Program kami bébas gabung. Éta gampang pikeun ngadaptarkeun sareng henteu peryogi pangaweruh téknis. Program apiliasi umum di sapanjang Internét sareng nawiskeun pamilik situs wéb tambahan kanggo kauntungan tina situs web.

Kumaha Dupi Ieu Gawé?

Nalika anjeun gabung program afiliasi kami, anjeun bakal dipasihan tautan URL anu unik anu anjeun tiasa nempatkeun dina situs wéb anjeun atanapi dibagikeun liwat email atanapi dina halaman média sosial anjeun. Nalika pangguna diklik dina salah sahiji tumbu unik anjeun, aranjeunna bakal dibawa ka situs web kami sareng kagiatanna bakal dilacak ku sofwér afiliasi kami. Anjeun bakal nampi komisi nalika aranjeunna damel.

Rincian Program

  1. Komisi Komisi: Pay-Per-Sale 20% pikeun tiap dijual anu anjeun kirimkeun.
  2. Syarat Bayar: $ 100 USD - Kasaimbangan minimal kanggo payout.
  3. Durasi Payout: Pangmayaran dilakukeun sakali per bulan, kanggo sasih saméméhna.

Kanggo sadaya rinci sanésna punten taros Kami.