Si punojmë në Shërbimin e Rishikimeve të TrustPilot?

Rendit marrjen dhe përpunimin: Pas marrjes së porosisë, Ekipi Audiencegain do të kontrollojë porosinë dhe do të shkruajë përmbajtje për komente.

Konfirmoj Dhe postoni përmbajtje: Audiencegain do të kontaktojë dhe do të konfirmojë me ju përmbajtjen (Mund ta modifikoni përmbajtjen drejtpërdrejt në skedarin e rishikimit që dërgojmë), gjuhën, lidhjen e rishikimit të Trustpilot, vendet e rishikimeve, sasinë e komenteve të postuara në ditë dhe kërkesa të tjera.

Garanciy: Në varësi të lidhjes suaj të rishikimit të Trustpilot, komentet zakonisht do të shfaqen disa orë pas shkrimit. Ne garantojmë dhe zëvendësojmë komentet e reja falas brenda 45 ditëve nëse fshihen.

SHËNIM: SHQYRTIMET DO TË POSTOJEN VETËM PAS TË JENI PAJTOHUR DHE KONFIRMIM ME NE RRETH SHOQËRISË TË PËRMBAJTJES. Ndaj JU LUTEM JEPNI INFORMACIONET TUAJ SI WHASAPP, TELEGRAM, SKYPE, EMAIL… QË NE TË LIDHEM LEHTË DHE TË KUJDESEMË PËR POROSIN TUAJ.

Pyetjet e shpeshta rreth Blini komente për Trustpilot

Të gjitha vlerësimet e dhëna janë reale, të ligjshme dhe të përpunuara në mënyrë organike, kështu që është padyshim e sigurt të blini komente të Trustpilot.

Ju mund ta dërgoni përmbajtjen direkt tek ne sipas porosisë, ose mund ta modifikoni përmbajtjen sipas dëshirës në skedarin e përmbajtjes që ju dërgojmë.

Pasi të kontrolloni dhe modifikoni përmbajtjen që dërgojmë, komentet do të përpunohen dhe do të planifikohen të shkruhen.

Ndërsa koha e saktë e dorëzimit mund të ndryshojë në bazë të paketës dhe sasisë specifike që zgjidhni, mund të prisni që të shihni rishikimet që shfaqen në listën tuaj të Trustpilot brenda pak ditësh.

Kjo mund të ndodhë, edhe nëse komentet e shkruara nga klientët që kanë përdorur komentet e shërbimit tuaj mund të fshihen ende, ne do të garantojmë dhe zëvendësojmë komente të tilla të fshira pa pagesë brenda 45 ditëve.

Të gjitha informacionet në lidhje me përmbajtjen, kohën e shkrimit, datën, dëshminë e komenteve me shkrim do të përditësohen në skedarin e përmbajtjes që ju dërgojmë, ju mund të ndiqni dhe përditësoni atje.

Blerja e komenteve pozitive mund të ketë një sërë përfitimesh për të inkurajuar klientët t'ju besojnë për të përjetuar shërbimin tuaj. Por blerja e komenteve negative është e ndryshme dhe për të shmangur dëmtimin e markave të tjera, ne nuk do të ofrojmë komente negative

Blini komente të Trustpilot është një metodë që shumë biznese kanë adoptuar që jep rezultate të shkëlqyera. Vlerësimet nga konsumatorët ju ndihmojnë të përmirësoni cilësinë e produktit dhe të rrisni reputacionin e biznesit tuaj.

So si të merrni komente në Trustpilot? Në këtë artikull, Rifitimi i audiencës do t'ju tregojë më shumë për përfitimet e mëdha të përdorimit blej rishikimin e Trustpilot si të blini komente të Trustpilot lirë, ndiqni tani!

1. Fitimi i Audiencës

Tani ka shumë agjenci që ofrojnë vlerësime të Trustpilot. Megjithatë, Rifitimi i audiencës garanton t'ju ofrojë 100% reale, origjinale dhe vlerësime pozitive të Trustpilot. Ne kemi një ekip teknikësh me përvojë të gjerë në dhënien e vlerësimeve autentike të Trustpilot që kanë ndihmuar bizneset në mënyrat më të mira të mundshme.

Vlerësuar si një nga faqet e zgjedhura për shumë klientë për të blerë komente të Trustpilot, ne e kuptojmë vlerën e këtyre komenteve në internet në rritjen e biznesit të tyre. Pra, nëse ju blej rishikimin e Trustpilot nga ne, mund të jeni të sigurt se biznesi juaj do të përfitojë.

✅ PRO:

– Ne garantojmë vlerësime pozitive, duke mos u shfaqur apo kritikuar asnjë biznes.

– Vlerësimet e Trustpilot do të postohen nga llogari të plota legjitime me foto dhe emra profili.

– Të gjitha rishikimet tona do të ndjekin rreptësisht udhëzimet dhe rregullat e rishikimit të Trustpilot. Ju nuk duhet të keni frikë të shkelni sigurinë ose privatësinë e ndonjë personi ose regjistrimi tjetër.

– Ju sigurojmë se rishikimet do të jenë në përputhje me motorët kryesorë të kërkimit.

❌ KUNDËT:

- Nuk disponohet provë falas

rezultati: 9.5/10

blej komente Trustpilot

AudienceGain është një shitës, blej komente Trustpilot lirë

2. GetAFollower

GetAFollower ofron komente me 5 yje, 4 yje dhe 3 yje. Përveç kësaj, ju gjithashtu ju lejon të bëni rishikime të rastësishme ose me porosi. Ekziston opsioni Trustpilot komente blej nga 1 rishikim në 20 komente dhe koha e dorëzimit do të ndryshojë nga 1 në 2 ditë pune në disa javë. Kjo është për të shmangur ndalimin nga faqja e shqyrtimit.

✅ PRO:

– Çmime të përballueshme, nga 30 dollarë në 559 dollarë

– Opsione të shumta pagese

– Garancia e rrezikut

– Mbajeni për 180 ditë

❌ KUNDËT:

- Nuk disponohet provë falas

Rezultat: 8 / 10

blej komente të trustpilot

Ju mund të zgjidhni paketën më të mirë sipas asaj që ju nevojitet

3. PërdorniViral

UseViral është një shërbim marketingu i mediave sociale që ndihmon bizneset, influencuesit dhe individët të rrisin dukshmërinë e tyre në internet dhe të rrisin ndjekësit e tyre në platforma të shumta të mediave sociale si Instagram, YouTube, Twitter, TikTok, Facebook dhe më shumë.

Blini komente të Truspilot në UseViral do të ketë shumë paketa nga të cilat mund të zgjidhni, nga 2 deri në 50 komente të Truspilot.

✅ PRO:

– Rishikime Trustpilot me cilësi të lartë

– Çmimet nga 14.5 dollarë në 259 dollarë

– Dorëzimi i sigurt dhe i garantuar

❌ KUNDËT:

– Ata refuzojnë Bitcoin si pagesë.

Rezultat: 8 / 10

blej rishikimin e Truspilotit

UseViral ofron detaje të blerjes së këtyre komenteve

4. SMMSserviceBli

SMM Service Buy është një platformë e besueshme dhe efikase që ofron shpërndarje të shpejtë dhe mbështetje të shkëlqyer ndaj klientit, duke e bërë atë një zgjedhje kryesore për nevojat tuaja. Ata garantojnë asnjë braktisje dhe u ofrojnë rishikuesve profile të verifikuara për të siguruar vërtetësinë. e tyre Trustpilot komente blej ackages variojnë nga 48 dollarë për dhjetë komente në 1370 dollarë për 500 komente.

✅ PRO:

– Përmbajtja e rishikimit falas e ofruar përpara publikimit

– Mbështetje 24 orë/365 ditë

– Opsione fleksibël pagese për paketat e personalizuara

❌ KUNDËT:

– Ndërfaqja e faqes në internet nuk është e përshtatshme për përdoruesit

Rezultat: 8 / 10

blej komente të Trustpilot

Përdorimi i SMMServiceBuy do të jetë një përvojë e mrekullueshme

5. BuyServiceUSA

BuyServiceUSA lejon Trustpilot komente blej të paktën 3 komente dhe maksimumi 500. Mund të përqendroheni në komente nga vende specifike. Përveç kësaj, ju keni mundësinë e publikimit të përditshëm ose javor.

✅ PRO:

– Çmimi është më i ulët se tregu, nga 25 dollarë në 1800 dollarë

– Shqyrtimet zgjasin përgjithmonë

❌ KUNDËT:

– Rishikimi i serverit nuk është i disponueshëm

rezultati: 7.5/10

blej komente të Trustpilot

Për më tepër, shumë paketa ofrohen nga BuyServiceUSA

6. SMMBoosters

Të gjitha komentet e ofruara nga SMMBooster janë nga njerëz të vërtetë dhe nuk përdorin robotë të rremë, duke siguruar një përvojë autentike të përdoruesit. Stafi i kujdesit ndaj klientit është i përgjegjshëm dhe i aftë për të zgjidhur çdo problem.

Pra, kur zgjidhni Trustpilot komente blej këtu është mjaft mirë

✅ PRO:

– Shërbimi i mirë i mbështetjes së klientit

– Jep komente vetëm nga llogaritë reale

❌ KUNDËT:

– Siguroni vetëm komente me 5 yje, jo komente me 4 -3 yje

– Çmimi është mjaft i lartë, nga 65 dollarë në 3000 dollarë

rezultati: 7/10

7. SidesMedia

Ofron SidesMedia rishikime të vërteta të Trustpilot nga njerëz të vërtetë, duke ofruar komente pozitive me 5 yje për profilin tuaj të biznesit. Ata i japin përparësi sigurisë dhe privatësisë së klientit duke zbatuar masa të rrepta sigurie për të mbrojtur informacionin e klientit.

Për më tepër, fokusi i SidesMedia në rezultatet afatgjata i veçon ato, siç dëshmohet nga niveli i tyre mbresëlënës i mbajtjes së klientëve. Kjo siguron që vlerësimet e tyre jo vetëm të jenë të vërteta, por edhe të kenë një ndikim të qëndrueshëm.

Nëse nuk e dini "Si të merrni komente në Trustpilot” provoni të tyren

✅ PRO:

– Rishikimet e ofruara nga përdoruesit aktivë të Trustpilot

– Garanci për kthimin e parave për kënaqësinë e klientit

- Rishikime reale me cilësi të lartë

❌ KUNDËT:

- Nuk ka provë falas

Rezultat: 8 / 10

8. ReviewExpress

ReviewExpress është një zgjedhje e shkëlqyer për të blini komente të Trustpilot lirë  optimizoni kostot. Planet e tyre variojnë nga 10 deri në 500 dollarë; ju nuk keni nevojë t'u jepni atyre ndonjë detaj identifikimi. Do të ketë metoda të sigurta marketingu për t'ju ofruar shërbim me cilësi të lartë.

✅ PRO:

– Siguria e informacionit

– Llogari reale e rishikimit, duke mos thyer rregullat

- Mbështetje për klientët 24/7

❌ KUNDËT:

– Nuk ka mbështetje telefonike

Rezultat: 7 / 10

9. BuyTrustpilotReviews

BuyTrustpilotReviews ka përvojë të gjerë në industri dhe ofron paketa të ndryshme për të përmbushur nevojat e ndryshme të biznesit. Paketat Trustpilot komente blej përfshini vlerësime pozitive në sasi të ndryshme, duke filluar nga një minimum prej 10 komentesh me çmim 48 dollarë.

Opsione si 25 komente për 120 dollarë ose 100 komente për 390 dollarë me një kohë dorëzimi 20-ditore janë gjithashtu të disponueshme. Të gjitha vlerësimet vijnë nga individë të verifikuar, duke siguruar saktësi.

✅ PRO:

– Paketat e disponueshme variojnë nga 10 komente në 100 komente

- Opsioni i pagesës në Bitcoin është i disponueshëm

– Dorëzimi i shpejtë

❌ KUNDËT:

– Kompani e sapo krijuar

Rezultat: 6.5 / 10

10. AppSally

AppSally lejon klientët të blejnë të paktën 2 komente të Trustpilot ose deri në 16 në të njëjtën kohë. Komentet do të dërgohen pas pagesës. Shumica e rishikimeve që ofron AppSally janë nga llogari reale.

Nëse nuk e dini "Si të merrni komente në Trustpilot” provoni të tyren

✅ PRO:

– Privatësia e informacionit personal

– Shumë paketa shërbimesh rrisin ndërveprimin në rrjetet sociale

– Mënyra të shumta pagese

❌ KUNDËT:

– Rreziku i dorëzimit nuk është i garantuar

Rezultat: 6.5 / 10

11. Mister mediatik

Një njësi tjetër për blej komente të Trustpilot është zoti i medias. Rishikimet e tyre janë vetëm nga llogaritë e verifikuara dhe nuk do të skualifikohen. Ju keni mundësinë të blini një përmbledhje me 5 yje ose 4 yje. Këto opsione janë të disponueshme, kështu që mund të blini sa më shumë vlerësime që dëshironi për ta bërë atë të duket sa më realiste.

✅ PRO:

– Ka shumë paketa vlerësimi për të zgjedhur

– Komentet e rastësishme lejohen

– Me çmim të arsyeshëm, nga rreth 30 dollarë në 559 dollarë

❌ KUNDËT:

– Nuk ka mbështetje telefonike

Rezultat: 6 / 10

blej komente të trustpilot

Këto komente janë të disponueshme në paketa nga 1 deri në 20

12. GoogleFollower

Fuqia e GoogleFollower është se ai mund të synojë gjeografikisht komentet tuaja për audiencën në MB, SHBA dhe në mbarë botën. Kjo faqe interneti ka gjithashtu një shërbim që lejon blerjen e pëlqimeve, shikimeve dhe komenteve në një postim për të rritur praninë e biznesit tuaj në mediat sociale.

✅ PRO:

– Ekipi teknik profesional

– Çmime të përballueshme, nga 10 dollarë në 4550 dollarë

– Dorëzimi i shpejtë

❌ KUNDËT:

– Rreziku i dorëzimit nuk është i garantuar

Rezultat: 6 / 10

Pyetjet e shpeshta kur blini komente të Trustpilot

Disa pyetje rreth Rishikimi i Trustpilot blej si të merrni komente në Trustpilot, le të zbulojmë me Fitimi i audiencës!

Çfarë janë rishikimet e Trustpilot?

Trustpilot u themelua në vitin 2007 nga sipërmarrësi Peter Holten Mühlmann. Aktualisht, kompania është e vendosur në Danimarkë. Trustpilot është një platformë dixhitale për klientët për të dhënë vlerësime të bizneseve ose shitësve me pakicë me të cilët kanë përvojë në shërbime dhe produkte. Nga vlerësimet e klientëve, kompanitë mund të përmirësojnë dhe përmirësojnë cilësinë e shërbimeve dhe produkteve të tyre.

Shërbimi Trustpilot është një nga sistemet më të mëdha dhe më të njohura të vlerësimit në botë. Sipas statistikave më 31 dhjetor 2020, ka pasur më shumë se 120 milionë rishikime të më shumë se 529 bizneseve. Sa numër i madh!

A është i ligjshëm Trustpilot?

Trustpilot është një faqe e ligjshme dhe transparente për shqyrtim. Ata gjithmonë kanë masa për të parandaluar rishikimet e rreme dhe për t'i hequr ato menjëherë nëse zbulohen.

Si të merrni komente të Trustpilot?

Këtu janë 5 mënyra për të si të merrni komente në Trustpilot dhe ftoni klientët tuaj të lënë komente në mënyrë që të mund të mbledhni reagime edhe më të vlefshme.

 • – Kërkojuni klientëve tuaj t'ju rishikojnë
 • – Përdorni shërbimin tonë të automatizuar të ftesës për rishikim
 • – Modele të optimizuara të ftesave me email
 • – Ftoni automatikisht me një integrim të tregtisë elektronike
 • – Vendosni një TrustBox në faqen tuaj të internetit
 • – Përfshini një kartolinë në paketat tuaja dhe inkurajoni klientët të lënë një koment

Si të hiqni komentet e Trustpilot?

Sipas Qendrës së Ndihmës së Trustpilot, mund ta modifikoni ose fshini komentin tuaj në Trustpilot duke ndjekur këto hapa:

 • – Shkoni te Trustpilot.com dhe klikoni login në këndin e sipërm djathtas.
 • – Hyni me detajet e llogarisë suaj.
 • – Zgjidhni Shqyrtimet e mia nga menyja rënëse nën ikonën e përdoruesit tuaj në këndin e sipërm djathtas.
 • – Mund të filtroni sipas Rishikimeve të Shërbimit ose Rishikimeve të Produkteve.
 • – Gjeni komentin që dëshironi të fshini.
 • – Në fund të rishikimit, klikoni Fshi.

Përndryshe, mund të identifikoheni në llogarinë tuaj të biznesit të Trustpilot dhe të lundroni te seksioni i Rishikimeve. Nga këtu, mund të klikoni në rishikimin që dëshironi të hiqni dhe zgjidhni "Kërko heqjen".

Si mund të merrni komente të rreme të Trustpilot?

Blerja e rishikimeve të rreme të Trustpilot është një vendim i rrezikshëm dhe kjo mund të ketë rezultate të padëshirueshme për markën tuaj. Kështu që, blej komente të Trustpilot në Mbretërinë e Bashkuar reale për të rritur besueshmërinë e biznesit tuaj.

Si të blini komente të Trustpilot në Audiencegain?

Duhen vetëm 5 minuta dhe 4 hapa për të blej komente të Trustpilot shpejt në Audiencegain, biznesi juaj mund të tërheqë vëmendjen nga klientët e mundshëm. Filloni të krijoni besim për markën tuaj tani!

Hapi 1: Zgjidhni paketën "rishikoni Trustpilot"

Vizitoni https://audiencegain.net/. Zgjidhni "Blini komente Trustpilot" në "Shërbimi i Vlerësimeve Sociale".

Ju zgjidhni paketën e duhur të shërbimit dhe më pas klikoni "Bli tani".

Hapi 2: Shto në shportë

Ju kontrolloni sasinë e porosisë tuaj dhe shumën totale për të paguar. Pastaj zgjidhni "Vazhdo në arkë".

Hapi 3: Plotësoni të dhënat

– Plotësoni të gjitha informacionet e kërkuara

– Zgjidhni mënyrën e pagesës

– Pranoni kushtet e faqes dhe shtypni “Vendosni porosinë”

Hapi 4: Largimi

Pas përfundimit të 3 hapave të mësipërm, ju vetëm duhet të prisni një email nga stafi ynë për të konfirmuar porosinë.

A është Trustpilot falas për t'u përdorur?

Është falas si për recensuesit ashtu edhe për bizneset, megjithëse bizneset mund të paguajnë për veçori shtesë si analitika e avancuar dhe aksesi në asetet e marketingut. Trustpilot pret komente të vërteta rreth bizneseve nga e gjithë bota dhe është i hapur për të gjithë.

Ju mund të ndani përvojat tuaja, të gjeni dhe menaxhoni komentet tuaja dhe të përdorni miniaplikacionet TrustBox për të shfaqur reputacionin tuaj në faqen tuaj të internetit me planin falas të Trustpilot.

Si funksionojnë komentet e Trustpilot për biznesin tuaj?

Siç u përmend më lart, Trustpilot është një platformë që ndihmon bizneset dhe klientët e tyre të lidhen. Shqyrtimet në Trustpilot kanë një ndikim të rëndësishëm në rritjen e renditjes së SEO të biznesit tuaj në motorët e kërkimit.

Në veçanti, bizneset mund t'u përgjigjen vlerësimeve të klientëve në Trustpilot, duke krijuar besimin e konsumatorëve në produktet dhe shërbimet e kompanisë. Përveç kësaj, numri i komenteve pozitive ose negative ndikon gjithashtu në përvojën e klientit me kompaninë.

Trustpilot funksionon përmes 6 hapave:

 • Hapi 1: Trustpilot është një platformë e hapur ku konsumatorët mund të ndajnë pikëpamjet e tyre për produktet dhe shërbimet që kanë përdorur. Kjo i ndihmon bizneset të përmirësojnë përvojën e tyre të klientit.
 • Hapi 2: Bizneset gjithmonë presin që konsumatorët të lënë vlerësime pozitive për shërbimet dhe produktet që kanë përdorur. Kjo jo vetëm që ndihmon pronarët e bizneseve, por gjithashtu ndihmon konsumatorët e tjerë të gjejnë produktin e duhur.
 • Hapi 3: Çdo përdorues që regjistrohet për një llogari Trustpilot mund të shkruajë një përmbledhje. Megjithatë, ai shfaqet vetëm në faqen e internetit kur menaxhmenti i Trustpilot vlerëson vërtetësinë e tij. Kjo është një mënyrë për të mbrojtur reputacionin e biznesit tuaj që të mos ndikohet nga komente negative ose mashtruese.
 • Hapi 4: Kur një person jep një vlerësim negativ të një biznesi, ka të ngjarë që shumë të tjerë gjithashtu do të funksionojnë. Kjo ka një ndikim të rëndësishëm në imazhin e korporatës.
 • Hapi 5: Anasjelltas, disa vlerësime pozitive do të inkurajojnë konsumatorët e tjerë të postojnë komente pozitive të produkteve Trustpilot, ndoshta nga marka të ndryshme. Kjo do të krijojë ndërgjegjësim të mirë për produktin.
 • Hapi 6: Qëllimi kryesor që çdo kompani dëshiron të marrë nga Trustpilot është një reputacion dhe besim i mirë. Vlerësimet pozitive për një biznes ose produkt mund të tërheqin konsumatorët të vizitojnë një faqe interneti për të blerë.

Rëndësia e blerjes së komenteve të Trustpilot

Sipas një sondazhi të më shumë se 70% të pronarëve të bizneseve, reagimet pozitive nga Trustpilot kanë ndihmuar në përmirësimin e reputacionit dhe ndërgjegjësimit të markës.

Ky është një demonstrim i qartë se vlerësimet pozitive do të ndikojnë ndjeshëm në vendimet e blerjes. Prandaj, nuk do të ketë asnjë arsye që ju të hiqni dorë nga Trustpilot. Nëse keni nevojë për më shumë arsye për të vendosur, referojuni përmbajtjes më poshtë.

Rritja e besimit dhe reputacionit

Rishikimet e Trustpilot ofrohen nga klientët që kanë përjetuar dhe përdorur produktin ose shërbimin. Kjo është shumë e vlefshme për klientët e ardhshëm. Kjo i ka ndihmuar bizneset të krijojnë besim dhe besueshmëri në sytë e konsumatorëve.

Rritja e shikueshmërisë

Këto komente të klientëve janë të dukshme publikisht dhe do të lexohen nga miliona audienca globale. Prandaj, do të ishte mirë nëse vlerësimet pozitive të biznesit do të njiheshin për shumë njerëz.

Rritja e normave të konvertimit

Nga pikat që bëmë më lart, rishikimet e verifikuara mund të ndikojnë në vendimin e blerjes së një klienti të mundshëm. Kur klientët vijnë më vonë, ata shohin reagime pozitive nga shumë konsumatorë të tjerë, shkalla e konvertimit do të jetë më e lartë.

Biznes i besueshëm

Kur klientët potencial shohin vlerësime pozitive të kompanisë, ata i besojnë më shumë biznesit. Si rezultat, klientët do të kenë një përshtypje të mirë për produktet dhe shërbimet e markës.

Si të merrni vlerësime pozitive të kompanisë në Trustpilot

Shqyrtimet e klientëve janë mënyra më e thjeshtë dhe më efektive për të përmirësuar përvojën tuaj me biznesin tuaj. Shqyrtimet e konsumatorëve ju japin një pasqyrë më të thellë për produktet dhe shërbimet e biznesit tuaj.

Këtu janë 5 këshilla që bizneset mund të përdorin për të inkurajuar më shumë klientë të ndajnë më shumë nga mendimet e tyre për produktet dhe shërbimet.

Ftoni klientët tuaj të shkruajnë komente

Kjo është mënyra e parë dhe më e lehtë për të marrë komente. Mund të dërgoni deri në 100 ftesa në muaj me planin falas të Trustpilot për Biznes. Nëse keni nevojë të dërgoni më shumë, ju lutemi regjistrohuni për paketat me pagesë.

Përgjigju komentit

Pavarësisht nëse merrni komente pozitive ose negative, përgjigjuni komenteve të klientëve me qëndrimin më miqësor. Sepse dëshmon se ju kujdeseni dhe vlerësoni vëmendjen e klientëve ndaj biznesit tuaj.

Shtoni Trustpilot në faqen tuaj të internetit

Trustpilot ofron një modul integrimi falas në uebsajt për të ndihmuar bizneset t'i ridrejtojnë me lehtësi klientët në faqen e rishikimit të produktit në Trustpilot.

Përdorni ftesat automatike

Trustpilot ofron një shërbim të automatizuar përgjigjeje që fton klientët të rishikojnë një biznes. Thjesht duhet të dërgoni BCC Trustpilot në një email transaksional për një klient dhe kjo do të shkaktojë një ftesë që ata të vlerësojnë përvojën e tyre.

Përfshini në shënimet tuaja të marketingut dhe dorëzimit

Kjo është një mënyrë e zakonshme që kanë aplikuar shumë biznese. Kujtojuni klientëve të lënë një rishikim në Trustpilot duke përfshirë një logo në materialet tuaja të marketingut.

Përmes këtij artikulli nga Rifitimi i audiencës, do të kuptoni domosdoshmërinë e blej komente të Trustpilot për biznesin. Në biznes, asgjë nuk është më e rëndësishme se sa kënaqësia e klientit.

Dëgjoni ato dhe përmirësoni shërbimet dhe produktet e biznesit tuaj. Nëse e bëni këtë, biznesi juaj do të jetë i suksesshëm.

Mbi të gjitha informacionet rreth blini komente të Trustpilot lirë Rifitimi i audiencës përmbledh për lexuesit. Shpresojmë, përmes këtij artikulli, të keni mësuar më shumë rreth si të merrni komente në Trustpilot dhe përfitimet që sjell. Përdoreni këtë metodë për të përmirësuar markën tuaj dhe për të tërhequr klientë të rinj në biznesin tuaj