Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Një mënyrë e thjeshtë për të rritur IG FL

Përmbajtje

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Gjenerimi i ndjekësve të rremë është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur praninë tuaj në internet. Përdoruesit që nuk ndjekin llogarinë tuaj mund të supozojnë se keni një numër të madh ndjekësish dhe ata do të kenë më shumë gjasa t'ju ndjekin. Për të marrë ndjekës të rremë në Instagram, duhet të përdorni aplikacione dhe faqe interneti të palëve të treta.

Ndërsa ndjekësit e rremë nuk lejohen në Instagram, prapë mund të merrni ndjekës të rremë. Ka shumë mënyra për ta bërë këtë, duke përfshirë blerjen e tyre nga shërbime si Blerja e ndjekësve të vërtetë në Instagram dhe përdorimi i aplikacioneve të palëve të treta. Blerja e ndjekësve të rremë në Instagram nga aplikacionet ose faqet e internetit nuk është një ide e mirë, sepse ka të ngjarë që ata të mos ju ndjekin në të ardhmen e afërt.

Ky artikull do t'ju japë këshilla se si të merrni ndjekës të rremë në Instagram falas. Kështu që ju mund të rritni bazën tuaj të ndjekësve në Instagram pa shpenzuar shumë kohë për të.

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram?

Mënyrat për të marrë ndjekës të rremë në Instagram

Nëse po pyesni se si të merrni ndjekës të rremë në Instagram, ka dy mënyra që mund t'i përdorni. Metoda e parë është të paguani për ndjekësit e rremë, megjithëse kjo metodë mund të jetë e kushtueshme dhe jo e besueshme. Metoda e dytë është përdorimi i një shërbimi të palës së tretë që gjeneron ndjekës të rremë në Instagram me softuer të automatizuar.

Kërkoni për shërbime ose aplikacione që ofrojnë ndjekës të rremë në Instagram

Së pari, shkoni në Google dhe kërkoni për shërbime ose aplikacione që ofrojnë ndjekës të rremë në Instagram.

Ka shumë kompani që ofrojnë si shërbim ndjekësit e rremë në Instagram. Këto shërbime do t'ju ndihmojnë të rritni shpejt ndjekësit tuaj dhe të rrisni popullaritetin tuaj.

Aplikacionet më të njohura janë InstaFollowers dhe Mrinsta. Këto faqe interneti ofrojnë ndjekës të rremë në Instagram me një çmim të ulët. Megjithatë, duhet të keni parasysh se jo të gjitha faqet e tilla janë të sigurta. Pra, sigurohuni që të bëni kërkimin tuaj në mënyrë që të blini ndjekës me cilësi të lartë në Instagram.

Zgjidhni çdo ofrues të ndjekësve të rremë në Instagram

Shumë kompani ofrojnë ndjekës dhe pëlqime false falas në Instagram, në mënyrë që të fitojnë më shumë vëmendjen e një individi. Megjithatë, këta ndjekës mund të mos jenë të vërtetë dhe mund të çojnë në humbjen e besueshmërisë.

Zgjidhni më të mirën prej tyre dhe mund të shkoni me planet e paguara të ndjekësve të rremë gjithashtu si MrInsta. Një faqe e tillë është Socialwick që ofron ndjekës të nivelit të lartë në Instagram.

Futni emrin tuaj të përdoruesit në Instagram

Futni emrin tuaj të përdoruesit në Instagram siç kërkohet nga shërbimi për të marrë ndjekës të rremë në Instagram.

Klikoni në Validate ose Dërgo ndjekësit

Zgjidhni ndjekësit për t'i numëruar dhe klikoni mbi vërtetimin ose dërgoni ndjekësit. Pas kësaj, do të filloni të merrni ndjekës të rremë në llogarinë e dorëzuar në Instagram.

Nëse zgjidhni një plan me pagesë, atëherë keni një opsion pagese përpara se të dorëzoni porosinë tuaj pas përfundimit të pagesës, porosia juaj do të përpunohet brenda pak minutash.

Nëse keni vështirësi të gjeni gjeneratorë të ndjekësve të rremë, po i ndaj me ju. Thjesht shkoni dhe kontrolloni dhe provoni.

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram

Mjetet e gjenerimit të ndjekësve të rremë në Instagram

Njerëzit gjithmonë përpiqen t'i bëjnë profilet e tyre në Instagram të duken më të njohura dhe tërheqëse. Një mënyrë është blerja e ndjekësve të rremë. Këto mjete ju ndihmojnë të krijoni ndjekës të rremë në mënyrë që profili juaj të duket më popullor dhe tërheqës për reklamuesit e mundshëm.

 1. MrInsta
 2. Baobaz
 3. Socialenablers
 4. Famovid (rekomandohet)
 5. Infollowup
 6. Ndjekja sociale
 7. Projekti Insta
 8. Nitreo
 9. Skweezer
 10. Goread

Si të dalloni ndjekësit e rremë në Instagram

Megjithëse ndjekësit e rremë në Instagram mund të mos shfaqin gjithmonë të njëjtat shenja paralajmëruese, ka një sërë shenjash treguese që duhen mbajtur parasysh kur përpiqeni të përcaktoni nëse një llogari është apo jo e rreme.

Disa nga këto shenja përfshijnë:

 • Një raport i lartë ndjekës ndaj ndjekësve është një tregues i mirë se llogaria e dikujt mund të jetë e rreme. Nëse numri i ndjekësve që ata kanë është më i madh se numri i njerëzve që po ndjekin, duhet të mendoni t'i anuloni ata.
 • Nuk ka shumë informacion për këtë person.
 • Llogaria ka pak ose aspak postime të veta.
 • Një përqindje jashtëzakonisht e ulët ose e lartë e angazhimit.
 • Postimet e kësaj llogarie janë kryesisht të padëshiruara. Ka shumë pak ose aspak postime të fundit dhe shumë angazhim në to.

Disa llogari mund të mos shfaqin shenja të aktivitetit të rremë, por është më mirë t'u qaseni llogarive të tilla me kujdes. Kjo listë nuk është aspak shteruese. Markat duhet të fokusohen në bashkëpunimin me ndikues të vërtetë në internet. Ky është një faktor kyç në suksesin e një fushate marketingu me ndikim.

Jo të gjitha llogaritë në listën e mësipërme janë domosdoshmërisht të rreme. Disa mund të mos shfaqin karakteristikat e mësipërme, por atribute të tjera mund t'ju çojnë në një llogari të rreme në Instagram.

Markat duhet të investojnë kohën e tyre për të bashkëpunuar me influencuesit që tashmë janë të njohur në Instagram në internet. Përndryshe, përpjekjet e tyre nuk do të priten mirë nga konsumatorët. Do t'ju duhet një buxhet dhe një strategji për të filluar, por ajo duhet të bëhet virale e markës suaj brenda një kohe të shkurtër.

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram

Mjetet e kontrollit të ndjekësve të rremë në Instagram

Fake Followers Checker është një faqe interneti që ndihmon përdoruesit dhe markat të zbulojnë ndjekësit që nuk janë realë. Me këtë mjet, kompanitë mund të jenë të sigurta që llogaria e tyre në Instagram ka numrin e duhur të ndjekësve pa pasur nevojë të shpenzojnë orë të tëra në të.

 • Hypeauditor (rekomandohet)
 • gri
 • Modash
 • Analizoni
 • TrendHERO
 • Blade sociale
 • kontroll i rremë
 • Inbeat
 • Audituesi Social
 • Influencermarketing

10 arsye pse nuk duhet të blini kurrë ndjekës të rremë në Instagram

Pas ndryshimit të rregullave të Instagramit, nuk ka kthim prapa nga blerja e ndjekësve të rremë në Instagram. Por pse? Cilat janë rreziqet e blerjes së ndjekësve në Instagram?

Është një keqkuptim i zakonshëm që sa më shumë ndjekës të keni në Instagram, aq më i suksesshëm jeni. Kjo thjesht nuk është e vërtetë. Shumë njerëz blejnë ndjekës në Instagram duke menduar se do të fitojnë famë dhe popullaritet, por nuk funksionon kështu.

Ka disa arsye pse nuk duhet të blini ndjekës të rremë në Instagram dhe është më mirë të shmangni blerjen e tyre. Këtu janë disa nga arsyet më të zakonshme:

 1. Nuk do ta bëjë llogarinë tuaj të njohur brenda natës.
 2. Është humbje parash.
 3. Ju mund të përfundoni duke u ndaluar nga Instagram.
 4. Marrja e humbjes së papritur të fejesës.
 5. Llogaria mund të kufizohet për të kryer disa veprime specifike.
 6. Pas një dite ata të gjithë do t'ju heqin ndjekjen.
 7. Nuk merr pëlqime dhe ndjekës të vërtetë.
 8. Llogaria në Instagram mund të fshihet përgjithmonë.

Blerja e ndjekësve të rremë në Instagram mund të jetë e dëmshme për llogarinë tuaj, sepse mund të çojë në pëlqime dhe ndjekës të rremë.

Blerja e ndjekësve në Instagram gjithashtu nuk ju lejon të ndërtoni një komunitet të vërtetë për veten tuaj, gjë që do të rezultojë në më shumë zhgënjim kur njerëzit fillojnë t'ju heqin ndjekjen dhe t'ju heqin miqësinë në Instagram.

Si të hiqni bots dhe ndjekës të rremë në Instagram?

Ndjekësit e rremë mund të jenë një problem i madh për përdoruesit e mediave sociale. Kjo për shkak se ata nuk janë njerëz të vërtetë, ata mund të jenë robotë, ose thjesht një grup llogarish të rreme.

Për të shmangur rrezikun e gjetjes së ndjekësve të rremë, ndiqni këto këshilla:

 • Jini selektiv dhe mos i ndiqni të gjithë ata që ju ndjekin.
 • Mos postoni shumë foto të vetes në profilin tuaj.
 • Shkoni te cilësimet e Instagramit dhe sigurohuni që "vetëm njerëzit që ndjek" të jetë aktivizuar.
 • Përdorni veçorinë e analitikës në Instagram për të parë nëse ka ndonjë model jonormal.
 • Jini vigjilentë ndaj aktivitetit të dyshimtë në llogarinë tuaj – si pëlqimet ose ndjekësit e papritur – që mund të shkaktohen nga aktiviteti i robotëve

Nëse keni vënë re një rritje të numrit të ndjekësve tuaj, por numri i pëlqimeve ose komenteve është i ulët, është e mundur që llogaria juaj në Instagram të jetë hakuar. Mësoni se si të rikuperoni llogarinë tuaj të hakuar në Instagram.

Bots shpesh përdoren për të gjeneruar pëlqime dhe komente falas.

Video se si të bëni ndjekës të rremë në Instagram?

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram

FAQ: Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram?

Cilat janë disa mënyra për t'u siguruar që ndjekësit tuaj janë të vërtetë, jo të rremë?

Tt është e rëndësishme për t'u siguruar që ndjekësit tuaj janë të vërtetë. Por si mund ta bëni këtë? Ka disa mënyra për të zbuluar nëse ndjekësit tuaj janë të rremë.

 1. Kontrolloni numrin e ndjekësve dhe krahasojeni atë me numrin e njerëzve që ndjekin llogaritë e tjera në Instagram.
 2. Kërkoni shumë pëlqime dhe komente për postimet që nuk janë nga llogaria juaj, pasi këto mund të jenë bots ose llogari të rreme.
 3. Kontrolloni raportin e ndjekësve – nëse dikush ka më shumë se 10,000 ndjekës, ka shumë mundësi që ata të jenë të rremë dhe ju duhet ta anuloni menjëherë!

A mund të blini ndjekës në Instagram?

Po, ju mund t'i blini ato.

Dhe shumë njerëz e bëjnë këtë për t'i bërë profilet e tyre në Instagram më të njohura dhe tërheqëse për ndjekësit e mundshëm. Por ka edhe disa kompani që e përdorin këtë strategji për qëllime marketingu.

Çfarë është një ndjekës i rremë në Instagram?

Një ndjekës i rremë në Instagram është një llogari false që pretendon të jetë një person real. Ato mund të jenë krijuar nga dikush me qëllime keqdashëse ose mund të jenë krijuar gabimisht.

Si mund të dalloni ndjekësit e rremë?

Për të dalluar ndjekësit e rremë, duhet të shikoni sa vijon:

 • Foto e profilit të ndjekësit
 • Biografia e ndjekësit
 • Vendndodhja e ndjekësit.

Cilat janë disavantazhet e përdorimit të ndjekësve të rremë?

Disavantazhi kryesor i përdorimit të ndjekësve të rremë është se ata mund të përfundojnë duke u ndaluar nga platforma në të cilën janë krijuar, gjë që do të rezultojë në humbjen e klientëve të mundshëm dhe ndërgjegjësimin për markën.

Fjalët e Fundit

Çelësi për të marrë ndjekës të rremë në Instagram është të ndiqni përdorues të tjerë që gjithashtu kanë shumë ndjekës. Kjo do ta bëjë profilin tuaj të duket më popullor dhe njerëzit do të duan t'ju ndjekin.

Nëse doni të merrni ndjekës të vërtetë, është e rëndësishme që të mos përqendroheni vetëm në sasinë e ndjekësve tuaj, por edhe në cilësinë e njerëzve që ju ndjekin.

Duhet të dini më shumë? kontaktoni me ekspertët tanë dhe regjistrohuni tek ne për buletinin javor. Ne do ta marrim prej andej.

Pra, nëse jeni të interesuar "Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram?” i shpejtë dhe i sigurt, atëherë mund të kontaktoni Fitimi i audiencës menjëherë!

Artikujt Related:

Burimi: socialgyan


Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Një mënyrë e thjeshtë për të rritur IG FL

Si të bëni ndjekës të rremë në Instagram? Gjenerimi i ndjekësve të rremë është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur praninë tuaj në internet. Përdoruesit që nuk ndjekin llogarinë tuaj...

Si të rritni ndjekësit në Instagram në mënyrë organike? 8 Mënyra për të rritur ndjekësit tuaj ig

Si të rritni ndjekësit në Instagram në mënyrë organike? Instagram ka një algoritëm shumë të sofistikuar që vendos se cilat postime u shfaqen përdoruesve. Ky është një algoritëm...

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? A marr 10000 IG FL?

Si të merrni 10 mijë ndjekës në Instagram? Arritja e shifrës së 10,000 ndjekësve në Instagram është një moment historik emocionues. Jo vetëm që do të ketë 10 mijë ndjekës...

Ju duhet të keni hyrë në faqe për të postuar një koment Hyrja