagram do t'ju ndihmojë të keni akses në ndjekjen dhe angazhimin në një kohë të kufizuar.

Le të eksplorojmë disa nga vendet më të mira për blerjen e faqeve në Instagram. Nga një përmbledhje, veçoritë, vlerësimet e klientëve dhe çmimet, ne do t'i mbulojmë të gjitha!

Pse të blini llogari të vjetra në Instagram?

Ka shumë arsye që njerëzit blini llogari të vjetra në Instagram. Disa nga arsyet kryesore përfshijnë:

 1. Duke përfituar nga një llogari e para-ndërtuar për të arritur automatikisht një audiencë më të gjerë
 2. Sigurimi që një llogari të mos shuhet nëse pronari i mëparshëm ndalon së menaxhuari atë
 3. Blerja e një llogarie të para-ndërtuar kërkon më pak kohë sesa ndërtimi i një faqeje nga e para
 4. Krahasuar me ndërtimin e një faqeje nga asgjëja, blerja e aksesit është përgjithësisht shumë më e lehtë
 5. Llogaritë e krijuara në Instagram kanë tashmë një ndjekës të dedikuar
 6. Krahasuar me një llogari krejt të re, faqet e para-ndërtuara janë më të besueshme për ndjekësit

Blini llogari të vjetra në Instagram

Vendi më i mirë për të blerë llogari të vjetra në Instagram

më poshtë, Fitimi i audiencës do të përmbledhë të gjitha Vendi më i mirë për të blerë llogari të vjetra në Instagram që mund t'i referoheni:

1. Blini llogari të vjetra në Instagram - AudienceGain

Adresa e parë që blej Instagram të vjetër llogaritë të cilave mund t'i referohen është AudienceGain

Nëse jeni një biznes apo një individ që po përpiqeni të blini një llogari Instagram të verifikuar nga telefoni, atëherë kompania tjetër në listën tonë është një tjetër zgjedhje kryesore.

Ne kemi një proces transparent për t'ju ndihmuar të blini profilin në Instagram që ju nevojitet.

klientët pajisen me një kod përcjellës, në mënyrë që të mund të ndiqni porosinë tuaj që nga momenti që e paguani deri në momentin që e merrni.

Ne kemi mundësinë t'ju lidhim me një llogari të verifikuar nga telefoni në Instagram që mund të ofrojë rezultate të menjëhershme ose një llogari që do të qëndrojë aktive për një periudhë më të gjatë.

Fitimi i audiencës krenohen me një nivel të lartë të kënaqësisë së klientit, duke i bërë ata një zgjedhje kryesore për këdo që po përpiqet të arrijë në një llogari në Instagram. Fitimi i audiencës është gjithashtu një pretendent kryesor si shitës i llogarive në Instagram.

rekuizitë

✅ Llogaritë e vjetra në Instagram kanë më shumë besim te vizitorët sesa te të rinjtë.

✅ Llogaria e vjetër nuk do të jetë e kufizuar/fantazma kur përdoruesi ndjek një llogari tjetër.

✅ Accs të moshuara në Instagram u mbijetuan më shumë valëve të pezullimit sesa ato të rejat.

✅ Instagram ka më pak kufizime në llogarinë e moshës ose llogarinë me ndjekës të lartë si pëlqimi, ndjekja, postimi me URL

👉Ndjekje: 0-100

👉Garancia: E garantuar pa kthim

👉 Gjinia: e rastësishme

Blini llogari të vjetra në Instagram

2. TooFame

TooFame ofron një platformë të besuar për ata që kërkojnë llogari të verifikuara në Instagram, duke e bërë atë një zgjedhje të preferuar midis tregtarëve dhe ndikuesve.

Sigurimi i sigurisë shtrihet në metodat e pranuara të pagesës, duke siguruar një proces të sigurt dhe të besueshëm transaksioni.

Pavarësisht nëse po kërkoni të blini llogari në Instagram për përdorim personal ose profesional, reputacioni i TooFame midis profesionistëve dhe influencuesve të industrisë nënvizon besueshmërinë dhe vërtetësinë e tij.

Kjo platformë është një zgjedhje e përshtatshme për ata që vlerësojnë besimin e një përvoje të sigurt dhe të drejtpërdrejtë kur blejnë llogari të verifikuara në Instagram, një element kyç në ndërtimin e një pranie të fortë në mediat sociale.

3. HostPVA

HostPVA ofron një platformë gjithëpërfshirëse për ata që kërkojnë të blejnë llogari në Instagram, duke u ushqyer blerësit dhe shitësit.

Duke u fokusuar në jetëgjatësinë e llogarisë, ato sigurojnë që investimi juaj t'i qëndrojë testit të kohës.

Për shitësit, HostPVA ofron një proces pa probleme të transferimit të llogarisë, duke thjeshtuar kalimin e pronësisë.

Blerësit përfitojnë nga matjet e angazhimit aktiv, duke i lejuar ata të vlerësojnë performancën dhe vërtetësinë e llogarisë.

Pavarësisht nëse jeni të interesuar të blini ose të shisni llogari në Instagram, angazhimi i HostPVA për cilësinë dhe transparencën e bën procesin të drejtpërdrejtë dhe të besueshëm.

Udhëtimi juaj në blerjen e llogarisë në Instagram bëhet më efikas dhe më i sigurt me sigurimin e jetëgjatësisë së llogarisë dhe aksesin në të dhënat e vlefshme të angazhimit.

4. Traditë sociale

Si një alternativë shumë e njohur për Fameswap, Social Tradia është bërë me shpejtësi një nga destinacionet kryesore për të gjetur shpejt llogari autentike. Veçanërisht, platforma është shumë e popullarizuar në mesin e njerëzve që kanë nevojë për një zgjidhje të shpejtë falë dizajnit të saj të shkëlqyer dhe veçorive të përdoruesit.

Si i tillë, megjithëse mund të mos jetë aq i popullarizuar për shitësit sa Fameswap, Social Tradia është megjithatë një vend i shkëlqyer për të filluar. Me mbi tre mijë llogari në Instagram të listuara në çdo kohë, ka shumë mundësi të shkëlqyera.

5. ACCS i vogël

ACCSmall thjeshton procesin e përdorimit të shërbimit për të blerë llogari në Instagram, duke ju kursyer përpjekjen që kërkon kohë për të krijuar profile nga e para.

Inventari i tyre ofron një gamë të larmishme llogarish në Instagram të përshtatura për pika të ndryshme, duke ju mundësuar të gjeni përshtatjen e përsosur për nevojat tuaja.

Qoftë duke kërkuar për një llogari në një vend të caktuar ose duke marrë parasysh shitjen e llogarive në Instagram, ACCSmall ofron një platformë të përshtatshme për të thjeshtuar procesin.

Kjo qasje ju lejon të përqendroheni në atë që ka me të vërtetë rëndësi—për të përfituar sa më shumë nga prania juaj në Instagram pa vështirësinë e një konfigurimi të gjatë.

Angazhimi i ACCSmall ndaj fleksibilitetit dhe shumëllojshmërisë siguron që udhëtimi i blerjes së llogarisë suaj në Instagram të jetë efikas dhe i përshtatshëm për kërkesat tuaja.

Blini llogari të vjetra në Instagram

6. Shitje Insta

InstaSale ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit për ata që kërkojnë të blejnë llogari në Instagram, duke e bërë procesin sa më të qetë.

Ajo që i dallon është përkushtimi i tyre ndaj autenticitetit; çdo llogari vjen e plotë me profilet e përdoruesve, fotot dhe biografitë, duke siguruar një lidhje të vërtetë me audiencën tuaj të synuar.

Duke marrë llogari me historinë e një pronari të mëparshëm, ju trashëgoni një prani të vendosur, duke ju lejuar të përdorni provat e tyre sociale të fituara me vështirësi.

InstaSale e kupton se përshtypjet e para janë të rëndësishme dhe zgjedhja e tyre është e kuruar për të bërë një ndikim të menjëhershëm.

Për më tepër, çmimi i tyre konkurrues siguron që rritja e pranisë tuaj në internet është një përpjekje e arritshme dhe me kosto efektive.

Kur blini llogari në Instagram nga InstaSale, nuk po bëni vetëm një transaksion; po investoni në një mundësi për të lënë një përshtypje bindëse në audiencën tuaj të synuar.

7. TokUpgrade

Kur zgjidhni TokUpgrade për të blerë llogari në Instagram, nuk po bëni vetëm një blerje; po investoni në suksesin tuaj në mediat sociale.

Inventari i tyre krenohet me llogari të verifikuara dhe të vjetra, duke siguruar besueshmërinë dhe vërtetësinë e pranisë suaj në internet.

Me verifikimin e telefonit dhe historinë e detajuar të llogarisë, mund të besoni në sigurinë e llogarisë tuaj të veçantë.

TokUpgrade thjeshton procesin, duke ju kursyer kohë dhe duke eliminuar kompleksitetin e krijimit të profileve të reja nga e para.

Për më tepër, ekipi i tyre mbështetës ofron ndihmë të vlefshme, duke e bërë shërbimin e tyre për të blerë llogarinë Instagram një përvojë pa probleme.

Duke zgjedhur TokUpgrade, nuk po fitoni vetëm informacionin e hyrjes; po hapni derën për një prani të zgjeruar të mediave sociale që bie në sy në komunitetin e Instagramit.

8. Twesocial

Twesocial ofron një qasje të spikatur për blerjen e llogarive në Instagram, duke u fokusuar në cilësinë mbi sasinë.

Llogaritë e tyre të vjetra në Instagram dhe llogaritë e verifikuara vijnë me një garanci për ndjekësit e vërtetë në Instagram, duke siguruar që rritja e mediave tuaja sociale të ndërtohet mbi një bazë të fortë autenticiteti.

Kur blini llogari në Instagram nga Twesocial, nuk po blini vetëm profile; po investoni në një rrugë të besueshme për të rritur praninë tuaj në internet.

Theksi në llogaritë cilësore i veçon ato, duke e bërë më të lehtë për individët dhe bizneset të rrisin rritjen e tyre në Instagram.

Me Twesocial, nuk po merrni vetëm llogari; ju po siguroni vendin tuaj në komunitetin e Instagramit me një siguri të angazhimit të vërtetë.

9. Growtoid

Growthoid qëndron si një destinacion i besueshëm për individët që kërkojnë të blejnë llogari në Instagram dhe të lidhen me shitësit e verifikuar të llogarive në Instagram.

Duke ofruar sigurinë e transferimit të sigurt dhe të ligjshëm të llogarisë, ata i japin përparësi integritetit të shërbimeve të tyre.

Me një sërë opsionesh pagese, fleksibiliteti i tyre u përgjigjet preferencave të ndryshme të përdoruesve.

Ajo që e veçon Growthoid-in është angazhimi i tyre për të ofruar llogari të verifikuara të mediave sociale me ndjekës të vërtetë, duke siguruar që prania juaj në media sociale të jetë e vendosur dhe vërtet tërheqëse.

Ato lehtësojnë transferimin e llogarive pa probleme, duke eliminuar kompleksitetin e blerjes së llogarive në Instagram dhe duke ju mundësuar që të rritni me shpejtësi prezencën tuaj në internet me autenticitet dhe komoditet.

10. SidesMedia

SidesMedia ofron një platformë të besueshme si për blerje, ashtu edhe për nëse doni të shesni llogari në Instagram, duke plotësuar nevojat e ndryshme të entuziastëve të mediave sociale.

Me një gamë të gjerë llogarish në Instagram për shitje, duke përfshirë llogaritë e verifikuara me telefon në Instagram, SidesMedia siguron disponueshmëri të qëndrueshme të llogarisë, duke fuqizuar përdoruesit të gjejnë llogari që i përshtaten preferencave të tyre.

Kompania gëzon vlerësime dhe dëshmi pozitive të klientëve, duke konfirmuar besueshmërinë e tyre dhe kënaqësinë e klientit.

Sidesmedia është me të vërtetë dyqani me një ndalesë, ata shesin një sërë shërbimesh me cilësi të lartë. Ju mund të blini abonentë të lirë në YouTube dhe blerja e ndjekësve në Twitter nga kjo faqe është një opsion i mirë.

Pavarësisht nëse po kërkoni të blini llogari në Instagram për përdorim personal ose biznesi, SidesMedia thjeshton procesin, duke e bërë atë të aksesueshëm për një bazë të gjerë përdoruesish.

Është një destinacion i vetëm për ata që kërkojnë të rrisin praninë e tyre në mediat sociale përmes blerjes së llogarisë në Instagram.

11. Shitje Insta

Siç do të sugjeronte emri, nëse po kërkoni një mundësi të shpejtë për të blerë llogari në Instagram, Shitja në Insta mund të jetë vendi për të shkuar! Në të vërtetë, kjo platformë e shkëlqyer është shumë e popullarizuar në mesin e njerëzve që duan një destinacion falas për të blerë llogari në Instagram në internet.

Blini llogari të vjetra në Instagram

12. Shkëmbimi i famës

Një nga faqet më të mira për të blerë llogaritë në Instagram është Fameswap, një platformë tepër e njohur që konsiderohet shumë si një nga opsionet më të besueshme të faqes në internet nëse keni nevojë të blini një llogari IG.

Fameswap është një platformë në internet me rritje të shpejtë që është bërë e njohur si një destinacion për krijuesit e përmbajtjeve për të blerë llogari të verifikuara me telefon (PVA). Është gjithashtu një nga platformat më të përdorura për blerjen e faqeve në Insta në internet, me mbi një milion vizita.

Në përputhje me këtë, është e sigurt të thuhet se Fameswap është një nga faqet më me përvojë të shitjes në treg. Fameswap votoi gjithashtu si faqen më të mirë për të blerë llogari në Instagram nga një sajt me reputacion lajmesh DailyIowan.

13. UseViral.com

UseViral është një lider i njohur në industri kur bëhet fjalë për t'u ofruar klientëve të saj llogari të verifikuara me telefon në Instagram.

Ato dallohen si një opsion kryesor sepse ofrojnë shërbime gjithëpërfshirëse që synojnë posaçërisht të maksimizojnë rritjen tuaj në Instagram. Ata gjithashtu ofrojnë disa zgjidhje përtej ndihmës me llogaritë PVA.

Në këtë mënyrë, ju mund të përfshini gjithçka nën një çati. Do të jeni të kënaqur të dini se është me të vërtetë e lehtë të kapni një llogari të sigurt në Instagram përmes UseViral.

UseViral është paraqitur në bloge si Startup Info, Business Review dhe Outlook India.

Ata gjithashtu kanë çmime konkurruese, gjë që pasqyron angazhimin e tyre ndaj klientëve të tyre. Nëse jeni një biznes më i madh, ata ju ofrojnë mundësinë për të blerë gjithashtu llogari për më shumë se një profil në Instagram në të njëjtën kohë.

Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni me kosto efektive këtë strategji dhe të përfitoni sa më shumë nga një prani edhe më e madhe në Instagram.

A është e ligjshme blerja e llogarive të vjetra në Instagram?

Ju do të rrisni shikueshmërinë tuaj në internet pa rrezik kur blini llogari në Instagram nga një ofrues i besueshëm.

Ofruesit me reputacion bëjnë përpjekje të mëdha për të siguruar vërtetësinë dhe sigurinë e llogarive të tyre.

Ata shpesh ofrojnë llogari të verifikuara dhe të vjetra, duke minimizuar rrezikun e ballafaqimit me profile mashtruese ose të pabesueshme.

Për më tepër, këto shërbime zakonisht kanë masa strikte të kontrollit të cilësisë, duke siguruar që ju të merrni llogari me ndjekës dhe angazhim të vërtetë.

Ofruesit me reputacion janë të aftë për kushtet e shërbimit dhe udhëzimet e Instagram, kështu që llogaritë e tyre kanë më pak gjasa të shkelin ndonjë rregull, duke zvogëluar rrezikun që llogaritë tuaja të blera të ndalohen ose pezullohen.

Përveç kësaj, shërbimet e krijuara shpesh kanë metoda transparente dhe të sigurta pagese, duke mbrojtur informacionin tuaj financiar.

Ata gjithashtu ofrojnë mbështetje dhe ndihmë ndaj klientit nëse hasni ndonjë problem gjatë ose pas procesit të blerjes së llogarisë, duke ofruar një rrjet sigurie për çdo sfidë të mundshme.

Kur blini llogari në Instagram nga burime me reputacion, ju investoni në një rrugë pa probleme dhe legjitime për të rritur praninë tuaj në internet dhe për të arritur qëllimet tuaja të mediave sociale.

Kjo mund t'ju kursejë kohën dhe përpjekjen e nevojshme për të krijuar ndjekës nga e para dhe t'ju ofrojë një mundësi të menjëhershme për të shfrytëzuar përfitimet e llogarive të krijuara, duke kontribuar përfundimisht në një strategji më të sigurt, më efikase dhe efektive të mediave sociale.

Blini llogari të vjetra në Instagram

Si të merrni më shumë llogari në Instagram?

Nëse jeni të interesuar të blini një llogari në Instagram, këtu janë specifikat.

Hapi 1: Zgjidhni një ofrues me reputacion

Hapi i parë dhe më i rëndësishëm në blerjen e llogarive në Instagram është të zgjidhni një ofrues me reputacion. Kërkoni kompani të themeluara me një histori pozitive dhe vlerësime të klientëve. Sigurohuni që ata të ofrojnë llogari të verifikuara dhe të vjetra me ndjekës të vërtetë, gjë që nënkupton përkushtimin e tyre ndaj cilësisë dhe autenticitetit.

Hapi 2: Përcaktoni nevojat tuaja

Merrni parasysh qëllimet dhe nevojat tuaja specifike për llogaritë në Instagram që planifikoni të blini. Po kërkoni llogari në një vend të caktuar, apo keni nevojë për një larmi profilesh? Kuptimi i kërkesave tuaja do t'ju ndihmojë të ngushtoni mundësitë tuaja dhe të gjeni llogaritë më të përshtatshme.

Hapi 3: Hulumtoni inventarin e disponueshëm

Eksploroni inventarin e ofruesit për të gjetur llogari në Instagram që përputhen me qëllimet tuaja. Ju mund të dëshironi të shfletoni profile të ndryshme, duke kontrolluar për detaje si numri i ndjekësve, matjet e angazhimit dhe historia e llogarisë.

Hapi 4: Verifikoni vërtetësinë e llogarisë

Përpara se të finalizoni blerjen tuaj, kërkoni nga ofruesi dëshmi për origjinalitetin e llogarisë. Kjo mund të përfshijë detaje të tilla si verifikimi i telefonit, një distinktiv i verifikuar dhe kredenciale të tjera që demonstrojnë legjitimitetin e llogarisë.

Hapi 5: Rishikoni Termat dhe Kushtet

Rishikoni me kujdes termat dhe kushtet e ofruesit, veçanërisht në lidhje me transferimin e pronësisë dhe çdo garanci ose garanci që ata ofrojnë. Sigurohuni që i kuptoni politikat e tyre dhe jeni të kënaqur me kushtet.

Hapi 6: Pagesa dhe Transaksioni i Sigurt

Përdorni metoda të sigurta pagese, të tilla si kartat e kreditit ose platformat e njohura të pagesave në internet, për të përfunduar transaksionin. Konfirmoni që procesi i pagesës është i koduar dhe informacioni juaj financiar është i mbrojtur.

Hapi 7: Transferimi dhe Mbështetja e Llogarisë

Pas blerjes suaj, ofruesi duhet t'ju udhëheqë përmes procesit të transferimit të llogarisë. Ata mund të ofrojnë kredencialet e hyrjes ose të ndihmojnë me çdo hap të nevojshëm për të siguruar një tranzicion të qetë. Ofruesit e besueshëm shpesh ofrojnë mbështetje për klientët për të adresuar çdo çështje ose shqetësim gjatë dhe pas transferimit.

Blini llogari të vjetra në Instagram

Avantazhet e blerjes së llogarive në Instagram

Blerja e llogarive në Instagram mund të ofrojë disa avantazhe për individët dhe bizneset që kërkojnë të krijojnë ose përmirësojnë praninë e tyre në mediat sociale.

Këtu janë disa nga përfitimet kryesore.

Baza e ndjekësve të menjëhershëm

Blerja e llogarive në Instagram është një shkurtore për një bazë të konsiderueshme dhe menjëherë aktive ndjekësish.

Për ata që fillojnë sipërmarrje ose fushata të reja, mund të anashkaloni luftën fillestare për të krijuar një ndjekës nga e para, e cila shpesh përfshin muaj apo edhe vite punë të palodhur.

Avantazhi është veçanërisht i dukshëm për bizneset që lançojnë produkte ose shërbime të reja, pasi ato mund të hyjnë në treg me një audiencë të gatshme, duke siguruar që ofertat e tyre të jenë menjëherë të dukshme për klientët potencial.

Kjo jo vetëm që kursen kohë dhe përpjekje, por gjithashtu mund të çojë në kthime më të shpejta të investimit dhe njohje të përmirësuar të markës.

Testimi i Tregut

Blerja e llogarive në Instagram ofron një mundësi unike për testimin e tregut.

Pasi të keni blerë një llogari, mund të eksperimentoni me strategji të ndryshme marketingu dhe të vlerësoni efektivitetin e tyre në kohë reale.

Ky testim mund të përfshijë lloje të ndryshme të përmbajtjes, oraret e postimeve, teknikat e angazhimit dhe metodat e synimit.

Kjo ju lejon të grumbulloni të dhëna dhe njohuri të vlefshme pa rrezikun e investimit të burimeve të konsiderueshme.

Duke rregulluar mirë strategjitë tuaja në një llogari të krijuar, ju mund të optimizoni qasjen tuaj, të identifikoni atë që rezonon me audiencën tuaj dhe të rafinoni përpjekjet tuaja të marketingut përpara se t'i zbatoni ato në një shkallë më të madhe, duke çuar përfundimisht në fushata më të suksesshme.

Diversiteti i përmbajtjes

Marrja e llogarive ekzistuese në Instagram shpesh vjen me një thesar të përmbajtjeve të ndryshme.

Ky diversitet i përmbajtjes mund të jetë një aset i vlefshëm, veçanërisht kur synoni të mbani audiencën tuaj të angazhuar dhe të interesuar.

Pavarësisht nëse është një koleksion imazhesh, videosh ose titujsh të krijuar mirë, përmbajtja e fituar mund të ripërdoret dhe të përdoret në mënyrë strategjike për të mbajtur një furnizim të freskët dhe tërheqës.

Kjo shumëllojshmëri lejon një prani më dinamike në internet, thelbësore për ruajtjen dhe rritjen e bazës së ndjekësve tuaj.

Kjo gjithashtu do të thotë që nuk jeni i kufizuar në prodhimin e të gjithë përmbajtjes vetë, duke siguruar hapësirë ​​frymëmarrjeje për kreativitet dhe planifikim strategjik.

Përparësia konkurruese

Në tregjet me konkurrencë të ashpër, fitimi i aksesit në llogaritë e krijuara mund t'ju japë një fillim të rëndësishëm mbi konkurrentët që po ndërtojnë praninë e tyre në internet nga e para.

Avantazhi qëndron në dukshmërinë dhe besueshmërinë e menjëhershme që fitoni.

Konkurrentëve tuaj mund t'u duhen muaj apo edhe vite për të arritur të njëjtin nivel njohjeje që mund të arrini që nga dita e parë.

Ky avantazh i hershëm ju lejon të tërhiqni më shpejt vëmendjen e audiencës suaj të synuar dhe të krijoni një bazë më të fortë në vendin tuaj, në fund të fundit duke ju ndihmuar të qëndroni përpara në garën për ndikimin në internet dhe pjesën e tregut.

Këshilla për blerjen e llogarive në Instagram

Nëse kjo është hera e parë që keni menduar të blini një llogari në Instagram, ose nëse e keni provuar më parë, por pa shumë sukses, këshillat e mëposhtme mund të jenë një ndihmë e madhe.

Zgjidhni një vend me të cilin jeni njohur

Një nga këshillat më të rëndësishme për t'u mbajtur në mend është të zgjidhni një vend me të cilin jeni njohur. Në të vërtetë, duke qenë se ju do të merrni përsipër funksionimin e llogarisë në Instagram, zgjedhja e një vendi që dini mund të ndihmojë vërtet! Në fund të fundit, nëse filloni të punoni në një llogari që është në një vend që nuk e kuptoni, mund të përballeni me një kurbë të madhe mësimi për të krijuar përmbajtje cilësore që konvertohet vërtet.

Konfirmo informacionin e hyrjes

Nëse blerja juaj përfshin ndonjë informacion identifikimi (p.sh. për administrimin e faqes së internetit të lidhur me llogarinë), sigurohuni që ta konfirmoni këtë përpara se të finalizoni transaksionin. Mbani mend: dhënia drejtpërdrejt e të dhënave të përdoruesit në Instagram mund të shkelë kushtet e Instagram. Sipas kushteve të Instagram, "Nuk mund të krijosh një llogari për dikë tjetër nëse nuk ke lejen e tij të shprehur."

Përdorni opsionin e mallrave dhe shërbimeve në PayPal

Nëse jeni duke paguar përmes PayPal për aksesin e administratorit në llogarinë Instagram, opsioni Mallrat dhe Shërbimet ofron masa mbrojtëse përmes Mbrojtjes së Blerjeve të PayPal. Si e tillë, kjo mund të japë më shumë besim në blerjen tuaj.

Paguani përmes ruajtjes ku është e mundur

Ndërsa PayPal mund të jetë i dobishëm për mbrojtjen e blerësit, Ruajtja shpesh konsiderohet edhe më e sigurt. Kthimet e tarifave nuk duhet të ndodhin në faqen e ruajtjes dhe fondet janë potencialisht të rimbursueshme nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj.

Blini llogari të vjetra në Instagram

Si e bëmë këtë listë të vendeve më të mira për të blerë llogari të vjetra në Instagram?

Duke kryer kërkime të thelluara dhe analiza të plota të tregjeve, ne kemi përpiluar listën tonë të vendeve më të mira për të blerë një llogari në Instagram. Ne kërkuam:

 1. Transferimi i sigurt i llogarisë: Ne konsideruam faqet e internetit që ofrojnë një proces të sigurt transferimi të pronësisë. Ai përfshin analizimin e pronësisë së shitësit dhe sigurimin që blerësi të marrë të gjitha kredencialet e hyrjes dhe informacionin përkatës. Gjithashtu, ne kontrolluam nëse faqja ka procese për të ndaluar aktivitetet mashtruese për mbrojtjen e blerësit dhe shitësit.
 2. çmimi: Çmimet e drejta dhe konkurruese janë thelbësore nëse blini apo shisni llogari në Instagram. Ne zgjodhëm sajte me çmime të arsyeshme pa kompromentuar besueshmërinë e shitësit, ndjekësit me cilësi të lartë dhe angazhimin e vërtetë.
 3. Mbështetja e klientit: Një proces i sigurt blerjeje kërkon përfshirje nga ekipi mbështetës për të zgjidhur çdo shqetësim. Ne zgjodhëm sajte pasi vlerësuam sistemin e tyre të mbështetjes së klientit, duke përfshirë kohën e përgjigjes së tyre dhe zgjidhjet e ofruara për këtë çështje.
 4. Shqyrtime: Kënaqësia e klientit me një faqe interneti mund të gjykohet përmes seksionit të rishikimit të tij. Ne shqyrtojmë tërësisht komentet e klientëve për të kuptuar perspektivat e njerëzve dhe reputacionin e kompanisë. Gjithashtu, ne analizuam vlerësimet nga burime të shumta si faqet e internetit, kanalet e mediave sociale dhe faqet e rishikimit për t'u siguruar që ato janë të besueshme dhe legjitime.
 5. Pagesa të sigurta (Ruajtje): Shërbimi i ruajtjes siguron që pagesa e blerësit të mbahet e sigurt derisa të përfundojë transferimi i llogarisë. Faqet që përmendëm më lart ofrojnë "Escrow" për të parandaluar aktivitetin mashtrues duke ju dhënë paqe mendore gjatë blerjes ose shitjes së llogarive në Instagram.

Pyetjet e shpeshta blejnë llogari të vjetra në Instagram?

Nëse keni pyetje të mëtejshme, pikat e mëposhtme mund t'ju ndihmojnë të kuptoni më tej procesin e blerjes së llogarive në Instagram.

Cila është faqja më e mirë për të blerë llogari në Instagram?

Faqja më e mirë për të blerë llogari të vjetra në Instagram është AudienceGain falë popullaritetit masiv të platformës dhe grupit të madh të llogarive që ofrohen, si dhe faktit që llogaritë janë autentike me verifikim.

Sa kushton blerja e një llogarie në Instagram?

Kostoja e blerjes së një llogarie në Instagram varet nga shumë faktorë, të tillë si vendndodhja e llogarisë, numri i ndjekësve dhe niveli i verifikimit. Në përgjithësi, shumica e llogarive do të fillojnë nga rreth 100 dollarë për një llogari relativisht të vogël me disa mijëra ndjekës.

A është e sigurt të blini llogari në Instagram?

Po, është e sigurt të blini një llogari në Instagram, nëse blini nga një nga faqet e përmendura. Këto platforma sigurojnë transaksione të sigurta dhe llogari autentike për qetësinë tuaj mendore.

Përfundim

Kur blini llogari në Instagram, mund të jetë një shkurtore e vlefshme për të ndërtuar një prani të fortë në mediat sociale.

Duke zgjedhur ofrues me reputacion si AudienceGain, HostPVA, Growthoid dhe të tjerë, individët dhe bizneset mund të gëzojnë bazat e ndjekësve të menjëhershëm, testimin efektiv të tregut, diversitetin e përmbajtjes dhe një avantazh konkurrues.

Kur zgjidhni një ofrues, merrni parasysh faktorë si historia e llogarisë, llojet, çmimet dhe siguria.

Me qasjen e duhur, blerja e llogarive në Instagram mund të jetë një mënyrë e sigurt dhe efikase për të rritur ndikimin tuaj në internet.

Sa më sipër është shpjegimi i nevojshëm për t'iu përgjigjur pyetjes vendi më i mirë për të blerë llogari të vjetra në Instagram

Ju lutemi referojuni këtij burimi pasi është thelbësor për ju. Fitimi i audiencës shpreson se mund të merrni informacion të dobishëm rreth blej llogari të vjetra në Instagram?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Opsionet e blerjes një herë pa abonim ose pagesa të përsëritura

$259

karakteristika

 • Të drejtë për të fituar para në çast.
 • Cilësia dhe unike e kanalit janë të garantuara.
 • Asnjë pretendim për të drejtën e autorit apo penalitete në komunitet.
 • Një llogari falas e Google Adsense përputhet me vendin tuaj.
 • Mbështet ndryshimin e llogarisë së Google Adsense dhe të sigurt.
 • Mbështetje në ridizajnimin e 1 logos dhe 1 banerit falas.