Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? A marr 10000 IG FL?

Përmbajtje

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? Arritja e shifrës së 10,000 ndjekësve në Instagram është një moment historik emocionues. Jo vetëm që të kesh 10 mijë ndjekës do t'ju vendosë në nivelin e çmuar të "mikro ndikuesit", por gjithashtu do t'u tregojë të tjerëve se jeni një krijues i respektuar në vendin tuaj. Por si i gjeni ata 10 mijë ndjekësit e parë?

kjo Fitimi i audiencës Artikulli do t'ju mësojë strategji të garantuara për rritjen e ndjekësve tuaj në Instagram deri në 10 mijë dhe më gjerë!

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram?

10,000 ndjekës në Instagram. Është një moment historik i zakonshëm i mediave sociale, drejt të cilit punojnë bizneset kur ndërtojnë një markë. Për disa, arritja në këtë nivel tregon se keni potencialin për të qenë një ndikues serioz në internet në industrinë tuaj.

Megjithatë, me rritjen e marketingut me ndikim, përdoruesit e Instagram ndonjëherë blejnë lista të ndjekësve të mundshëm me shpresën se të paktën një pjesë e këtyre njerëzve do t'i kushtojnë vëmendje llogarisë së tyre. Por veçanërisht në një mjedis biznesi B2B, blerja e një liste mund të çojë në trafik me cilësi të dobët në faqen tuaj të internetit – së bashku me pasoja të padëshiruara si një normë më e lartë e kthimit, më pak kohë e shpenzuar në faqe dhe drejtime të papërshtatshme.

Është një rrugë shumë më e sigurt (dhe më shpërblyese) për të rritur organikisht ndjekjen tuaj sociale. Angazhimi me markën tuaj do të jetë shumë më i lartë, anëtarët e audiencës suaj të synuar do të ndajnë përmbajtjen tuaj dhe ju do të keni më shumë mundësi për të konvertuar ose ushqyer klientët e kualifikuar që në fakt janë të interesuar për atë që po shitni.

Më poshtë janë 10 këshilla të thjeshta për të arritur në 10 mijë ndjekës në Instagram pa blerë rrugën tuaj atje!

Mblidhni ndjekësit e fondacionit

Kur krijoni një llogari në platformën e dytë më të vizituar të mediave sociale, nuk keni fare ndjekës. Është e mundur të mblidhni njëqind njerëzit e parë pasues që njihni dhe ata do të bëjnë të njëjtën gjë edhe me llogarinë tuaj.

Këta mund të jenë miq, të afërm, kolegë, shokë klase, shokë universiteti, etj. Mund t'i gjeni me emër, të shikoni llogaritë e sugjeruara nga sistemi IG dhe të shtoni një listë kontaktesh nga rrjete të tjera si Facebook ose Twitter, për shembull. Markat që regjistrohen në platformë fillimisht mund të tërheqin klientët e tyre të rregullt dhe më pas të fillojnë të rrisin edhe numrin e ndjekësve.

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram

Konsistenca e përmbajtjes dhe postimi i rregullt

Pyetja e parë që duhet t'ia bëni vetes - pse dikush duhet të më ndjekë mua. Njerëzit ndjekin yjet e televizionit për të njohur stilin e tyre të jetesës, ata ndjekin miqtë për të ditur se si po ecin, dhe një grup i madh njerëzish ndjekin trajnerë me përmbajtje fitnesi në shpresën e kotë për të humbur peshë me 7 minuta stërvitje ditore.

Pra, duhet të kuptoni se çfarë përmbajtje mund të ofroni.

Nuk është e nevojshme të krijoni diçka të jashtëzakonshme ose që kërkon shumë kohë. Por duhet të jetë konsistente.

 • Zgjidhni një temë, për shembull: receta, shaka, udhëzues udhëtimi, markë ose hakmarrje UX.
 • Shtoni diçka të veçantë: të dehur, të shpejtë, mace, piano, cosplay, etj.

Pastaj filloni të postoni të paktën një herë në javë.

Përndryshe, njerëzit thjesht nuk mund ta kuptojnë pse duhet t'ju ndjekin. “Këtu është një selfie e shkëlqyer. Pëlqeje dhe lamtumirë. Oh, a është kjo macja juaj? Pëlqeje dhe lamtumirë.”

Është e natyrshme që postimet luajnë rolin më të rëndësishëm në llogarinë tuaj në Instagram. Kjo është një platformë vizuale, kështu që ju duhet të ofroni imazhe dhe video të shkurtra me cilësi të lartë, të ndritshme dhe shumëngjyrëshe, ekskluzive dhe frymëzuese.

Për më tepër, qëndrueshmëria është një veçori e rëndësishme e të gjitha postimeve që duhet të kenë mbishkrime tërheqëse, vendndodhje, përshkrime elokuente, përmendje, etj.

Bëni profilin tuaj të optimizuar

Ne synojmë 2 qëllime:

 • Bëjini njerëzit të kuptojnë se për çfarë bëhet fjalë në llogarinë tuaj në shikim të parë.
 • Jepni mënyra të qarta për të kontaktuar me ju.

Është për të ardhur keq, por unë nuk jam Robert Downey Jr. Nuk mund të shkruaj thjesht "Ti e di kush jam unë" në bio. Më duhet të shkruaj saktësisht se çfarë po postoj me shpresën se profili im do të shfaqet në rast të kërkimit të njerëzve.

Gjithashtu, kur synoni titullin e një ndikuesi me 10 mijë ndjekës, duhet të kuptoni se emri juaj i përdoruesit do të jetë i njohur për një numër të madh njerëzish që mund të dëshirojnë të mësojnë më shumë rreth jush. Do të thotë që biografia juaj duhet të rregullohet gjithashtu.

Ju duhet të zgjidhni një foto me cilësi të lartë, të përshkruani kush jeni dhe qëllimet tuaja duke përdorur një minimum fjalësh dhe të jepni detajet e kontaktit, si dhe një lidhje me faqen tuaj të internetit ose profilin në faqet e tjera të internetit të mediave sociale për të kënaqur oreksin e tyre për informacion.

Përfitoni nga përmbajtje të ngjashme të konkurrentëve më të suksesshëm

Vetëkuptohet që një mbajtës llogarie duhet të njohë shumë mirë konkurrentët e tij më të afërt. Do të thotë që ju duhet të kontrolloni rregullisht postimet e tyre dhe të mbani mend sugjerimet që funksionojnë mirë me audiencën.

Për më tepër, duhet të identifikoni ndjekësit më aktivë dhe të abonoheni në llogaritë ose të ndërveproni me ta nën postimet e tjera që ata komentojnë për të tërhequr vëmendjen e tyre në faqen tuaj.

Planifikoni postimin tuaj

Natyrisht, është e rëndësishme të shtoni postime rregullisht dhe shpesh në llogarinë tuaj. Ndikuesit pranojnë se postojnë në baza ditore dhe madje disa herë në ditë për të mbajtur audiencën e tyre të angazhuar.

Prandaj, tregtarët këshillojnë marrjen e një aplikacioni që ndihmon në planifikimin e postimeve dhe shtimin e tyre në një kohë të caktuar. Ju mund të planifikoni postimet tuaja për disa ditë përpara dhe aplikacioni do t'i shtojë ato në kohën kur audienca juaj është më aktive.

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram

Mbani audiencën tuaj të angazhuar vazhdimisht

Përmbajtja që shtoni duhet të jetë jo vetëm tërheqëse, por edhe tërheqëse. Duhet të frymëzojë ndjekësit që ta pëlqejnë, të lënë komente, të ripostojnë. Kur aplikacioni juaj ju njofton për një koment të ri, është shumë e rëndësishme t'i përgjigjeni atij sa më shpejt që të jetë e mundur dhe t'i inkurajoni njerëzit për diskutime të mëtejshme.

Ndërveprimi është një çelës për rritjen e angazhimit, ndërsa i fundit do të shfaqet në pozicionin e postimit tuaj për shkak të kësaj, dhe më shumë personalitete do ta shohin atë. Si rezultat, ata që do ta pëlqejnë mund të bëhen edhe abonentët tuaj të rinj.

Përdorni aplikacionet e ndjekësve në Instagram në përfitimin tuaj

Është e mundur të rritet ndjeshëm audienca duke shfrytëzuar aplikacionet që janë krijuar për të rritur ndjekësit në Instagram. Disa prej tyre rrisin jo vetëm numrin total, por edhe angazhimin – postimet tuaja mund të marrin gjithashtu pëlqime shtesë. GetInsta, Analizuesi i ndjekësve, Ndjekësit për Instagram, FollowMeter etj. Secili prej tyre ka përfitimet e veta, por funksionojnë në mënyrë më efikase në kombinim me mjetet e gjurmimit.

Bashkëpunoni me blogerët dhe influencuesit e tjerë

Një nga mënyrat për t'u rritur në 10 mijë ndjekës është të bashkoheni me blogerët e tjerë dhe të ndihmoni njëri-tjetrin.

Quhet shoutout kur gjeni një llogari influencuesi të ngjashëm me tuajin dhe me afërsisht të njëjtin numër abonentësh dhe bëni ripostime të përmbajtjes së njëri-tjetrit dhe ndërveproni me audiencën e partnerit tuaj. Në të njëjtën kohë, zgjedhja e ndikuesit është një detyrë e përgjegjshme pasi njerëzit priren të kenë ndjekës të rremë dhe të tërheqin audiencën e përdoruesve të tjerë në këtë mënyrë.

Prandaj, duhet të kontrolloni llogarinë përpara se të ofroni zgjidhje shoutout duke përdorur shërbimin AudienceGain.

Përdorni të gjitha platformat e mediave sociale

Instagrami juaj mund të jetë kryesori, por nuk është mëkat të përdorni YouTube, TikTok, Twitter, LinkedIn dhe Facebook.

Në përgjithësi, është një strategji e mençur të mos përdorësh vetëm një platformë. Llogaria juaj mund të pezullohet pa asnjë arsye dhe ju do të humbni të gjithë audiencën. Kam pasur një ditë mjaft të keqe, kur kjo kishte ndodhur me Instagramin tim.

Ne anen tjeter. platformat e tjera mund të na japin shtrirje shtesë virale. Për shembull, mund ta postoni videon tuaj në TikTok, YouTube Shorts dhe Reels. Kërkojini audiencës t'ju ndjekë në Instagram. Për një sasi të madhe nanoinfluencer të ri në Instagram, TikTok është përgjigja se si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram. Është e trishtueshme, por është e vërtetë.

Bëhuni një yll

Prandaj, është shumë e rëndësishme të kontribuoni në këtë sukses dhe të përpiqeni të dalloheni edhe në mënyra të tjera. Mund të vizitoni shfaqjet e njohura televizive, të krijoni një kanal në YouTube dhe të postoni në mënyrë aktive atje, të bëheni hero i një videoje që do të bëhet virale, etj. E gjithë kjo do të bëhet një magnet për llogarinë tuaj IG dhe më shumë njerëz do të interesohen për të.

Bëni ripostime të përmbajtjes që u bë virale

Megjithëse Instagram e ka bërë të pamundur ripostimin e përmbajtjes së përdoruesve të tjerë pa pëlqimin e tyre, do të pranoni që edhe të tjerë janë të interesuar të promovojnë llogaritë e tyre. Do të thotë që ata preferojnë të bien dakord për një ripostim me përmendjen e llogarisë së tyre dhe të vihen re nga një numër më i madh përdoruesish sesa të qëndrojnë vetëm me përmbajtjen e tyre të mrekullueshme.

Zgjidhni hashtags e duhur

Një nga veçoritë më të rëndësishme të çdo postimi që shtoni është hashtags. Është e mundur të shtoni deri në 30 prej tyre në çdo postim, por përfundimisht, do të hasni 5-7 hashtags që funksionojnë më mirë falë mjeteve analitike. Është një mënyrë për audiencën përkatëse të interesuar në kamaren tuaj, ndaj mos e humbisni këtë shans të madh.

Përmend markat që ju pëlqejnë

Nëse përdorni produkte të disa kompanive të famshme, pse të mos i përmendni edhe në postimin tuaj. Ndodh shpesh që këto llogari të markave me mijëra ndjekës të ripostojnë përmbajtje që reklamojnë produktet e tyre dhe postimi juaj mund të hyjë në një audiencë kaq të madhe vetëm me një klik. Dikujt mund ta pëlqejë dhe t'ju ndjekë, apo jo?

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram

Organizoni dhurata të rregullta me rregulla të qarta

Si mund të marr 10 mijë ndjekës? Nuk ka kuptim t'i blesh direkt, por ka një mënyrë tjetër interesante për t'i 'blerë'. Të gjithëve u pëlqen të marrin dhurata për të bërë një minimum gjërash. Ju mund t'i kërkoni ndjekësve tuaj aktualë që t'i kërkojnë mikut të tyre të abonohet në llogarinë tuaj dhe të përmendin emrin e tij të përdoruesit në koment për të qenë në gjendje të marrin pjesë në dhuratë. Mjafton të provoni dhe do t'i shihni menjëherë rezultatet!

Gjurmo analizat e dhëna në njohuritë e IG

Një nga fazat më të rëndësishme për të përfunduar është të ndryshoni llogarinë tuaj IG për një biznes. Ai jep qasje në Insights - të dhëna statistikore që mund t'ju ndihmojnë të rritni shumë llogarinë tuaj.

Do të shihni se cilat postime performojnë më mirë, numrin e njerëzve që arritën, do të mësoni shkallën e angazhimit dhe shumë detaje të tjera. Ju gjithashtu mund të kontrolloni llogarinë tuaj në Fitimi i audiencës dhe mësoni më shumë për audiencën tuaj dhe kë duhet të synoni në të ardhmen.

Strategji për të fituar 10 mijë ndjekës në Instagram

Është e qartë se krijimi i një llogarie në Instagram lidhet me qëllime të caktuara. Nëse jeni të vendosur të kapërceni pragun e 10,000 ndjekësve, por vetëm filloni rrugën tuaj drejt suksesit, ekziston një strategji e thjeshtë për t'u ndjekur:

 • Analizoni BIO-në tuaj dhe bëjeni bindëse dhe informuese.
 • Zgjidhni një foto të paharrueshme për profilin tuaj.
 • Tërhiqni sa më shumë ndjekës: miq, të afërm, kolegë, shokë klase, shokë shkolle, shokë grupi, miq në Facebook, etj.
 • Postoni përmbajtje cilësore me tituj tërheqës, imazhe me rezolucion të lartë, hashtags efikas dhe përshkrime intriguese vazhdimisht dhe shpesh.
 • Kërkoni bishtaja në kamaren tuaj dhe bashkojuni atyre.
 • Analizoni konkurrencën dhe merrni një shembull nga qasjet më të suksesshme.
 • Përdorni mjete, aplikacione, shërbime, metrikë të dobishëm.
 • Promovoni llogarinë tuaj dhe veten tuaj.
 • Gjeni blogerë për të bashkëpunuar.
 • Angazhohuni, ndërveproni, komunikoni, përgjigjuni – bëni gjithçka që audienca juaj të ndihet e nevojshme dhe e interesuar.

Çfarë ndodh kur arrini 10 mijë ndjekës?

Çdo përdorues i dytë i Insta-s ëndërron të ketë sa më pak se 10 mijë ndjekës, por çfarë do të ndryshojë kur të arrini ta bëni këtë?

Së pari, ju tashmë mund të mburreni statusin e një ndikuesi dhe të merrni përfitime monetare. Bashkëpunimi me markat, blerjet direkte, dhuratat janë vetëm disa nga mënyrat se si llogaritë me 10 mijë ndjekës mund të fitojnë para.

Së dyti, ju bëheni të njohur dhe këshillat tuaja konsiderohen të rëndësishme për shumë njerëz, ndaj tani duhet të jeni shumë të kujdesshëm në shprehjet dhe rekomandimet për të mos i zhgënjyer.

Së treti, ju merrni shanse më të larta për të përshpejtuar rritjen e llogarisë tuaj dhe për të vazhduar zhvillimin si ndikues.

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram

Pse nuk duhet të blini ndjekës në Instagram

Është e mundur të fitosh 10,000 ndjekës brenda pak ditësh duke i blerë me para të vërteta, por a ka kuptim ta bëjmë këtë?

Në fakt, është vetëm një nga mënyrat për të humbur të ardhurat tuaja dhe për të marrë asgjë në këmbim. Llogaritë e blera zakonisht krijohen nga bots dhe nuk kanë asnjë vlerë sepse nuk kontribuojnë në angazhimin tuaj. Ata thjesht rrisin numrin nën emrin tuaj të përdoruesit, por ky vendim mund të çojë në humbjen e besueshmërisë me llogaritë reale të abonuara edhe tek ju.

Për më tepër, nëse besoni se është i vetmi numër që e bën llogarinë tuaj tërheqëse për markat, gaboheni. Marketingu me ndikim ka ekzistuar prej disa vitesh dhe secila prej kompanive kontrollon llogaritë në shërbime të tilla si AudienceGain përpara se të kontaktojë mbajtësit e tyre. Kjo do të thotë që vështirë se mund t'ju ofrohet ndonjë bashkëpunim me kaq shumë abonentë të rremë.

Këshilla dhe truke për të marrë IG 10 mijë ndjekës të lehtë

Është e parashikueshme që ka shumë mënyra të tjera interesante të shpikura nga përdoruesit e Instagram për të rritur ndjekjen e llogarive të tyre. Ju gjithashtu mund t'i provoni ato përveç strategjisë së përmendur më lart.

 • Jepni lidhje me llogarinë tuaj IG në blogun tuaj dhe në llogaritë e tjera të mediave sociale;
 • Ndiqni dhe ndërveproni me njerëzit që janë aktivë në postimet e konkurrentëve tuaj;
 • Kërkojuni ndikuesve të bëjnë një ripostim të postimit tuaj të shkëlqyeshëm;
 • Ofroni shërbimet tuaja markave;
 • Keni një stil të qëndrueshëm në postimet tuaja;
 • Kërkojuni miqve dhe klientëve tuaj të bëjnë një ripostim dhe të ndajnë fotot me produktin ose markën tuaj;
 • Gjeni estetikën tuaj personale;
 • Përdorni etiketa gjeografike;
 • Përfitoni nga përmbajtje të ndryshme duke përfshirë histori, transmetim të drejtpërdrejtë etj.;
 • Investoni në reklamat e ofruara nga Instagram.

A jeni gati për të rritur Instagramin tuaj?

Megjithatë, përpara se të ikni për t'i bërë të gjitha këto, ne do t'ju inkurajojmë të mendoni se pse dëshironi të jeni në Instagram.

Ne nuk mund të garantojmë se kjo metodë do të funksionojë aq efektive për ju sa për ne. Ai u shërbeu qëllimeve tona për shkak të hapësirës sonë të veçantë dhe asaj që donim të dilnim nga platforma. Instagram është padyshim një mjet i fuqishëm, por në të vërtetë nuk është për të gjithë ose për çdo biznes.

Disa pyetje që mund të dëshironi t'i bëni vetes janë:

 • A është industria ime ose produkti im tërheqës vizualisht?
 • A jam i gatshëm të ndaj gjëra që nuk lidhen drejtpërdrejt me atë që shes?
 • A kam kohë për t'u angazhuar në një platformë të re të mediave sociale?
 • Nëse i jeni përgjigjur jo një ose më shumë prej këtyre pyetjeve, mund të dëshironi të rimendoni pse dëshironi të hidheni në marketingun në Instagram. Ju nuk dëshironi të humbni burime për diçka që thjesht nuk është për ju. Përndryshe, ne do t'ju inkurajojmë të përdorni këtë udhëzues për të rritur ndjekësit tuaj.

Përfundim

Siç mund ta shihni, është e mundur të arrini çdo qëllim nëse bëni pak përpjekje, kështu që 10 mijë ndjekës në Instagram është një realitet - mjafton të vendosni një objektiv dhe të hapni rrugën drejt tij.

Shumë njerëz ankohen për konkurrencë të ashpër, por është e rëndësishme të merrni një vend unik që ju tërheq personalisht dhe pasioni juaj do të tërheqë edhe njerëzit e tjerë drejt tij.

Pra, nëse jeni të interesuar "Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram?” i shpejtë dhe i sigurt, atëherë mund të kontaktoni Fitimi i audiencës menjëherë!

Artikujt Related:


Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Një mënyrë e thjeshtë për të rritur IG FL

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Gjenerimi i ndjekësve të rremë është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur praninë tuaj në internet. Përdoruesit që nuk ndjekin llogarinë tuaj...

Si të rritni ndjekësit në Instagram në mënyrë organike? 8 Mënyra për të rritur ndjekësit tuaj ig

Si të rritni ndjekësit në Instagram në mënyrë organike? Instagram ka një algoritëm shumë të sofistikuar që vendos se cilat postime u shfaqen përdoruesve. Ky është një algoritëm...

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? A marr 10000 IG FL?

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? Arritja e shifrës së 10,000 ndjekësve në Instagram është një moment historik emocionues. Jo vetëm që do të ketë 10 mijë ndjekës...

Ju duhet të keni hyrë në faqe për të postuar një koment Hyrja