Blini llogaritë e Google Ads: Llogari e vjetër me çmim të mirë, e vjetër dhe e verifikuar mirë

Përmbajtje

Nëse jeni duke kërkuar për blini llogari të Google Ads, është e rëndësishme të siguroheni që të keni cilësi, çmime të mira, llogari të vjetra Google të verifikuara mirë, të cilat mund t'ju ndihmojnë të kurseni kohë dhe para në afat të gjatë. Me një llogari cilësore dhe të verifikuar mirë, mund të jeni i sigurt se fushatat tuaja do të zhvillohen pa probleme dhe me efikasitet me rrezik minimal.

Në këtë artikull, le Fitimi i audiencës eksploroni përfitimet e blerjes së llogarive të vjetra të Google Ads.

Blini llogari të Google Ads

1. Çfarë janë llogaritë e verifikuara të Google Ads?

Llogaritë e Google Ads janë llogaritë e Google që përdorni për të menaxhuar fushatat tuaja të Google Ads. Fushatat e Google Ads janë në thelb reklama që vendosni në motorin e kërkimit të Google dhe faqet e tjera të internetit. Mund të përdorni Google Ads për të reklamuar biznesin, produktet, shërbimet dhe më shumë. Google Ads është i ndryshëm nga platformat e tjera të reklamimit në internet, si reklamat në Facebook. Meqenëse ju paguani Google çdo herë që bëni dikë që të klikon në një nga reklamat tuaja. Ndryshe nga Facebook Ads, llogaritë e Google Ads nuk duhet të ngatërrohen me llogaritë e Google.

Llogaritë e verifikuara të Google Ads janë të këqija për shumë arsye. Për disa, nuk ia vlen kostoja shtesë sepse kushton 100 dollarë dhe në thelb nuk bën asgjë. Google nuk verifikon asnjë llogari dhe nuk verifikon shumicën e reklamave.

Arsyet e tjera përfshijnë se shpesh nuk ia vlen koha/përpjekja shtesë dhe mund të mos ketë një ndikim të madh. Ekziston një argument që duhet bërë se Google nuk po u jep reklamuesve arsye të mjaftueshme për t'u shqetësuar me një llogari të verifikuar. Dhe pa atë nxitje, ROI nuk është aty. Pra, cila është ajo? A ia vlejnë llogaritë e verifikuara të Google Ads apo nuk ia vlen koha apo paratë?

Google së fundi prezantoi një format të ri reklamash të quajtur "Llogaritë e Verifikuara të Google Ads". (VGAD) VGAD është një mënyrë e re që Google t'u shërbejë reklama reklamuesve që përmbushin udhëzimet e cilësisë së Google. Reklamuesit që tejkalojnë pragun më të vogël të rezultateve të cilësisë së Google u kërkohet të kenë një llogari të verifikuar në Google Ads.

Ju duhet të keni një llogari Google Ads nëse keni Google Chrome dhe dëshironi të përdorni platformën e reklamave të Google. Krijimi i një llogarie Google Ads është i lehtë dhe pasi ta keni bërë atë, mund të filloni menjëherë të krijoni reklama për faqen tuaj.

Blini llogari të Google Ads

2. Cilat janë avantazhet e blerjes së llogarive të Google Ads?

Blerja e llogarive të Google Ads është një mënyrë relativisht e lehtë për të fituar para shtesë. Është vetëm një çështje për të gjetur dikë me një llogari për shitje dhe për ta blerë atë. Ne kemi bërë disa nga detyrat e shtëpisë për ju, në mënyrë që të mund të merrni një hap dhe të fitoni para shtesë. Së pari, merrni parasysh qëllimin tuaj përfundimtar. A po përpiqeni vetëm të fitoni para shtesë? Apo po kërkoni të ndërtoni një biznes rreth shitjes së Google Ads?

Për të rritur biznesin tuaj, ju duhet të krijoni një llogari reklamimi. Kur krijoni një llogari të re Google, motori i kërkimit fillon të mbledhë të dhëna dhe të kryejë teste për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë audiencën dhe reklamat tuaja.

Për të përshpejtuar përpjekjet tuaja të rritjes pas kësaj prove, do t'ju duhet një llogari e vërtetuar e Google Ads. Si rezultat, numri i përshtypjeve që mund të merrni mund të rritet. Ndërsa krijimi dhe menaxhimi i një llogarie Google Ads nga e para mund të jetë një proces që kërkon kohë, por mund të përfitojë bizneset në përpjekjet e tyre të marketingut dixhital.

Gjatë viteve të fundit, Google ka prezantuar disa veçori të reja. Dhe kanë bërë shumë ndryshime që po ndikojnë në industrinë e pagesës për klikim. Google njoftoi strategjinë e re të ofertave në 2017 dhe disa strategji ofertimi janë ende në fazën e testimit. Prandaj, tregtarët duhet blini llogari të Google Ads të cilat verifikohen. Dhe miratuar nga Google pasi kjo mund të ndihmojë në arritjen e stabilitetit afatgjatë dhe në rritjen e konvertimeve.

Nëse po drejtoni blogun ose faqen tuaj të internetit, mund të mendoni të blini llogari të Google Ads. Reklamimi në Google mund të jetë i shtrenjtë, kështu që sa më shumë të shpenzoni, aq më shumë do të fitoni dhe aq më shumë para do të kurseni. Ju mund ta shikoni këtë duke krijuar një llogari Google Advertising. Por nëse nuk keni ende para, mundeni blini llogari të Google Ads në vend të kësaj. Sapo lançuar: faqen tonë të internetit krejt të re, të klasit botëror që do t'ju ndihmojë të blini llogari të vërtetuara të Google Ads.

3. Konsideratat kryesore kur blini një llogari në Google Adwords

Këtu janë konsideratat kryesore kur ju blini llogari të Google Ads:

 • Merrni parasysh tregun nga këtu që do të blini. Duhet të jetë mjaft efektiv për të ofruar një llogari të besueshme.
 • Merrni parasysh që përfaqësuesi juaj është i kualifikuar për të përmbushur pritjet tuaja.
 • Verifikoni që llogaria mund të arrijë përdoruesit dhe zonën e synuar.
 • Faturimi i sistemit të kontabilitetit
 • Mënyra e pagesës
 • Mundësia për të testuar një llogari përpara se të bëni një pagesë
 • Buxheti i llogarisë suaj AdWords
 • Garancia e ofruesit të shërbimit
 • Llogaritë e vjetra dhe aktive

Blini llogari të Google Ads

4. Ku të blini llogaritë e Google Ads

9 faqet më të mira për të blerë llogari të Google Ads:

4.1 Fitimi i Audiencës

Fitimi i audiencës është padyshim zgjedhja më e mirë për blerjen e llogarive të Google Adwords. Ne ofrojmë qasje të menjëhershme në llogaritë e verifikuara të Google Ads, duke e bërë më të lehtë për ju fillimin e fushatave tuaja reklamuese. Me një gamë të larmishme opsionesh të llogarisë, ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet nevojave tuaja.

Sidoqoftë, vlen të përmendet se mund të keni kontroll të kufizuar mbi historikun e llogarisë, gjë që mund të jetë një pengesë nëse kërkoni detaje specifike të llogarisë.

Megjithatë, Fitimi i audiencës ofron një zgjidhje të besueshme për marrjen e llogarive të Google Ads në mënyrë efikase dhe efektive, veçanërisht për ata që kërkojnë të hidhen shpejt në reklamat në internet.

AudienceGain nuk do të humbasë kohën tuaj, ndaj përdorni shërbimin e blerjes së llogarisë së reklamave në Google.

Pro:

 • Qasje e menjëhershme në llogaritë e krijuara të Google Ads
 • Gama e larmishme e opsioneve të verifikuara të llogarisë së Google të disponueshme
 • Llogari të verifikuara të Google Ads
 • Llogaritë e vjetra të AdWords

Cons

 • Kontroll i kufizuar mbi historikun e llogarisë

4.2 Zoti Media

Media Mister, shërbimi përfundimtar në listën tonë, ofron llogari të Google Ads, por ai nuk arrin me një rezultat 2.3/10.

Ata premtojnë përshtypje dhe klikime të garantuara të reklamave për të rritur normat e konvertimit dhe shitjet.

Megjithatë, mund të lindin sfida të mundshme kur bëhet fjalë për verifikimin e llogarisë.

Ndërsa ato mund të ofrojnë përfitime si rritja e shikueshmërisë dhe perspektiva më të mira të shitjeve, çështjet e mundshme të verifikimit të llogarisë mund të paraqesin pengesa që përdoruesit duhet t'i marrin parasysh me kujdes.

Kur eksploroni opsionet për llogaritë e Google Ads, peshimi i këtyre të mirat dhe të këqijat është thelbësor për të marrë një vendim të informuar bazuar në nevojat dhe qëllimet tuaja specifike.

4.3 Thunderclap.it

Thunderclap.it, duke u renditur në vendin e 8-të midis ofruesve të llogarive të Google Ads, ofron një sërë veçorish të përziera.

Nga ana pozitive, ai shkëlqen në masat e avancuara të sigurisë, duke siguruar që llogaria juaj të mbetet e mbrojtur.

Për më tepër, strategjitë e tyre efikase të optimizimit të fushatës mund të ndihmojnë në maksimizimin e përpjekjeve tuaja për reklamim.

Sidoqoftë, disavantazhet përfshijnë opsione të kufizuara personalizimi.

Ndërkohë që ofron siguri dhe optimizim të fuqishëm, mungesa e personalizimit të gjerë mund të mos kujdeset për individët me nevoja të veçanta.

Për ata që kërkojnë një ekuilibër midis sigurisë dhe personalizimit, Thunderclap.it mund të mos jetë zgjidhja ideale, por mund të shërbejë ende si një platformë e besueshme për llogaritë e Google Ads.

4.4 SocialBoom.io

SocialBoom.io shkëlqen si një zgjedhje e besueshme për blerjen e llogarive të Google Ads.

Respektimi i tyre ndaj politikave dhe udhëzimeve të reklamave të Google siguron që fushatat tuaja të qëndrojnë në anën e duhur të rregullave.

Ajo që i veçon ata është qasja e tyre në llogaritë e të moshuarve me të dhëna të provuara, duke i dhënë reklamave tuaja një fillim në besueshmëri dhe dukshmëri.

Megjithatë, kini parasysh kufizimet e mundshme të përmbajtjes së reklamave, të cilat mund të kufizojnë lirinë tuaj krijuese.

Me SocialBoom.io, ju po prekni llogaritë e krijuara, por përafrimi i përmbajtjes suaj sipas udhëzimeve të tyre është thelbësor për të përfituar sa më shumë nga ky shërbim.

4.5 Sociale virale

Social Viral, shërbimi i gjashtë në renditjen tonë për llogaritë e Google Adwords, dallohet me rezultatin 7.3/10.

Ato ofrojnë udhëzime ekspertësh për menaxhimin e llogarisë, duke ju ndihmuar të optimizoni fushatat tuaja reklamuese për rezultate më të mira.

Fokusi i tyre në matjet dhe njohuritë e përmirësuara të performancës së reklamave mund të përfitojnë bizneset që kërkojnë të marrin vendime të bazuara në të dhëna.

Megjithatë, vlen të përmendet se mund të ketë vonesa të mundshme në hyrjen në llogarinë tuaj.

Ndërsa ekspertiza e tyre është pro, këto vonesa mund të jenë një pengesë për ata që kanë nevojë për veprim të menjëhershëm në botën konkurruese të reklamave në internet.

4.6 Përmirësimi i Tok

TokUpgrade, shërbimi i pestë në formacionin tonë, shënon një rezultat solid 8.1 nga 10 për një arsye.

Kur blini shërbime të llogarisë së Google Adwords nga TokUpgrade, ju merrni më shumë sesa thjesht një llogari në Google Ads – ju merrni shikueshmëri të përmirësuar dhe një shtrirje më të gjerë për reklamat tuaja. Imagjinoni të arrini klientë të mundshëm që janë vërtet të interesuar për atë që ofroni.

TokUpgrade ofron fleksibilitetin që ju nevojitet.

Ju mund të personalizoni buxhetin tuaj dhe opsionet e reklamimit, duke i përshtatur fushatat tuaja pikërisht sipas nevojave tuaja. Nuk ka të bëjë vetëm me numrat; ka të bëjë me ndërveprime kuptimplote dhe rezultate reale.

Me TokUpgrade, udhëtimi juaj reklamues bëhet më efikas, efektiv dhe i përshtatur për qëllimet tuaja unike të biznesit.

4.7 Twesocial

Twesocial është shërbimi i katërt në listën tonë ku mund të blini shërbimet e llogarisë së Google Adwords me një rezultat të dukshëm prej 8.7/10.

Ajo që i veçon ato është siguria e llogarive të verifikuara dhe të besuara të Google Ads.

Procesi i dorëzimit të tyre është i shpejtë dhe pa probleme, duke siguruar që ju të mund të përdorni dhe të përdorni llogarinë tuaj të Google Ads pa vonesa ose telashe të panevojshme.

Kjo besueshmëri në ofrimin e llogarive të Google Ads mund të jetë një ndryshim i lojës për bizneset dhe individët që kërkojnë të rrisin përpjekjet e tyre të reklamimit në internet në mënyrë efikase pa pasigurinë e llogarive të paverifikuara.

Me Twesocial, ju mund të përdorni një mjet reklamimi të besuar për të përmirësuar praninë tuaj në internet dhe strategjitë e marketingut.

4.8 Growthoid

Growthoid, shërbimi i tretë më i mirë i reklamave në Google, ka një rezultat mbresëlënës 9.1 nga 10. Ajo që i veçon ata janë zgjidhjet e tyre të përshtatura të dizajnuara për nevoja të ndryshme biznesi.

Pavarësisht nëse jeni një startup i vogël apo një korporatë e madhe, Growthoid krijon qasje të personalizuara për të përforcuar performancën tuaj të Google Ads.

Mbështetja e tyre e klientit gjatë gjithë kohës shton një shtresë tjetër vlere, duke siguruar që të mos jeni kurrë vetëm në udhëtimin tuaj reklamues.

Ky përkushtim ndaj strategjive të individualizuara dhe asistencës së vazhdueshme e bën Growthoid një zgjedhje të spikatur për bizneset që synojnë të rrisin praninë e tyre në internet dhe të rrisin përpjekjet e tyre të marketingut.

4.9 SidesMedia

SidesMedia, me një rezultat mbresëlënës prej 9.6/10, dallohet për ofrimin e llogarive Google me cilësi të lartë të mbushura me aktivitet të vërtetë reklamash.

Ajo që i veçon është përkushtimi i tyre ndaj autenticitetit. Këto llogari të verifikuara të Google Ads nuk ekzistojnë vetëm; ata angazhohen në mënyrë aktive në ndërveprimet themelore të reklamave.

Kur përdorni shërbimet e tyre të reklamimit në Google, fushatat tuaja reklamuese fitojnë një rritje të menjëhershme në besueshmëri.

Imagjinoni që reklamat tuaja të arrijnë një audiencë më të gjerë dhe klientë të mundshëm, të gjitha falë këtyre llogarive autentike.

SidesMedia siguron që fushatat tuaja të duken të vërteta dhe të performojnë vërtet, duke i dhënë biznesit tuaj besueshmërinë që meriton në peizazhin konkurrues të reklamave në internet.

5. Si të blini reklama të Google në AudienceGain?

Nëse dëshironi të merrni llogari reklamash në Google, nuk ka nevojë të bëni ndonjë kërkim shtesë. Kur regjistroni një llogari, Google kryen teste dhe mbledh të dhëna për të kuptuar audiencën tuaj të synuar dhe reklamat, të cilat mund t'ju vonojnë.

Në këtë rajon kemi Llogaria e reklamave në Google për shitje, si rezultat, është e thjeshtë për ju të porosisni llogari të parapërgatitura nga ne me të dhëna.

Pra, le të mësojmë me AudienceGain hapat e mëposhtëm për të filluar blerjen:

 • Hapi 1: Zgjidhni shërbimin që dëshironi të blini dhe klikoni butonin "Bli tani".
 • Hapi 2: Pasi të zgjidhni produktin dhe sasinë, mund të aplikoni kuponin (nëse ka) dhe të filloni të përditësoni karrocën tuaj.
 • Hapi 3: Së fundi, plotësoni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar tuajin blini llogari të reklamave të Google regjistroni dhe brenda pak orësh do të keni një përgjigje nga ofruesi.

6. Pse duhet të blej llogari të Google Ads në AudienceGain?

Në Audiencegain, llogaritë e ligjshme janë të përshtatshme për njerëzit që drejtojnë reklama me kapele gri ose kapele të zeza. Përveç kësaj, është i përshtatshëm për ata që kanë nevojë të shfaqin reklama pa gjurmuar harduerin, IP-në, informacionin personal ose të dhënat e pagesës.

Përveç kësaj, shërbimi i dorëzimit këtu është shumë i shpejtë, brenda 36 orëve ju e keni marrë informacionin me email. Në procesin e Blej llogarinë e reklamave në Google dhe përdorni nëse llogaria është çaktivizuar fillimisht, një zëvendësim do të jetë i disponueshëm për ju.

Në veçanti, ne mund t'ju ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për të shfaqur reklama. Pavarësisht nëse keni nevojë për një përfaqësues, VPS ose mënyrë pagese dhe përmes verifikimit të llogarisë, ne jemi vendi i besuar dhe me reputacion për t'ju ndihmuar me këtë.

Këtu janë arsyet bindëse pse mund të merrni parasysh blej një llogari të vjetër në Google Ads.

6.1 Nisja e menjëhershme e fushatës

Kur ti blini llogari të para-krijuara të Google Ads, ju anashkaloni procesin e lodhshëm të krijimit të llogarive të reja.

Kjo do të thotë që ju mund të filloni menjëherë fushatat tuaja reklamuese, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje të konsiderueshme për të krijuar dhe verifikuar një llogari të re.

Është një përfitim i vlefshëm për kursimin e kohës që ju lejon të përqendroheni në aspektet më kritike të strategjisë suaj të reklamimit.

6.2 Qasja në llogaritë e të moshuarve

Llogaritë e vjetra të Google Ads kanë qenë në funksion për një kohë.

Këto llogari shpesh marrin trajtim të veçantë nga platforma Google Ads.

Ata priren të kenë rezultate më të larta besimi, të cilat mund të çojnë në mundësi më të mira për vendosjen e reklamave.

Kjo, nga ana tjetër, rrit efektivitetin e fushatave tuaja. Llogaritë e vjetra kanë më shumë gjasa të krijojnë një histori pozitive me Google, duke ju ndihmuar të arrini rezultate më të mira.

6.3 Kufijtë më të lartë të reklamave

Llogaritë e krijuara të Google Ads zakonisht vijnë me kufij më të lartë të shpenzimeve për reklama.

Kjo do të thotë që ju keni fleksibilitetin për të investuar më shumë në fushatat tuaja reklamuese.

Për bizneset me buxhete më të mëdha reklamimi, kjo është veçanërisht e dobishme.

Kufijtë më të lartë të shpenzimeve për reklama ju mundësojnë të arrini një audiencë më të gjerë, të investoni në më shumë fjalë kyçe dhe potencialisht të gjeneroni më shumë konvertime, të cilat mund të rrisin ndjeshëm suksesin tuaj të përgjithshëm të reklamave.

6.4 Ekspertiza dhe njohuri

Ofruesit me reputacion shpesh kanë një përvojë të pasur në menaxhimin e llogarive të Google Ads.

Ata i kuptojnë nuancat e optimizimit efektiv të fushatës, duke përfshirë synimin e fjalëve kyçe, krijimin e kopjeve të reklamave, menaxhimin e ofertës dhe vendosjen e reklamave.

Kjo ekspertizë mund të jetë një ndryshim i lojës për individët ose bizneset e reja në Google Ads, pasi ofron njohuri dhe rekomandime të vlefshme.

Me udhëzimet e tyre, ju mund të lundroni në kompleksitetin e Google Ads në mënyrë më efektive, duke ju kursyer potencialisht kohë dhe para në afat të gjatë.

6.5 Qasja në tregjet e veçanta

Disa llogari të Google Ads kanë një histori dhe të dhëna që përputhen me tregje të veçanta.

Ky përafrim është i favorshëm për reklamuesit që synojnë tregjet e veçanta me produktet ose shërbimet e tyre.

Këto llogari mund të kenë zhvilluar më parë fushata të suksesshme në atë vend, duke ju dhënë një avantazh konkurrues.

Duke përdorur performancën dhe të dhënat historike, ju mund t'i përshtatni fushatat tuaja reklamuese për të rezonuar me audiencën e synuar, duke siguruar një strategji reklamimi më efikase dhe efektive.

6.6 Mundësitë e fitimit të parave

Llogaritë e krijuara ofrojnë një avantazh të rëndësishëm për pronarët e faqeve të internetit, krijuesit e përmbajtjes ose bizneset që kërkojnë të fitojnë para nga prania e tyre në internet përmes Google Ads.

Google Ads shpesh kërkon pragje specifike, si një numër minimal shikimesh ose klikimesh, përpara se të aktivizojë veçoritë e fitimit të parave si AdSense.

Blerja e llogarive me një histori aktiviteti reklamash mund t'ju ndihmojë të arrini më shpejt këto pragje

Blini llogari të Google Ads

7. A është e sigurt blerja e llogarive të Google Ads?

Po, blej llogarinë e Google Adss nga ofruesit me reputacion si AudienceGain është i sigurt.

Ofruesit me reputacion ofrojnë llogari të vërteta dhe të përputhshme të Google Ads që i përmbahen politikave të reklamimit të Google.

Këto llogari janë reale, duke ju bërë më pak gjasa të hasni pezullime ose probleme të ndalimit.

Për më tepër, ofruesit e besueshëm i japin përparësi privatësisë së të dhënave, duke ruajtur informacionin tuaj personal.

Ata nuk do të keqpërdorin detajet e llogarisë suaj ose nuk do të komprometojnë privatësinë tuaj.

Për më tepër, ata shpesh ofrojnë mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit, të gatshëm për t'ju ndihmuar nëse lindin ndonjë problem gjatë fushatave tuaja reklamuese.

Për të garantuar sigurinë e investimit tuaj, është thelbësore të zgjidhni ofruesin tuaj me kujdes.

Jini të kujdesshëm ndaj burimeve të paskrupullt që mund të ofrojnë llogari që nuk janë në përputhje.

Kryeni një kërkim të plotë, lexoni komentet e përdoruesve dhe zgjidhni ofrues me reputacion pozitiv dhe një histori të ofrimit të llogarive cilësore të Google Ads.

Blini llogari të vjetra të Google Ads nga ofruesit e besueshëm është një mënyrë e sigurt për të nisur fushatat tuaja reklamuese. Ju bëni zgjedhje të mirëinformuara dhe verifikoni legjitimitetin e ofruesit duke iu përmbajtur politikave të Google.

Kjo qasje mund të përshpejtojë përpjekjet tuaja të marketingut dhe t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja të reklamimit në mënyrë më efikase.

8. Pyetjet e shpeshta rreth blerjes së llogarisë së Google Ads

Opsioni për të blini llogari të Google Ads ka fituar popullaritet midis bizneseve dhe tregtarëve dixhitalë që kërkojnë të thjeshtojnë përpjekjet e tyre të reklamimit.

Megjithatë, mund të ketë disa pyetje dhe shqetësime lidhur me këtë, në seksionin e mëposhtëm, ne do të trajtojmë pyetjet e bëra shpesh në lidhje me këtë dhe do t'ju ofrojmë informacionin që ju nevojitet për të marrë një vendim të informuar.

8.1 Si mund të blej një llogari reale të verifikuar në Google Ads?

Blerja e një llogarie reale të verifikuar në Google Ads është zgjidhja më e mirë nëse po kërkoni të arrini klientët e synuar. Për ta bërë fushatën tuaj të suksesshme, duhet të gjeni një ofrues të besueshëm të shërbimeve PPC. Këtu në PPC Management Pro, ju keni akses në një gamë të plotë shërbimesh PPC. Nga krijimi i një strategjie solide të fushatës PPC deri te krijimi i llogarisë tuaj dhe synimi i fjalëve kyçe përkatëse.

Google Ads (dikur Google AdWords) është sistemi i reklamave të Google. Dhe është biznesi më i vlefshëm i Google. Për të fituar një dominim mbi çdo produkt tjetër, Google duhet ta reklamojë atë. Dhe, sistemi i reklamimit, Google Ads, është mjeti më i rëndësishëm i Google. Google Ads ju lejon të reklamoni në Google, rezultatet tuaja të kërkimit dhe në rrjetin e partnerëve të Google.

8.2 Pse njerëzit blejnë llogari të menaxherit të Google Ads?

Për të postuar promovime, mundeni blini llogari të vjetra të Google Ads nga një burim i besueshëm. Për më tepër, për shkak se ne kemi fituar besimin e klientëve tanë, ju mundeni blej llogarinë Google AdWords nga ne për çmimin më të ulët.

Askush nuk mund të përputhet me çmimin tonë për llogaritë e Google Adwords me dokumente. Pra, mendoni mirë, merrni një vendim të arsyeshëm, blini regjistrime dhe rrisni përfitimin tuaj. Ju mund ta promovoni kompaninë tuaj pa mundim duke përdorur Google AdWords për të arritur klientët tuaj të mundshëm në mbarë botën.

8.3 A mund të keni më shumë se një llogari në Google Ads?

Reklamuesit e mëdhenj me shumë llogari të Google Ads mund të shohin se një llogari menaxheri është një alternativë e mirë. Mund të jetë gjithashtu i dobishëm për palët e treta që mbikëqyrin llogari ose fushata të shumta të klientëve, të tilla si agjencitë dhe specialistë të tjerë të marketingut në internet.

Mos harroni se një adresë e vetme emaili mund të lidhet me deri në 20 llogari të Google Ads (përfshirë llogaritë e menaxherit). Megjithatë, një llogari menaxheri është bastja juaj më e mirë nëse jeni në krye të më shumë se 20 llogarive, ose nëse dëshironi të gjurmoni me lehtësi konvertimet ose të monitoroni performancën në të gjitha llogaritë nga një vendndodhje. Për blini llogari të reklamave të Google që përdorin faturimin mujor, nevojitet një llogari menaxheri.

8.4 Sa kushton një llogari Google Ads?

Në AudienceGain, kostoja e një llogarie Google Ads mund të ndryshojë në varësi të disa faktorëve. Ndërsa çmimet specifike mund të ndryshojnë me kalimin e kohës, ato zakonisht ofrojnë opsione çmimesh konkurruese për të përmbushur nevojat e bizneseve dhe buxheteve të ndryshme.

Struktura e çmimeve është krijuar për të siguruar vlerën e investimit duke siguruar cilësinë dhe verifikimin e llogarive.

 • Llogaria e Google Ads me histori të shpenzuar 8 dollarë (2016 - 2023) kushton 129 dollarë.
 • Llogaria e Google Ads (e krijuar 1 – 3 muaj) kushton nga 50 dollarë.

8.5 Si të pezullohet llogaria e Google Ads?

Google do t'ju dërgojë një email me një shpjegim të shkakut të pezullimit dhe rekomandime për zgjidhjen e tij. Në varësi të llojit dhe arsyes për një llogari të pezulluar, zgjidhje të ndryshme mund të jenë të disponueshme.

Reklamat që nuk ishin të autorizuara

Ekzaminoni secilën nga reklamat tuaja për t'u siguruar që ato respektojnë udhëzimet e reklamimit të Google kur ju blini llogari të reklamave të Google. Bëni rregullimet e nevojshme për t'i sjellë reklamat tuaja në përputhje nëse vëreni ndonjë shqetësim. Paraqisni modifikimet e nevojshme të reklamave në Google për shqyrtim pasi të keni mbaruar

Mund ta korrigjoni nëse Google Ads ka refuzuar një nga fushatat tuaja duke bërë sa më poshtë:

 • Gjeni reklamën tuaj duke shkuar te faqja juaj e reklamave dhe shtesave.
 • Shpjegimin për pezullimin mund ta lexoni në rubrikën “Statusi”. Shpjegimin e politikës mund ta merrni duke lëvizur kursorin mbi statusin "Nuk miratohet".
 • Mund të gjeni një ikonë lapsi në zonën për listimet e reklamave. Thjesht klikoni atë.
 • Redaktoni reklamën për t'u përshtatur me rregullat e Google Ads.
 • Së fundi, zgjidhni "Ruaj".

Probleme me pagesën

Sigurohuni që të mos ketë transaksione të dyshimta nga llogaria juaj duke kontrolluar me bankën tuaj. Ju lutemi kontrolloni për të parë nëse mënyra juaj e mëparshme e pagesës është ende e vlefshme. Nëse nuk është, gjithçka që duhet të bëni është të hiqni opsionin e pagesës dhe të lidhni një kartë tjetër krediti me emrat që përputhen me ato në llogarinë tuaj. Është koha për të informuar Google se llogaria juaj mund të rikthehet pas rregullimeve që keni bërë.

8.6 Sa për të investuar në Google Ads?

Shitësit gjigantë me pakicë mund të shpenzojnë një buxhet vjetor prej 50 milionë dollarësh për kërkimin me pagesë të Google Ads. Një firmë tipike e vogël dhe e mesme shpenzon midis 1,000 dhe 10,000 dollarë në muaj për reklamat e sponsorizuara të kërkimit në Google. Kjo përkthehet në 12,000 deri në 120,000 dollarë në vit. Megjithatë, në varësi të buxhetit që shpenzoni, përshtatuni në përputhje me rrethanat Llogaritë e reklamave të Google për shitje.

8.7 Si mund të plotësoj llogarinë e Google Adwords të AudienceGain?

Mund të rimbushni përmes opsioneve të pagesës duke përfshirë Payoneer, USDT, BUSD, etj. Nuk do t'ju duhet të paguani tarifat e transaksionit nëse përdorni sistemin tonë të pagesës së diversitetit për të blini llogari të reklamave të Google. Ne pranojmë vetëm pagesa të bëra duke përdorur sistemin e faturimit të faqes sonë të internetit. Jini të kujdesshëm pasi mashtruesit mund t'ju kërkojnë të plotësoni përmes llogarive të tyre.

8.8 A do të humbas ndonjë fond të mbetur në çdo rast?

Ju keni të gjithë sigurinë tonë se ne jemi përgjegjës për kredinë e pezulluar. Ne kemi fatura për llogaritë tuaja sepse kemi një bashkëpunim me Google. Ne do të krijojmë një llogari të re për ju nëse e juaja është pezulluar dhe do t'ia transferojmë fondet e mbetura.

Blini llogari të Google Ads që ofrojnë cilësi, çmime të mira dhe janë të verifikuara mirë mund të jenë një ndryshim i lojës për bizneset që kërkojnë të maksimizojnë përpjekjet e tyre të marketingut dixhital. Kjo ju lejon të anashkaloni fazën fillestare të konfigurimit, të filloni reklamimin shpejt dhe të shfrytëzoni përfitimet e llogarive të krijuara.

Me ndarjen e mësipërme të Fitimi i audiencës, shpresojmë se mund të kuptoni dhe arrini qëllimet tuaja të marketingut në mënyrë më efektive.


Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Një mënyrë e thjeshtë për të rritur IG FL

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Gjenerimi i ndjekësve të rremë është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur praninë tuaj në internet. Përdoruesit që nuk ndjekin llogarinë tuaj...

Si të rritni ndjekësit në Instagram në mënyrë organike? 8 Mënyra për të rritur ndjekësit tuaj ig

Si të rritni ndjekësit në Instagram në mënyrë organike? Instagram ka një algoritëm shumë të sofistikuar që vendos se cilat postime u shfaqen përdoruesve. Ky është një algoritëm...

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? A marr 10000 IG FL?

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? Arritja e shifrës së 10,000 ndjekësve në Instagram është një moment historik emocionues. Jo vetëm që do të ketë 10 mijë ndjekës...

Ju duhet të keni hyrë në faqe për të postuar një koment Hyrja