Kumaha Meunangkeun Gagasan Ngaran Saluran YouTube Pangsaéna?

Daptar eusi

perkenalan

Salaku YouTuber, gaduh nami anu pikaresepeun pikeun saluran anjeun penting pisan. Naha anjeun nyobian narik palanggan énggal atanapi ngan saukur ngingetkeun pamiarsa anjeun, gaduh nami saluran YouTube anu pikaresepeun penting pisan. 

Nanging, milih pilihan anu pas tiasa janten tangtangan, khususna upami anjeun henteu terang naon anu anjeun kedah milarian dina nami saluran YouTube. Kami parantos ngahijikeun sumberdaya ieu pikeun ngabantosan anjeun milarian anu pangsaéna Gagasan ngaran saluran YouTube.

Kumaha Ngahasilkeun Gagasan Ngaran Saluran YouTube Pangsaéna? 

Nyaho Kategori anjeun

Hayu urang terang kumaha anjeun hoyong saluran anjeun dikategorikeun. Ieu mangrupikeun detil anu anjeun kedah laksanakeun awal-awal sabab éta bakal ngabantosan ngayakinkeun palanggan anu ngotéktak saluran anu béda! Biasana, kategori nyaéta: 

  • Ngaran (Selena Gomez)  
  • Merek Usaha (KITKAT)
  • Categorical (Ruang Kaulinan Klasik)
  • Penjelasan (réaksi ANIME)

Sanaos nganggo nami anjeun mangrupikeun tempat awal anu saé sareng hal anu dipilih ku seueur jalma, éta ogé henteu pas pikeun sadayana. Upami éta kasus anjeun, naon anu anjeun kedah laksanakeun? Hayu urang teraskeun prak-prakan ieu: 

Pastikeun Éta Ngahontal Pamirsa Anjeun.

Nyaho saha pamiarsa anjeun sareng kumaha ngahontal éta tiasa janten tantangan. Salah sahiji cara pikeun ngajamin yén anjeun ngahontal pemirsa anu leres nyaéta ngajantenkeun nami saluran anjeun jelas nepikeun tujuan khusus anjeun. 

Salaku conto, halaman anu ngagaduhan tutorial makeup ditujukeun pikeun awéwé ngora, sedengkeun anu dikhususkeun pikeun perbaikan bumi atanapi pidéo ngalereskeun mobil condong narik lalaki tengah-umur.

Contona, anjeun tiasa nganggo "Stella's Cosmetics" atanapi "Travel with Tom". Conto ieu langsung masihan pamirsa ide dasar ngeunaan naon anu bakal diarepkeun tina halaman éta. 

Éta ogé condong ngagambarkeun nada intim atanapi personable nu mantuan pemirsa ngarasa leuwih disambungkeun jeung eusi jeung nyorong aranjeunna janten pamilon aktip tinimbang audiences pasip.

Pilih Anu Unik…

Panyipta kontén kedah ngadamel nami unik anu béda ti anu sanés. Nalika nyiptakeun moniker anjeun, émut yén anjeun henteu hoyong éta bingung sareng saluran anu aya dina platform éta. 

Salaku conto, nalika anjeun hoyong nyiptakeun anu disebut Stella's Cosmetics. Sebutkeun akun anu sanés parantos aya dina format anu sami - panginten langkung saé pikeun nambihan sapertos "Tips Kecantikan & Hacks" - supados henteu nimbulkeun kabingungan atanapi résiko kaleungitan pengikut anu ngaklik akun anu salah. 

Tapi Tuturkeun Vibe Anjeun.

Nada, kapribadian, jeung maksud hiji ngaran bisa boga pangaruh langgeng dina cara jalma ngarasa eta. Lamun ngaran disada teuing resmi, jalma bisa dipareuman ku eta. Usaha anjeun moal dianggap serius upami nami henteu resmi teuing.

Pikirkeun sababaraha kecap anu dilarapkeun kana nada sareng geter anu anjeun pikahoyong sareng tarik inspirasi tina kecap-kecap éta pikeun ngembangkeun nami anu tiasa dihubungkeun sareng mangaruhan pamirsa sacara pribadi. 

Gaduh Sambungan Média Sosial

Maju dina pamasaran saluran Youtube anjeun sadayana ngeunaan ngiringan jalma. Nalika anjeun gaduh hiji, anjeun bakal hoyong mastikeun panongton anjeun ngagaduhan seueur cara pikeun mendakan anjeun. 

Halaman média sosial mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian sabab éta mangrupikeun salah sahiji rute anu paling gampang pikeun narik para nasabah kana naon anu anjeun tawarkeun sareng tiasa dianggo pikeun komunikasi sareng aranjeunna. Éta sababna ngadamel akun média sosial pikeun saluran anjeun tiasa dianggo saé dina ngabantosan halaman anjeun ningkatkeun popularitas éta.

Youtube Channel Ngaran Gagasan Tips 

Jieun Singkat, Basajan, Jeung Gampang Dibaca.

Tujuan tina ngaran nyaéta pikeun nyetél éta dina pikiran jalma, janten pikeun mastikeun anjeun nyiptakeun saluran YouTube anu katingali ku batur; Hadé pisan mun éta nyieun ngaran nu gampang pikeun aranjeunna maca tur apal. 

Upami jalma teu tiasa ngucapkeunana kalayan gampang, aranjeunna moal tiasa ngabagi atanapi ngingetna sacara mandiri. Hindarkeun clutter nu teu perlu ku tetep pondok, basajan tapi eye-catching, sarta coba ulah kaasup loba teuing kecap.

Nyingkahan Angka

Ngagunakeun angka sanes mangrupakeun ide nu sae sabab angka anu teuas pikeun nginget. Upami anjeun gaduh nomer dina nami saluran anjeun, éta bakal langkung sesah milarian nalika jalma milarian istilah anu aya hubunganana sareng kategori anjeun.  

Anggo ngan ukur upami anjeun gaduh alesan khusus pikeun ngalakukeunana sabab angka-angka éta bakal ngabingungkeun palanggan anjeun sareng tiasa ngarugikeun anjeun pamirsa anu berharga.

Ulah Poho Hurup Kapital.

Lamun datang ka branding, rék pastikeun anjeun memorable. Cara anu pangsaéna pikeun ngahontal merek anu kuat nyaéta ngapitalisasi awal unggal kecap dina nami saluran Youtube anjeun. 

Saha waé anu nganjang ka saluran anjeun bakal langsung perhatikeun yén judulna konsisten sareng gampang dibaca upami anjeun ngalakukeunana. Lamun sakabéh kecap anjeun dimimitian ku hurup kapital, jalma teu kudu squint dina layar nyoba nangtukeun naon eusi anjeun ngeunaan, hiji trik penting pikeun ngagambar pengikut anyar!

Pertimbangkeun Hartina

Youtube sacara global, sareng pamirsa anu ningali pidéo anjeun tiasa asalna ti sakumna dunya. Waspada kecap-kecap anu tiasa nyinggung ka budaya sanés atanapi nyababkeun sénsor di sababaraha nagara. 

Nalika nyieun ide, anjeun kedah émut yén kecap-kecap ngagaduhan hartos anu béda-béda gumantung kana nagara dimana aranjeunna dianggo, sabab sababaraha kecap gaduh konotasi anu nyinggung upami ditarjamahkeun kana basa sanés. 

Salaku conto, di Vietnam, "Dung" mangrupikeun nami anu populer, tapi hartosna "kandang" dina basa Inggris, sareng ku sabab éta henteu masuk akal pikeun Youtuber nyauran saluranna ku nami ieu ka pamiarsa anu nyarios basa Inggris.

Paké Alat Online

Alat ngaran sareng generator tiasa ngabantosan upami anjeun macét dina naon anu kedah disebat saluran anjeun. Kaseueuran aranjeunna otomatis, ngabantosan pangguna nalika ngalebetkeun kecap konci kana alat kalayan sajumlah nami anu tiasa dipilih pikeun aranjeunna. 

Sanaos henteu sadayana sumber bakal masihan anjeun ideu anu unik, éta kadang-kadang ngabantosan.

Pikiran final

Ngaran saluran muterkeun hiji peran penting dina kumaha ogé éta bisa ngalakukeun dina YouTube, sabab éta salah sahiji faktor utama dina narik palanggan anyar, pintonan, sarta sandiwara. 

Kami ngarepkeun anjeun mendakan tulisan kami ngeunaan Gagasan ngaran saluran Youtube mantuan. Mun anjeun mibanda patalékan tambahan ngeunaan ieu atawa bongbolongan topik sejenna, mangga ulah ragu ngahubungan kami!

 


Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet