métode pamayaran
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7

Mangpaat mésér Jam & Palanggan YouTube Watch ti kami

Teu kedah ngantosan mangbulan-bulan! Kami bakal ngabantosan saluran anjeun sacara sah dimangpaatkeun dina 2-4 minggu. Éta komitmen urang nalika mésér 4000 Jam Jam jasa.

Kami ngan ukur nganggo metode anu disarankeun ku YouTube pikeun ngamajukeun pidéo anjeun. Janten naha urang tiasa mastikeun saluran anjeun bakal 100% aman.

Dina raraga ngahontal tujuan, kami bakal nyebarkeun pandangan kana sababaraha pidéo dina sapanjang kampanye anu ogé bakal nguntungkeun pikeun saluran dina hal Algoritma YouTube dina video anu disarankeun.

Aya masalah serius anu ampir unggal YouTuber anyar dina prosés ngembangkeun saluran YouTube na anu nyegah aranjeunna tumuh langkung gancang, anu ngaidentipikasi sareng nganalisis pesaingna.
Janten, pikeun ngadorong kamekaran saluran anjeun ka tingkat salajengna, kami bakal ngabantosan anjeun ngartos Ecological anjeun sareng kalemahan pesaing anjeun ku ngalakukeun panilitian. Teras Anjeun tiasa nganggo kaunggulan anjeun pikeun ngaleungitkeun aranjeunna kalayan calakan.

Kalayan pangalaman anu teu ternilai dina saluran anu ngembang sareng ngamajukeun pidéo, tim kami bakal masihan anjeun nasihat anu leres pikeun Anjeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan YouTube sareng kumaha cara ngasilkeun artos dina platform kalayan kontén anjeun. Kami nyobian ngaliput obrolan langsung sadidinten sareng wengi pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan masalah anu anjeun ngagaduhan.

Henteu ngan ukur ngabantosan saluran YouTube anjeun pikeun dimonétisasi gancang. Kalayan pangalaman lima taun, kami siap janten mentor sapanjang pamekaran saluran pikeun ngabantosan anjeun suksés di YouTube.

Hasil Saatos Mésér Jam Jam

Mésér YouTube Watch Jam Samemeh Kasep!

Upami anjeun badé mésér jam nonton YouTube, anjeun kedah gancang nyandak kaputusan. Dampak tina pameseran ieu bakal langkung seueur mangpaat tibatan anu anjeun pikirkeun, sareng tulisan ieu bakal ngajawab sadaya anggapan anjeun. Kami bakal ngantunkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan monetisasi tina ngagaleuh waktos tempoan YouTube sareng ngajelaskeun kumaha carana ngagaduhan jasa anu pangsaéna.

Naha anjeun kedah mésér Jam Watch YouTube 2022? 

Investasi dina ngagaleuh Jam Tonton YouTube tiasa ngarengsekeun masalah anu sering disanghareupan ku YouTuber ogé mawa seueur kauntungan anu sanés anjeun kantos panginten.

Ngarengsekeun kasusah umum YouTuber

Eligibility pikeun santunan moneter

Unggal YouTuber panginten hoyong ngadamel artos dina platform ieu langsung, tapi sarat anu aranjeunna kedah nyumponan nyaéta 4000 jam nonton sareng 1000 palanggan. Prosés ieu butuh loba waktu jeung usaha, sarta loba jalma nyerah impian maranéhna pikeun jadi YouTubers sabab pikir éta teu gampang.

terus mésér waktos nonton atanapi palanggan nyaeta solusi luhur anu geus dipaké pikeun lila di masarakat. Pilihan anu sah, gancang, sareng aman tiasa ngabantosan panyipta kontén gancang ngahontal ambang monetisasi.

Optimasi SEO

Masalah sanésna anu biasana disanghareupan ku YouTubers nyaéta kumaha ngaoptimalkeun SEO video maranéhanana. Sakapeung, gaduh eusi relevan sareng kecap konci anu leres henteu cekap. Aya rébuan pidéo anu diterbitkeun unggal dinten, janten ieu mangrupikeun perang sengit pikeun posisi luhur dina halaman hasil pamilarian.

Sanajan kitu, lamun urang nempo cara sejen, hal bisa robah. Upami anjeun mésér palanggan YouTube atanapi waktos nonton, bahan anjeun bakal muncul dina mesin pencari sapertos YouTube, Google, Yahoo, sareng Bing. Liputan anjeun ogé ningkat, kasempetan anjeun naék ka luhur halaman panéangan ogé ningkat.

Kauntungan anu luar biasa: Ningkatkeun kredibilitas pikeun nawaran monetisasi anu sanés

Mésér jam nonton YouTube ningkatkeun kredibilitas saluran anjeun, anu tiasa narik langkung seueur kasempetan pikeun kolaborasi sareng perusahaan ageung atanapi influencer kasohor sanés dina komunitas YouTube.

Iklan in-stream

Pangiklan bakal langkung condong ngahubungi anjeun upami anjeun ngagaduhan langkung kredibilitas sareng paparan salaku akibat tina jam nonton anu langkung luhur.

sponsor

Saterusna, advertisers remen ngandelkeun saluran YouTube well-dipikawanoh kalayan jumlah badag pengikut jeung jam nempoan lila pikeun ngamajukeun produk atawa jasa maranéhanana. Dibandingkeun sareng komersil in-stream, YouTube henteu nyandak sabagian artos anu anjeun hasil tina kontén anu disponsoran. Hasilna, ieu mangrupikeun cara anu paling efektif pikeun monetisasi saluran YouTube anjeun. Nanging, éta peryogi kredibilitas, sakumaha dibuktikeun ku pengikut anu signifikan sareng rébuan jam nonton.

Dagangan sareng Merek

Anjeun malah bisa bisa ngajual barang branded sorangan ngaliwatan outlet dipercaya. Ieu ogé cara anu saé pikeun monetisasi saluran YouTube anjeun sabab YouTube henteu nyandak bagian tina produk anu anjeun jual liwat saluran anjeun!

crowdfunding

Tungtungna, upami anjeun gaduh saluran anu tiasa dipercaya, pamiarsa anjeun langkung condong percanten ka anjeun sareng henteu ngan ukur mésér ti anjeun tapi ogé investasi dina inisiatif anjeun! Salah sahiji metodeu pang anyarna sareng pang populerna pikeun earn dina YouTube dinten ayeuna nyaéta ngaliwatan crowdsourcing ti palanggan sareng admirers.

Kumaha cara mésér 4000 Jam Tonton pikeun monetisasi sacara efektif?

Saluran kedah saluyu sareng pedoman sareng kawijakan YouTube

Ngalengkepan 4000 jam nonton umum dina waktu anu singget saé tapi henteu hartosna nanaon. Pikeun ngamonetisasi saluran YouTube anjeun, anjeun kedah numbu ka a Rekening Google Adsense teuing. 

Panahan pamirsa dina YouTube

Dina YouTube, ingetan pamirsa nujul kana sabaraha pidéo anjeun anu ditingali ku pamirsa. Hasilna, éta mangrupikeun ukuran sabaraha jalma ningali pidéo sapanjang jalan. Saterusna, dina YouTube, ingetan panempo sering dilaporkeun salaku perséntase. Janten, tingkat 50% tiasa nunjukkeun yén pemirsa nuju satengahna pilem anjeun.
Éta sababna gaduh tujuan dina pikiran naekeun ingetan panongton on YouTube sok mangrupakeun ide nu sae.

Tip pikeun ningkatkeun Jam Tonton YouTube sacara organik

Pilih niche pikeun saluran anjeun

Penting pikeun nginget tujuan saluran anjeun sareng saha target pamiarsa anjeun nalika milarian Ecological YouTube luyu. Naha tujuan anjeun, contona, pangakuan merek sareng jangkauan atanapi ulasan sareng pertimbangan produk? Atawa anjeun produser eusi tinimbang hiji parusahaan? Hasilna, tujuan anjeun tiasa kalebet ékspansi saluran, interaksi pamiarsa, atanapi nargetkeun pamiarsa.

Panalungtikan keyword YouTube 

Upami anjeun hoyong ngajantenkeun saluran YouTube anjeun langkung tiasa dipanggihan, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha panalungtikan keyword. Maksimalkeun jangkauan organik anjeun, ngawangun kasadaran merek, sareng kéngingkeun wawasan anu teu aya tandinganna mangrupikeun sababaraha kauntungan anu anjeun kéngingkeun tina éta.

VidIQ mangrupikeun parangkat lunak anu tiasa ngabantosan YouTube SEO sacara efektif. Pamaké tiasa nganggo alat ieu pikeun milarian sareng milih judul anu ramah SEO, déskripsi video, sareng tag.

Optimalkeun pidéo anjeun sateuacan nyebarkeun

Nyaéta 6 fitur pikeun ngaoptimalkeun pidéo sateuacan ngeposkeunana dina saluran YouTube anjeun: 

  1. Judul anu kuat: Éta kedah gaduh kecap konci, cocog sareng eusi anjeun, nganggo kurung, sareng ngahindarkeun clickbait.
  2. Katerangan penting: Anjeun kedah ngulang kecap konci, ngaoptimalkeun laju klik-liwat, tambahkeun tautan, metadata, sareng cap waktu dina kotak pedaran.
  3. Subjudul: Anjeun tiasa angkat ka YouTube Creator Studio anjeun, pilih hiji pidéo, pilih Subtitles/CC, pilih basa subtitle teras klik Set Language.
  4. Hashtags: Hashtags biasana dianggo pikeun nunjukkeun topik video, genre, atanapi spésialisasi. Hashtags némbongan di luhur judul pidéo atanapi dina kotak déskripsi pidéo dina YouTube.
  5. Kartu YouTube: 5 jinis kartu kedah aya dina pidéo anjeun (tombol Langganan, Pidéo atanapi Daptar Puter, Saluran, Sumbangan, Polling, Link)
  6. Layar tungtung: Ieu lasts 15-20 detik. Anjeun kedah angkat ka YouTube Creator Studio, pilih eusi, klik dina pidéo anu anjeun hoyong edit, pilih kotak End Screen, sareng pilih unsur anu anjeun hoyong tambahkeun.

Promosikeun pidéo anjeun saatos unggah 

Diantara sababaraha cara pikeun ngiklankeun pidéo YouTube anjeun, ngagunakeun média sosial bisa jadi salah sahiji pilihan luhur. Iklan ngalangkungan Google Ads tiasa ngabantosan anjeun ngahontal langkung seueur jalma tina média sosial sanés sapertos TikTok, Instagram, Facebook, jsb. Sareng seueur metode sanés sapertos nyetél toko barang online, ngarencanakeun kontes interaksi sosial, masihan hadiah gratis, sareng seueur deui. Platform ieu mangrupikeun situs anu saé pikeun nyambungkeun saluran YouTube anjeun sareng langkung seueur pamirsa poténsial.

6 kasalahan umum anu biasana gaduh YouTubers

Teuing tekenan kana promosi

Sababaraha YouTubers rookie langkung prihatin pikeun nampi pandangan sareng ngiklankeun pidéona tibatan ngahasilkeun anu langkung saé. Bisa kaharti yén maranéhna bakal bingung lamun ningali saluran séjén narima rébuan atawa puluhan rébu pintonan pikeun video nu sagampil hebat sakumaha maranéhna. Hanjakal, rookie YouTubers bisa nyieun blunders tangtu salaku hasil tina tipe ieu pamikiran.

Overwhelmed ku jumlah informasi sadia

Anjeun mimitina bakal bingung ku rupa-rupa jejer anu aya dina YouTube. Jeung anjeun yakin bisa bakti waktu pikeun rupa-rupa hal. Janten anjeun ékspérimén sareng kaulinan, vlog, parodi, ulasan pilem, fotografi, sareng sajabana. Tapi nyatana anjeun salah saprak anjeun sapuk pikeun ilubiung dina leuwih ti hiji topik.

Sindrom Akuisisi Gear (GAS)

Éta lumangsung nalika anjeun merhatikeun sadaya alat anu mahal, sapertos mikropon, kaméra, sareng lampu. Anjeun ngan paduli gears idéal, tapi anjeun geus poho yén eusi téh raja. Kaayaan ieu dimimitian ku léngkah awal ngarencanakeun pikeun nyetél saluran, sareng éta bakal tetep aya dina pikiran anjeun upami anjeun henteu terang naon anu kedah diprioritaskeun.

Undervalue fitur Analytics

Bagian Analytics dina YouTube Creator Studio sigana anu paling seru. Hal ieu ngamungkinkeun produser ningali sareng ngalacak interaksi sareng papacangan saluranna dina waktos sareng per video. Salajengna, tab analytics dibagi kana opat kategori, masing-masing gaduh set alat sareng fungsina.

Janten upami anjeun henteu tiasa ngamangpaatkeun éta, anjeun moal terang kumaha ngontrol jangkauan pidéo anjeun sareng naon metode optimasi anu pangsaéna. Dianjurkeun yén anjeun kedah nyandak katingal ngadeukeutan dina ieu AudienceGain pos blog pikeun deeply ngartos YouTube Analytics.

Ngalakukeun sagalana sorangan

Éta kamungkinan yén damel dina saluran YouTube bakal ngajantenkeun anjeun kasepian. Anjeun nyerat bahan anjeun nyalira, némbak pidéo anjeun nyalira, sareng ngéditna nyalira. Komo ngobrol jeung kaméra bari syuting klip video sarua jeung ngobrol jeung kaméra. Hasilna, anjeun bakal sering kuciwa sabab teu aya anu terang naon anu anjeun jual sareng anjeun masih damel nyalira. Sumawona, wanda ieu tiasa ngalambatkeun kréativitas anjeun, nyababkeun seueur kasalahan anu dilakukeun ku YouTubers énggal nalika macét dina nyiptakeun kontén énggal.

Candak inspirasi ti YouTubers séjén

Nalika anjeun macét pikeun ideu atanapi nyobian ngabandingkeun saluran YouTube anjeun sareng saluran anu terkenal sanés, anjeun condong ningali padamelan batur sareng nyobian terang naon anu nyababkeun aranjeunna keletik. Hanjakalna, sababaraha urang sadar yén ieu mangrupikeun salah sahiji kasalahan anu paling umum dilakukeun ku YouTubers rookie.

→ Di luhur mangrupakeun kasalahan anu YouTubers gampang sapatemon, tapi aranjeunna henteu pikasieuneun salaku loba saprak anjeun bisa manggihan solusi éféktif tina AudienceGain.net.

Dina nutshell hiji

Sadayana tiasa ngadamel saluran YouTube sareng ngadamel artos ku nyalira. Nanging, pikeun tiasa ngaktipkeun monetisasi, éta bakal peryogi seueur waktos sareng usaha ogé gairah anu padet. Mésér jam nonton YouTube mangrupikeun solusi anu patut dipertimbangkeun sabab nawiskeun kauntungan jangka panjang anu teu kaétung.

Janten, tong ragu milarian jasa ieu dina situs anu terhormat sapertos AudienceGain.net. Kontak aranjeunna ayeuna pikeun meunangkeun nasihat mangpaat jeung nawaran pikaresepeun!

Urang bakal mariksa heula sareng ngabantosan anjeun ningkatkeun kakurangan saluran anjeun, sapertos kontén, kualitas pidéo, pertumbuhan organik, jsb., supados nyugemakeun kabijakan YouTube. Urang lajengkeun pikeun ngamajukeun video Anjeun ka panongton dina sosial situs jejaring dianjurkeun ku YouTube. Éta kumaha kami ngabantosan anjeun nyumponan kaayaan monetisasi YouTube kalayan aman sareng gancang.

Naon syarat?

Kami henteu meryogikeun saluran anjeun kanggo gaduh pidéo panjangna 1-2 jam tapi pidéo anjeun kedah langkung ti 5 menit masing-masing sareng total lilana saluran kedah langkung ti 50 menit. Kusabab tina taun-taun pangalaman urang, durasi total saluran ngagaduhan 50 menit, nyangking hasilna langkung saé nalika YouTube marios saluran pikeun monetisasi.

Di AudienceGain, kami henteu ngan ukur ngajual jasa monetisasi tapi tungtungna museur kana misi ngadukung panyipta YouTube kalayan strategi pangsaéna pikeun mekarkeun saluran YouTube, ogé pikeun disahkeun pikeun monetisasi sareng ngahasilkeun pendapatan pasip.

Sedengkeun pikeun anu anyar kakeunaan ékosistem Youtube tapi hoyong ngasilkeun artos dina platform anu ngajangjikeun ieu, kami bakal marengan anjeun tina léngkah-léngkah munggaran anu pangsaéna pikeun ngahontal kasuksésan!

  • Balikan deui sareng minuhan pesenan gratis upami éta henteu tiasa réngsé dina waktos anu ditangtoskeun.
  • Balikan deui 100% upami jasa nyababkeun pangaruh négatip dina saluran.
  • Balikan deui 100% upami jasa henteu tiasa ngabantosan saluran anjeun dimonétisasi.

Catetan: Pastikeun saluran anjeun leres-leres nuturkeun aturan monetisasi YouTube.

AudienGain Dibandingkeun

AudienGain

100% diaktipkeun pikeun monetisasi

100% jam nonton asalna tina pamirsa anu sajati

Tumuwuhna organik sareng stabil salami kampanye

Henteu kedah panjang-video

Ngabalikeun duit lengkep upami saluran anjeun henteu disatujuan pikeun monetisasi

vs

pesaing

100% diaktipkeun pikeun monetisasi

100% jam nonton asalna tina pamirsa anu sajati

Tumuwuhna organik sareng stabil salami kampanye

Henteu kedah panjang-video

Ngabalikeun duit lengkep upami saluran anjeun henteu disatujuan pikeun monetisasi

Testimonials

Loveny-Khan-AudienceGain-eupan balik

Tim Saleresna Luar Biasa sareng dipercaya kuring nyarankeun pisan tim ieu pikeun promosi média sosial aranjeunna leres-leres tanggel waler sareng leres-leres endah damel anu dipikanyaah sareng hatur nuhun pisan ayeuna hiji pesanan kuring parantos réngsé sareng minggu payun gering nempatkeun 2 batur anu anyar dina internét kuring parantos mendakan ieu nyata sareng jalma anu saé hatur nuhun deui

Khan anu saé
Hazar-Tech-AudienceGain-eupan balik

Abdi leres-leres ngahargaan padamelan saleresna anu dilakukeun ku tim ieu kalayan kajujuran lengkep sareng ngalayanan batur ku ngabantosan aranjeunna, anjeun ngan ukur naek nalika anjeun ngangkat batur. Hese pisan milarian kajujuran dina waktos ayeuna sareng kajujuran mahal. Kuring salut ka tim ieu. Aranjeunna leres-leres pantes langkung ti cekap! Aranjeunna nganteurkeun langkung seueur tibatan janji aranjeunna. Kuring bakal nyarankeun ka sadayana sareng kuring sorangan pasti bakal ngahubungi aranjeunna deui sareng deui di payun! Gusti Allah Berkahkeun Aranjeunna!

Hazar Tech
Mimi's-US-AudienceGain-feedback

Hatur nuhun AudienceGain Kuring nembé kénging 4k jam nonton youtube sareng saluran kuring dimonétisasi, Jacob sareng Brian saé pisan sareng ngabantosan aranjeunna waleran kana sadaya pesen kuring, éta mangrupikeun sababaraha waktos tunda tapi kuring tiasa ngartos kusabab pembaruan sistem na, hatur nuhun deui AudienceGain

Mimi urang US
SolvenEvolve-Australia-AudienceGain-eupan balik

Mangrupikeun jasa anu saé anu nunjukkeun eusina ka pemirsa anu leres. Panginten anu pangsaéna anu kuring kantos anggo!

ŚσlvenԐvσlve Australia
Adam-AudienceGain-eupan balik

Ieu hiji-hijina panyadia layanan anu tiasa dipercaya. Abdi nganggo seueur jasa sateuacanna tapi teu aya hasilna. Aranjeunna leres pisan damel!

Adam
Asing-PamirsaKain-eupan balik

Jasa pisan nice jeung jalma alus! LEGIT Pisan !!! Ayeuna saluran kuring nyetak $ berkat jasa anu luar biasa ieu ...

urang asing
Marie-Fleurimont-AudienceGain-eupan balik

5 bintang kuring ngarepkeun kuring tiasa masihan 10 bintang ⭐️ Éta saé pisan damel sareng Jacob Jacob éta ngabantuan pisan salawasna aya pikeun ngajawab patarosan. Kuring meunang monetize kirang anu 15 jam saatos kuring réngsé sadayana jam kuring. Prosés na sakedik panjang tapi éta hargana, sigana aranjeunna hoyong mastikeun yén éta ngalakukeun cara anu leres kuring nyarankeun tim pikeun damel sareng kuring ogé bakal damel sareng aranjeunna di masa depan kuring resep pisan hatur nuhun deui. Upami anjeun maca ieu buka parios saluran abdi Ahhchoo ❤️ Wilujeng taun énggal sadayana.

Marie Fleurimont
Jun-AudienceGain-eupan balik

Hatur nuhun audiensinin.net ayeuna kuring pasangan youtube, sakali deui hatur nuhun pisan guys (jabob).

Jun
Zoya-AudienceGain-eupan balik

Jasa unggulan. Aranjeunna ngagaduhan pangrojong online anu pangsaéna. Pisan responsif, bageur sareng inpormatip. Hatur nuhun, AudienceGain. Anjeun pantes langkung ti 5 bintang.

Zoya
Sadiq-Dastagir-AudienceGain-eupan balik

AudienceGain.net mangrupikeun berkah kanggo YouTubers sapertos kami anu damel pisan dina nyiptakeun kontén kualitas pikeun pemirsa urang. Dina skénario kalapa ieu, henteu gampang pikeun kéngingkeun waktos nonton sanés sakumaha saé eusi anjeun. Kalayan layanan palanggan super ti AudienceGain, kuring ngahontal monetisasi dina sabulan milih jasa aranjeunna. Jacob, ti layanan palanggan, sacara harfiah masihan anjeun perlakuan VIP. Kuring nyarankeun pisan jasa aranjeunna ka sadaya panyipta anu ngarepkeun waktos nonton organik berkualitas tinggi dina pidéo na.

Sadiq Dastagir
Musik-platter-MPlatter-AudienceGain-eupan balik

Gusti abdi naon anu kedah kuring sebutkeun jalma-jalma ieu ngan ukur saé pisan, ayeuna kuring mimiti percanten kana jasa sapertos jam panénan naék sareng sadayana ngan ukur kusabab Audiain Gain. Pesenan kuring jam nonton 3000 réngsé dina waktos sareng aranjeunna sareng kuring unggal dinten kanggo ngadukung. Saluran kuring ayeuna Monetisasi berkat AudienceGain.net. Kuring nyarankeun sadayana pikeun nyandak jasa AudienceGain, kuring tiasa yakin anjeun bakal datang deui ka dieu pikeun masihan aranjeunna 5 *. Hatur nuhun a ton AudienceGain.net ????

Musik Platter MPlatter
Pisan-PamirsaKain-eupan balik

Jasa hebat pikeun harga anu saé. Perusahaan pamasaran digital anu saé. Aranjeunna Ngabantosan kuring pikeun dimonetisasi. Kuring parantos gaduh 1000 palanggan tapi peryogi mésér waktos nonton 3000 jam pikeun ngalangkungan jalur. Ieu ngagaduhan rekening kuring dimonétisasi dina saminggu. Parantos kéngingkeun sakedik artos unggal dinten saprak Hatur nuhun kana kauntungan pemirsa. Anggota Australia

ngaharep
Ekstra-Pikiran-Musik-PanongtonGain-eupan balik

Aranjeunna hébat !! Saatos aranjeunna réngsé mesen, kuring ngajukeun monetisasi sareng nampi waleran 2 dinten saatos. Abdi dimonetisasi !!! Jalma-jalma ieu jalan pisan. Hatur nuhun pisan.

Musik Pikiran Ekstra
SG-AudienceGain-eupan balik

Kuring gaduh pangalaman anu saé mésér saluran YouTube tina halaman wéb ieu. Kuring nyarankeun pisan ka saha waé anu resep.

SG
Ahsan-AudienceGain-eupan balik

Abdi resep ku kualitas jasa. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun naon anu dijangjikeun. Abdi masihan 110/100 tanda pikeun kinerja, ngawangun kapercayaan sareng kapuasan pelanggan. Kami kipas aranjeunna ayeuna. Wah naon pangalaman anu dianggo sareng Audiencegain.net. Abdi hoyong tetep hubunganna kahareup ogé. Hatur nuhun Pamirsa dina ngabantosan pikeun ngahontal cita-cita ku sikep sareng performa anu profesional pisan.

Ahsan
Svetlana-bindemann-AudienceGain-feedback

Kuring mesen ti nontongain.net 1000 jam nonton kanggo saluran YouTube anyar kuring sareng kuring nampi éta kirang langkung saminggu lalu lintas organik, teu lami saatos éta kuring disatujuan pikeun program mitra YouTube. Kuring boro nyarankeun saha waé anu peryogi bantosan ngawangun saluran YouTube énggal, anggo bantosan audiensinin.net. Svetlana Tiedemann

svetlana bindemann
Humayun-aryan-AudienceGain-eupan balik

situs hébat. mimitina kuring henteu percanten kusabab pangalaman goréng di jaman baheula tapi situs ieu leres-leres damelna stabil. upami anjeun ogé henteu percaya diri kuring bakal nyarios heula ngobrol sareng .. ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun. salah sahiji (jacob sareng david) sayogi ampir sadidinten. aranjeunna leres-leres marahmay pisan sareng kasabaran. saluran abdi dimonetisasi sareng pantes nyerat sababaraha kalimat ..

humayun aryan
FD-AudienceGain-feedback

Jalma-jalma ieu nganteurkeun hasil sakumaha jangji! Hatur nuhun pisan parantos ngabantosan saluran youtube kuring! Disarankeun pisan!

FD
YaBoiKayson-AudienceGain-eupan balik

Hatur nuhun kana jasa anjeun damel 100% sah kuring kéngingkeun langkung ti 2,000 jam nonton sareng éta ngabantosan kuring ngahontal tujuan kuring dina YouTube. Ayeuna kuring dimonetisasi berkat jasa anjeun anu ngabantosan éta pantes sareng kuring senang kuring nyéépkeun artos dina jasa halaman wéb sadayana jalan saé pisan pikeun saluran youtube kuring nyatujuan kuring ngan ukur dina 3-4 dinten henteu teras saatos éta hatur nuhun deui pikeun jasa anjeun kuring parantos ngahontal 1,000 palanggan sareng 4,000 nonton kuring sareng kuring kéngingkeun langkung ti 200,000 pandangan dina saluran kuring berkat jasa anjeun anu ngabantosan.

YaBoiKayson
Neil-AudienceGain-eupan balik

, jalma-jalma ieu nganteurkeun naon anu aranjeunna diiklankeun yén kuring leres-leres kagum kana padamelanana sareng jasa aranjeunna sadayana. Aranjeunna ngaréspon patarosan naon waé kuring nyarankeun pisan aranjeunna sareng jasa aranjeunna kuring parantos nganggo éta deui

Neil

Pesen Telepon Gratis Anjeun

Ragu sareng jasa? Hayu urang mersihan aranjeunna.