Gagasan Pidéo Youtube Pikeun Pamula - Kickstart Pikeun Karir Youtube Anjeun Dina 2022

Daptar eusi

Youtube parantos janten platform anu saé pikeun kéngingkeun Kinérja, promosi, sareng artos salami sababaraha taun ka pengker, khususna saatos wabah coronavirus. 

Seueur jalma hoyong nyobian unggah pidéo dina platform ieu, tapi biasana macét dina léngkah munggaran - milih topik. Jenis eusi anu anjeun kedah difokuskeun? Naon topik anu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun pandangan sareng perhatian? 

Tong hariwang, hayu urang nyarankeun sababaraha Gagasan pidéo Youtube pikeun pamula. Hayu urang mimitian!

Gagasan Pidéo Youtube Pangalusna Pikeun Pemula

  • Omongan Kepala

Naon téh sirah ngomong? Pondokna, éta mangrupikeun pidéo anu museur kana hiji jalma anu nyarioskeun topik anu khusus. Biasana, jalma éta bakal ahli dina hiji masalah, sareng aranjeunna muncul sateuacan kaméra pikeun ngobrol ngeunaan éta subjek pikeun tujuan pendidikan. 

Dibandingkeun sareng jinis pidéo sanés dina Youtube, sirah ngawangkong idéal pikeun Youtubers pemula sabab éta biaya-éféktif, edukatif, sareng pikaresepeun sacara visual. Anjeun ngan peryogi kaméra, sareng parékam audio anu saé, teras anjeun tiasa ngamimitian karir Youtube anjeun.

  • Vlogs

"Vlog sigana henteu janten topik anu pikaresepeun. Saha anu paduli ngeunaan jalma sanés anu hirup kutub sabalikna sareng kahirupanana? Ngan hirup maranéhna geus cukup sibuk ". - éta pamikiran populér. Sanajan kitu, éta salah. 

Jalma-jalma sok boga rasa panasaran ngeunaan dunya sabudeureunana. Pikeun generasi ngora, aranjeunna malah leuwih daék diajar ngeunaan kahirupan jalma anu hirup di lingkungan sabalikna kutub. Pamaké Internét ngora resep ningali pidéo "Vlog", khususna pidéo jalma-jalma anu cicing di lingkungan média-mainstream anu jarang dijelaskeun. Janten, upami anjeun hoyong nyiarkeun kahirupan anjeun ka budak ngora sanés di sakuliah dunya, sareng gaduh alat anu cekap pikeun éta, pertimbangkeun ngarékam Vlog.

  • Teu aya hubunganana 

"Faceless" video mangrupa spéktrum lega. Teu aya watesna pikeun jinis pidéo ieu. Sakapeung, éta tiasa janten Vlog, ulasan, komedi komedi, atanapi anu sanés. Poin utama nyaéta yén anjeun moal pamer pisan sapanjang pidéo. Pikeun jalma anu introvert, isin, ieu mangrupikeun pilihan idéal pikeun aranjeunna!

Nanging, anjeun kedah ngartos hiji titik: jalma resep ilustrasi visual. Janten, upami anjeun henteu nunjukkeun wajah anjeun, anjeun parantos ngagaduhan hiji kalemahan dibandingkeun sareng anu seueur pisan (sareng katingalina geulis). Janten, anjeun kedah mikirkeun hiji USP (titik jual unik) tina pidéo anjeun pikeun ngajaga pamirsa anjeun. 

  • tutorials 

Tutorial ogé parantos nampi perhatian langkung seueur saatos jalma-jalma dikonci di bumina kusabab wabah Coronavirus. Sateuacan lockdown, gampang pikeun kéngingkeun jasa atanapi mésér produk anu anjeun pikahoyong, tapi ayeuna, mustahil pikeun ngarambat pikeun kéngingkeun éta. Éta nalika seueur jalma sadar peryogi kaahlian DIY (ngalakukeunana nyalira). Salaku tambahan, seueur jalma nganggap éta janten hiburan énggal pikeun aranjeunna. 

Hasilna, nalika aranjeunna nyalira di bumi sareng kedah ngahasilkeun barang-barang sorangan, bakal aya kabutuhan pikeun milarian pituduh. Ayeuna, waktosna aranjeunna milarian tulisan tutorial sareng pidéo pikeun ngabantosan. Tapi, vidéo langkung dipikaresep di antara dua jinis éta sabab langkung lincah sareng langkung gampang kahartos sareng ditiru. 

Janten, naha anjeun ngagaduhan set kaahlian khusus anu anjeun pikir anjeun tiasa ngajar batur sareng masarakat ogé kedah diajar? Mimitian ngadamel tutorial pikeun éta, sareng jalma bakal milarian pidéo anjeun!

  • daptar

Daptar mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun YouTubers pemula. Nyatana, jinis pidéo ieu henteu ngabutuhkeun anjeun pikeun pamer raray atanapi bahkan sora anjeun. Anu anjeun peryogikeun nyaéta daptar pilihan luhur pikeun topik anu khusus, ideu kumaha ngajelaskeun daptar éta dina cara anu henteu pikaboseneun, sareng program ngedit pidéo.

Sagedengeun ti eta, aya paménta ngaronjat pikeun "Daptar" atawa "Top 10" atawa "Best X keur Y" video anyar. Ngan ngetik hiji keyword acak kalawan "top 10" atawa "X pangalusna pikeun Y" dina Youtube, tur anjeun tiasa ningali aya loba video kalawan pintonan super tinggi.

  • réaksi 

Video réaksi henteu énggal pisan pikeun komunitas Youtube. Nanging, pidéo réaksi nembé janten tren énggal saatos wabah virus. Sigana mah beuki lila jalma-jalma kudu cicing di imah, beuki ngalamun. Kitu cenah, aranjeunna ngarasakeun rarasaan yen aranjeunna gaduh batur ningali eusi sareng maranehna, babagi pamadegan maranéhna ngeunaan eusi ambéh maranéhanana bisa ngarasa dibarengan. Sareng éta anu dilakukeun ku pidéo réaksi. 

Ku kituna, beuki loba jalma neangan video réaksi, sarta jalma anu nyieun video ieu ogé meunang beuki loba pintonan dina periode pondok. 

Nanging, pidéo réaksi henteu sesah diproduksi. Anjeun ngan peryogi parékam audio sareng kaméra pikeun ngarékam réaksi anjeun salami nonton. Éta pisan. Anjeun gaduh bahan anu cukup pikeun hiji pidéo Youtube.

  • tingalian

Kalayan pamekaran gancang e-commerce, beuki seueur jalma anu resep balanja online tibatan offline. Ku kituna, paménta pikeun milarian ulasan produk ogé leuwih luhur ti nu geus kaliwat. 

Nanging, antara maca tulisan ulasan, jalma resep ningali pidéo ulasan langkung saé sabab sigana langkung "asli," sareng aranjeunna ogé gaduh bukti langkung visual ngeunaan ngalaman produk. Éta sababna anjeun kedah mertimbangkeun ngadamel pidéo ulasan pikeun saluran Youtube anjeun.

Naha sesah ngadamel pidéo ulasan? Numutkeun kami, éta henteu rumit pisan, tapi anjeun peryogi panilitian sareng persiapan anu ati-ati. Nalika anjeun marios produk, anjeun nyiptakeun sudut pandang umum ngeunaan éta dina pikiran batur, anu tiasa mangaruhan penjualan produk. Janten, anjeun kedah ati-ati nalika milih kecap anjeun.

  • tatanyaan

Anjeun bisa mikir, "Naha kuring salah? Wawancara mangrupikeun jinis pidéo anu saé pikeun ngamimitian karir Youtube? – Abdi teu salah. Nyatana, pidéo wawancara langkung saderhana dilakukeun tibatan anu anjeun bayangkeun. Anjeun kedah nyiapkeun patarosan atanapi topik pikeun dibahas sareng pasangan pikeun ngarékam pidéo sareng audio pikeun anjeun ngamimitian pidéo wawancara. 

Lajeng, anjeun turun jalan, ménta jalma pikeun gabung dina wawancara anjeun, nanyakeun, sarta ngarekam jawaban maranéhanana. Salajengna, anjeun ngagabungkeun poto-poto kana pidéo. Éta pisan. Anjeun tiasa ngalakukeun éta salaku produser pemula, tong hariwang.

Pikiran final

Aya top 8 gagasan video youtube pikeun beginners anu anjeun tiasa pertimbangkeun. Naha anjeun mendakan pilihan karesep anjeun? Naha anjeun gaduh patarosan atanapi ideu sanés? Ngarasa Luncat ka ninggalkeun comment anjeun di handap!


Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet