Mënyra pagese
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7

Pyetjet e bëra më shpesh

Në thelb, ne do t'i rrisim videot tuaja në Grupet tona të Shkëmbimit në Facebook për të marrë minutën reale të shikimit. Pamjet janë reale dhe ato kualifikohen për të përmbushur kërkesat e Facebook për fitim parash.

kërkesë: Për të nisur këtë fushatë për 60 mijë minuta shikimi, një faqe duhet të ketë të paktën 1 video të drejtpërdrejtë me 2 orë kohë.

Zakonisht do të duheshin 6 orë për të përfunduar porosinë. Megjithatë, ne kemi nevojë për ndihmën tuaj në ngritjen e fushatës promovuese.
Ju lutemi na shkruani një mesazh në Skype para/pas vendosjes së një porosie.

Skype: https://join.skype.com/invite/t9zJKeTwbmmt

Së pari, ne duhet të sigurohemi që shërbimi është plotësisht i sigurt, fushata promovuese është e ligjshme dhe në përputhje me politikën e Facebook.

Views janë të kualifikuar për të përmbushur një pjesë të kërkesave të Facebook për fitimin e parave.

We lejo Kartën e Kreditit, Visa Card, Mastercard Payment Gateway si metoda kryesore sepse është më e sigurta dhe më e lehta për klientët. Mbështeten gjithashtu metodat popullore të pagesës si Cryptocurrency, Perfect Money, Westen Union, Payoneer.

Në vend që të prisni pamjet natyrore, mundeni blej shikime video në Facebook për të marrë shpejt pamjet e pritura. Kjo ndihmon që përmbajtja juaj e videos të tregtohet në mënyrë më proaktive. Artikulli vijues, AudienceGain do t'ju sugjerojë disa informacione të dobishme në lidhje me faqet e internetit më të mira, në mënyrë që ju të përdorni shërbimin në mënyrë më të sigurt.

1. 5 Faqja më e mirë për të blerë video në Facebook

Blini shikimet e videove në Facebook është jashtëzakonisht i sigurt dhe është zgjidhja më e mirë për t'ju ndihmuar të rrisni besimin me klientët tuaj. Këtu janë 5 sugjerime për faqet e internetit që ofrojnë këtë shërbim.

1.1. Rifitimi i audiencës

Audiencegain e kupton se sa ndikuese dhe të rëndësishme janë shikimet e videove në Facebook për individët ose bizneset që kërkojnë të krijojnë besueshmëri në mediat sociale. Prandaj, faqja e internetit ka zhvilluar dhe ofruar paketa të përshtatshme shërbimesh për të përmbushur të gjitha nevojat dhe për të zgjidhur vështirësitë e klientëve. Me një ekip inxhinierësh IT me përvojë dhe shumë të specializuar, mijëra klientë në mbarë botën janë kënaqur. 

✅ PRO: 

 • Gati për të mbështetur 24/7 kur keni ndonjë pyetje.
 • Absolutisht i sigurt.
 • Transaksione të shpejta me kartë viza ose vdekje elektrike.
 • Rimbursoni nëse nuk jeni të kënaqur brenda 30 ditëve nga përdorimi i shërbimit.

❌ KUNDËT:

 • Audiencegain nuk ka marrë asnjë rrezik dhe gjithmonë i bën klientët të kënaqur në maksimum.  

rezultati: 9.8/10

1.2. SidesMedia

Faqja e internetit ofron një shumëllojshmëri paketash për të blerë shikime video në Facebook. Plani më i lirë kushton 3 dollarë për 500 video që kanë nevojë për rritje të shikimeve. Ju merrni një provë falas 30 ditë, pamje shumë organike, shpërndarje shumë të shpejtë, të sigurt dhe të sigurt. Sidoqoftë, SidesMedia nuk ofron një numër të qartë të shikimeve të videos për t'u rritur për një video, përdoruesit duhet të kontaktojnë shitësin për më shumë detaje. 

✅ PRO: 

 • Përgjigje e shpejtë e klientit brenda 72 orëve. 
 • Shikoni rritjen e shikimeve të videove me kalimin e kohës. 
 • Mbajtja e një klienti të angazhuar rritet 10 herë më shumë sesa lejimi i rritjes organike të shikimeve të videove.
 • Mori vlerësim të lartë nga faqet e internetit me reputacion si Jeffbullas, Outlookindia, Startup.info, Earthweb,…

❌ KUNDËT:

 • Ndërfaqja është e rëndë, pak e vështirë për t'u parë. 

rezultati: 9.5/10 bazuar në komentet e klientëve që e përdorën shërbimin blej shikime video në Facebook. 

1.3. Mister mediatik

Shërbimi për blej shikime video në Facebook në Media Mister përpunohet shpejt brenda 24 orëve, shumë opsione të paketave të shikimit fillojnë me 25, 50, 100, 250, 500, 1000, 2500, 5000, 10000, 25000, 50000 dhe 100000. Çmimet fillojnë nga 2.00 $. Porta e thjeshtë dhe e sigurt e pagesave për të ndihmuar në mbrojtjen e identitetit të klientit, shumë promovime dhe zbritje deri në 25% në orët e arta.  

✅ PRO: 

 • Arritje e jashtëzakonshme: Më shumë se 1 milion klientë përdorin shërbimet e faqes në internet.
 • Absolutisht i sigurt
 • Rimbursoni menjëherë nëse shërbimi nuk është siç është premtuar.

❌ KUNDËT:

 • Ngjyra e ndërfaqes së faqes në internet është pak e vjetër. 

rezultati: 9/10

1.4. GetAFollower

GetAFollower lindi nga një grup njerëzish të aftë me përvojë shumëvjeçare në industrinë e mediave sociale. Ekspertizë e larmishme që mbulon të gjitha rrjetet sociale të njohura, duke përfshirë por pa u kufizuar në Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn, SoundCloud dhe më shumë. Porositni shërbimin në blej shikime video në Facebook online për dërgesë të shpejtë me siguri absolute, rimbursim nëse ka një gabim pagese, përfito një provë 3-ditore falas.

✅ PRO: 

 • Informacioni i klientit është gjithmonë rreptësisht konfidencial.
 • Jepni këshilla të sinqerta për të mirën e klientëve.
 • Shërbimi mbikëqyret dhe këshillohet nga një person real, jo një proces i automatizuar i kryer nga një robot.

❌ KUNDËT:

 • Kufizuar vetëm në 3 ditë provë falas.

rezultati: 8.7/10 

1.5. Blini Real Media

Blej Real Media ju ndihmon blej shikime video në Facebook pa fjalëkalim dhe emër përdoruesi, transaksion 100% i sigurt. Përfundimi i një transaksioni zgjat rreth 1 deri në 2 ditë, i paguar plotësisht me kartë viza. Nëse blini shikime deri në disa milionë, do të duhen 7 deri në 9 ditë pune. Faqja e internetit u ka shërbyer më shumë se 50,000 klientëve globalë që dëshirojnë të zhvillojnë kanale për YouTube, Instagram, Twitter, SoundCloud, LinkedIn, Pinterest, etj. dhe ka marrë reagime pozitive.

✅ PRO: 

 • Blini falas shikimet e videove në Facebook
 • Metoda të ndryshme pagese absolutisht të sigurta
 • 100% transaksione të sigurta

❌ KUNDËT:

 • Koha për të përdorur shërbimin është pak e gjatë.

rezultati:  8.5/10

>>> Lexo më shumë: 7 Faqja më e mirë Bli pëlqime dhe ndjekës në Facebook Aktiv Dhe Real

2. Pse duhet të blini shikime video në Facebook?

Sot, video po merr shumë shije të konsumatorëve. Prandaj, bizneset janë të detyruara të investojnë në një strategji më sistematike të prodhimit të përmbajtjes video. Videot ju ndihmojnë të arrini shpejt shumë klientë të mundshëm, të rrisni ndërgjegjësimin e markës në mendjet e tyre. Ndërkohë, Facebook po shtrëngon gjithnjë e më shumë politikat e tij, duke kufizuar shtrirjen e shikuesve.

Blerja e shikimeve të videove në Facebook ndihmon strategjinë tuaj të marketingut për të shkurtuar kohën e suksesit

Prandaj, shërbimi për blej shikime video në Facebook ka lindur për të ndihmuar videot individuale ose të biznesit të shfaqen në seksionin e videove të paraqitura të faqes në Facebook. Kjo ndihmon për të arritur më shumë shikues. Nëse qëllimi i videos është komercial, individët ose pronarët e bizneseve mund të bëjnë një fitim nëse përmbajtja e videos bën që shumë njerëz ta shijojnë dhe ta ndajnë atë gjerësisht.

3. Si të rrisim natyrshëm shikimet në videot në Facebook?

Edhe pse tregu i videove në Facebook bëhet i ashpër, ka ende disa aktivitete që mund të ndihmojnë në rritjen organike të shikimeve të videove në Facebook:

3.1. Krijo video që audienca dëshiron të shohë

Hulumtoni me kujdes temën për të cilën audienca është më e interesuar sot dhe më pas planifikoni ta shpërndani atë përmbajtje si video. Vendoseni veten në vendin e tyre, mos krijoni video me tema që ju interesojnë. Kjo është një strategji e zgjuar për të vendosur prioritetin e audiencës tuaj në radhë të parë. 

3.2. Përdorni marketingun omnichannel për të marrë më shumë shikime

Platformat e rrjeteve sociale po rriten me shpejtësi. Prandaj, shpërndani videot në Facebook në kanale të tjera si Twitter, TikTok, Youtube dhe Zalo për të tërhequr më shumë shikues video. 

3.3. Përqendrohuni në përmbajtjen e lazerit

Audiencat do të preferojnë të shikojnë përmbajtjen konsistente të kanalit në vend të përmbajtjeve shumë rrëqethëse. Prandaj, faqja juaj në Facebook duhet të fokusohet në ndërtimin e një serie videosh për të njëjtën temë që do të ndihmojë në tërheqjen dhe tërheqjen e një numri të madh shikuesish.

3.4. Përdorni shërbimin në Audiencegain

Strategjia për të blej shikime video në Facebook është një zgjidhje që kursen kohë dhe me kosto efektive për marketing efektiv për klientët e synuar. Në të njëjtën kohë, kjo është gjithashtu një mënyrë që ju të njihni algoritmin e Facebook dhe të dini se si të planifikoni të postoni video në kohën e duhur. 

Ju mund t'i referoheni mënyrës së blerjes së shikimeve të videove në Facebook në Audiencegain si më poshtë:

Hapi 1: Qasja në blej pamjen e videos në Facebook në faqen kryesore të AudienceGain.

Hapi 2: Ju zgjidhni paketën për të blerë shikime video në Facebook që i përshtatet buxhetit dhe strategjisë suaj. 

Hapi 3: Kontrolloni numrin e paketave të shërbimit, shumën dhe nëse ka një kod promocional, duhet ta aplikoni për të kursyer kostot. 

Hapi 4: Plotësoni të dhënat tuaja personale për të vazhduar me transaksionin. 

Hapi 5: Përfundoni blerjen duke kryer transaksione nëpërmjet Visa, Master Card,…

4. Pyetjet e shpeshta blejnë falas shikimet e videove në Facebook

Për t'ju dhënë një perspektivë më të detajuar përpara se të vendosni blej shikime video në Facebook, AudienceGain do t'i përgjigjet disa prej pyetjeve të mëposhtme:

4.1. A është e sigurt dhe e sigurt blerja e shikimeve të videove në Facebook?

Ju jeni plotësisht të sigurt për të blej pamjen e videos në Facebooks. Ky shërbim është plotësisht i ligjshëm dhe nuk paraqet asnjë rrezik për blerësin. Thjesht duhet të bëni një ofertë për të rritur shikimet e videove në llogarinë tuaj ose faqen e Facebook që duhet të arrijë shumë shikues, faqja e internetit e ofruesit të shërbimit do t'ju përgjigjet menjëherë.

4.2. Sa shikime në Facebook duhet të blej?

Mund të blini deri në 10,000,000 shikime video në Facebook. Sidoqoftë, në varësi të përmbajtjes së videos dhe strategjisë së audiencës, duhet të keni parasysh sa shikime blini. Përveç kësaj, faqja e internetit do të ofrojë paketa të ndryshme për të blerë shikime për të fituar para, reklama,… duhet të keni parasysh gjithashtu.

4.3. A mund të mësojnë konkurrentët e mi nëse blini shikime video në Facebook?

Konkurrentët nuk mund të dallojnë nëse jeni duke blerë shikime video në Facebook. Meqenëse shumica e faqeve të internetit që ofrojnë këtë shërbim janë të sigurta, shumë të sigurta, shikimet e videove vijnë natyrshëm. Shikimet e videos do të kalojnë në afatet kohore tani për të shmangur shikuesit e dyshimtë. Prandaj, është e vështirë për konkurrentët të zbulojnë veprimin që po blini shërbimin për të rritur shikimet e videos.

Kështu, nëse keni nevojë blej shikime video në Facebook, ju lutemi referojuni faqeve të internetit me reputacion që artikulli i përmendur më sipër. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi komentoni poshtë esesë për Fitimi i audiencës stafi të përgjigjet. Fat i mirë me strategjinë tuaj të marketingut të përmbajtjes në Facebook!