Kumaha Cara Ngalereskeun Pidéo Youtube Anjeun Sareng 0 Pintonan?

Daptar eusi

perkenalan 

YouTube nyaéta platform média sosial anu terus-terusan robih. Beuki loba jalma anu ningali rupa-rupa eusi dina YouTube. Ieu kapanggih yén ampir 27% pemirsa lalajo leuwih ti 10 jam eusi video per minggu. Kalayan popularitas sareng papacangan anu jauh, naha video Youtube kalawan 0 pintonan malah aya?

Aya sababaraha alesan kunaon anjeun gaduh pidéo Youtube anu teu aya pandangan.

Nuluykeun maca pikeun émbaran leuwih seru, sakumaha artikel ieu di dieu pikeun ngahemat dinten anjeun!

Naha Kuring Boga Pidéo Youtube Kalayan 0 Pintonan?

Youtube nyaeta undeniably platform badag pikeun influencers poténsi kawentar; Tapi panilitian anyar mendakan yén 90% pidéo anu diunggah henteu tiasa langkung ti 1,000 pintonan. 

Seueur pidéo YouTube henteu gaduh pandangan, anu nunjukkeun yén kontén anjeun henteu narik jalma di pasar Ecological anjeun atanapi target pamiarsa anjeun. Sababaraha alesan khusus dipidangkeun di handap:

Gambar leutik Pikeun Video Anjeun Bosen

Gambar leutik anjeun mangrupikeun hal anu pangheulana sareng anu pangémutan bakal gaduh tinjauan naon eusi anjeun. Kaseueuran pidéo YouTube sareng nol pintonan henteu gaduh gambar atanapi gambar leutik anu pikaresepeun. Hasilna, panongton bisa milih pikeun malire aranjeunna.

Ku alatan éta, loba Youtubers biasana nyieun clickbaits sanajan kaaslian maranéhna pikeun meunangkeun leuwih pintonan. 

Pidio Anjeun Panjang Kaleuleuwihi

Yakin, video panjang tiasa masihan anjeun langkung kasempetan pikeun nambihan langkung seueur iklan, tapi iklan henteu janten perhatian pikeun pendatang. Pidéo kedah panjangna antara 10 dugi ka 15 menit. 

Nanging, sakapeung anjeun kedah nganggap bagean targét anjeun sabab sababaraha jinis pangguna Youtube bakal gaduh karesep anu béda. 

Salaku conto, pidéo dokumenter anu panjang pikeun pamirsa dewasa tiasa panjang sareng rinci. Pikeun pemirsa rumaja pikeun kalibet sareng video anjeun, pertimbangkeun ngadamelana sakitar 5 menit. 

Awal Video Anjeun Sigana Halimun Atawa Lambat

Tina perkenalan ngabeledug tina platform sanés sapertos TikTok, jaman pikeun pidéo pondok parantos sumping, anu ngajantenkeun pamirsa langkung teu sabar. Aranjeunna bakal gaduh tegangan pikeun ngalangkungan pidéo panjang kalayan awal anu pikaboseneun sareng luncat ka anu pondok. 

Kusabab video Youtube ditandaan salaku formulir panjang, anjeun kudu nyieun nepi ka titik di awal, pondok tur amis.

Anjeun Ulah Ngajaga eusi Anjeun Konstan

YouTuber anu dimimitian ku pandangan anu handap tiasa gampang frustasi sareng ragu diri pikeun milih jalan anu sesah ieu. Nanging, YouTuber anu gaduh fanbase anu ageung nyaéta anu tetep ngeposkeun unggal minggu atanapi bahkan unggal dinten. 

Ieu nunjukeun yen aranjeunna ngahargaan panongton maranéhanana sarta yén naon maranéhna ngalakukeun téh naon maranéhna bakti diri. Ku alatan éta, tetep dina pikiran lamun geus Video Youtube kalayan 0 pintonan, posting video inconsistent bisa ngaruksak jalur karir hareup Anjeun. 

 

Anjeun Gagal Nganggo Tag Video anu Cocog

Sakur platform online anu ngalibatkeun milarian bakal gaduh kecap konci anu tiasa naekeun eusi ka langit. 

Youtube sanés pangecualian, janten Youtubers énggal biasana sono kana kasempetan ieu pikeun muncul di luhur hasil pamilarian. Hasilna, pidéo na bakal aya dina tungtung daptar sareng bakal salawasna aya dina poék. 

Sajaba, aya sababaraha alesan sejen naha anjeun teu bisa meunang leuwih pintonan mun anjeun tetep rewatching video Anjeun; deui-deui, YouTube tiasa nganggap yén pamirsa mangrupikeun bot sareng ngeureunkeun nampi pandangan. 

Leuwih ti éta, platform nu moal ngitung pintonan lamun pamaké nyieun komentar spam dina video.

Kumaha Ngalereskeun Pidéo Youtube Sareng 0 Pintonan?

Lima trik tiasa ngabantosan anjeun janten ahli Youtuber:

Jieun Judul Captivating

Judul anu pikaresepeun atanapi pikaresepeun tiasa ngajantenkeun pamirsa anu paling nangtang. Salaku tambahan, judul pidéo anu saé bakal ningkatkeun jumlah palanggan saluran anjeun. Ieu ogé bakal ngajantenkeun bahan anjeun langkung dipikaresep pikeun iklan YouTube.

 

Pilih Topik Youtube Anu Dipikaresep Pamirsa Anjeun

Seueur YouTubers meunang lotre kalayan sajuta palanggan dina bulan kahiji aranjeunna ngamimitian Youtube. Nanging, sababaraha panginten peryogi sataun atanapi malah sababaraha taun kanggo ngahontal 100 rébu palanggan.

Unsur konci di dieu nyaéta pikeun ngajaga topik pidéo anjeun konsisten sareng anu dipikaresep ku pamiarsa target anjeun; Anjeun tiasa masangkeun pidéo anjeun 2 atanapi tilu kali saminggu, atanapi saminggu sakali henteu kunanaon. Coba teu ngaleungit lila teuing, sabab panongton anjeun laun bakal poho anjeun sarta buka saluran sarupa lianna. 

Nalungtik Saluran Dina Ecological Anjeun Pikeun Meunangkeun Langkung Langkung

Nuturkeun tren dina Youtube mangrupikeun padamelan anu penting. Nengetan sababaraha saluran kawentar di pasar Ecological anjeun sarta kumaha maranéhna ngalakukeun kitu ogé. Diajar tina cikal bakal sareng ngajantenkeun kontén anjeun langkung unik sareng langkung saé tibatan anu tiasa ditawarkeun pesaing anjeun. 

 

Nalika nyieun tag pikeun eusi Anjeun, mimitian ku tag pilarian paling relevan, sabab mesin pencari bakal prioritas tag nu mucunghul munggaran. 

Jieun Gambar leutik Anjeun Unik Jeung metot

Gambar leutik anu saé tiasa ngabantosan anjeun meunang anu awon sareng teu relevan. Sababaraha Youtubers nganggo clickbaits anu tiasa ngabantosan, tapi ieu ngan ukur jalan terakhir sabab ieu mangrupikeun karya anu teu asli, khususna upami anjeun hoyong ngawangun platform pikeun mangaruhan jalma.  

Pilihan anu pangsaéna nyaéta ngagunakeun sababaraha aplikasi desain sapertos Photoshop atanapi Adobe Illustrators pikeun ngajantenkeun gambar leutik anjeun paling bersinar dina halaman. 

Nengetan Hasil Pamilarian Google

SEO nyaeta kudu on Youtube; inget tetep bagian tag anjeun dioptimalkeun tur luyu. 

YouTube tiasa dianggo sami sareng Google dina yén pangguna ngalebetkeun istilah pikeun pidéo anu aranjeunna hoyong nonton, sareng situs éta ngabalikeun pilihan pidéo anu paling cocog sareng kecap konci.

kacindekan 

Youtube mangrupikeun platform anu nguntungkeun sareng parantos ngabantosan nyiptakeun komunitas dimana jalma ngahibur sareng mere ilham batur. Ngabogaan video Youtube kalawan 0 pintonan bisa jadi demotivasi kasulitan pikeun pendatang.

Tulisan ieu ngalangkungan sababaraha panyabab utama masalah sapertos kitu sareng nunjukkeun sababaraha taktik penting anu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal sajuta palanggan dina Youtube dina waktos anu lami. 


Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet