Kauntungan mésér Halaman Kelayakan Iklan Dina-Aliran Facebook?

Platform média sosial parantos janten alat anu épéktip pikeun pangguna pikeun kéngingkeun artos kalayan épéktip. YouTube sareng TikTok gaduh kaunggulan dina promosi video, sedengkeun Facebook sareng Instagram biasana nyiptakeun pangaruh anu langkung penting dina eusi tulisan. Janten, ieu mangrupikeun kauntungan anu tiasa didamel ku Facebook ka sababaraha kelompok jalma.

Kalayan pangguna Facebook pribadi

Anjeun ngan saukur pangguna dina Facebook, tapi anjeun tiasa ngasilkeun artos nganggo platform ieu. Kegiatan pribadi utama anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta nyiptakeun eusi pikeun ngajual produk (produk pribadi atanapi salaku perantara anu ngajual produk batur). Eusi anu anjeun nyiptakeun nyandak pandangan heula produk anu paling detil ka konsumén.

lamun mésér halaman Facebook kalayan resep, eligibility monetization Facebook mangrupikeun fitur anu kalebet beuli. Ogé, anjeun parantos ngagaduhan interaksi anu saé, anu tiasa naekeun papacangan pemirsa.

Kalayan bisnis Facebook pangguna

Pikeun bisnis sareng ngamajukeun penjualan, Facebook ogé mangrupikeun alat anu épéktip pikeun ngabantosan merekna. Dumasar kana kumaha Facebook nyebarkeun inpormasi, aranjeunna ngembangkeun proyék éksténsif pikeun nyiptakeun kasadaran merek pikeun konsumén sareng nguatkeun mérek sareng statusna.

Facebook parantos janten platform pamasaran anu épisién pikeun jalma bisnis tina platform sosial, anu nyingkat jarak antara mérek sareng pemirsa.

meuli-facebook-kaca-audiencegain
meuli-kaca-facebook-kalawan-likes-audiencegain

AudienceGain - Sisi anu pangsaéna anu ngadukung iklan Facebook ngarecah kalayakan

Tujuan umum AudienceGain pikeun konsumén nyaéta nyayogikeun solusi praktis pikeun ngabantosan panyipta ngahontal kauntungan anu paling épéktip.

Nyayogikeun jasa hukum

Kami nawiskeun ka pemirsa alat pikeun tumuh tina kreativitasna. Iklan légal dina-aliran Facebook ngabantosan anjeun kéngingkeun artos sareng ngamungkinkeun anjeun nampilkeun ciri anjeun. 

Ngajamin kauntungan produk

Saatos 48 jam kéngingkeun halaman Facebook kelayakan monetisasi, anjeun tiasa ngasilkeun artos sacara instan sareng pengikut sareng pandangan anu nyata. Rénghap halaman anjeun unik sareng nyumponan sarat standar pikeun tahan lami. 

Anjeun ogé tiasa ngadamel Iklan di-aliran Facebook kalayan gampang sareng dibayar unggal bulan ngalangkungan PayPal. 

Ngiringan konsumén tina léngkah munggaran

Henteu ngan ukur nyayogikeun solusi pikeun ngajaga ingetan pemirsa, tapi kami ogé bakal ngajentrekeun kumaha anjeun tiasa mésér produk dina harga anu pas, kumaha cara mayar aman (pitunjuk setelan pamayaran sareng PayPal), sareng cara ngagunakeun jasa sacara sah. Kami teras-terasan ngadaptarkeun patarosan ti palanggan ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng jasa.

Kalayan masalah sapertos dilarang ku algoritma Facebook, urang tiasa nawiskeun sababaraha solusi pikeun ngungkulanana. Ngartos kana kabijakan Facebook, kami janji bakal tanggung jawab pikeun unggal tindakan anu urang nyarankeun sareng terlibat.

dropdown menu

Patarosan remen tanya

Numutkeun kana kabijakan monetisasi Facebook, halaman kedah langkung 10,000 Pengikut sareng 600,000 1 Menit Menit pikeun ditinjau pikeun monetisasi. Sagedengeun ti éta, halaman kedah leres-leres patuh sareng set aturan anu disebat Standar Kelayakan Monetisasi.

Saatos anjeun nyetél sadayana sarat ieu, halaman anjeun bakal layak pikeun marios ngiringan program monetisasi anu disebut "In-Stream ADS."

Halaman sareng video anjeun kedah ngalangkungan tinjauan sareng évaluasi Facebook. Halaman anjeun sigana moal pernah disatujuan upami henteu cocog sareng salah sahiji faktor anu parantos ditetepkeun ku Facebook.

Kadéngéna gampang, tapi tangguh pikeun sadaya panyipta anyar. Tapi ku Facebook Layak kami, anjeun tiasa ngarengsekeun masalah ieu sareng mimitian ngasilkeun artos tina pidéo anjeun langsung!

Jujur, mésér Halaman Facebook Layak gaduh résiko nyalira. Kadang-kadang, Facebook tiasa ngalarang halaman upami aranjeunna ngadeteksi palanggaran dina pidéo anjeun bahkan éta anu munggaran. Dina kaseueuran kasus, halaman bakal aman upami anjeun leres-leres patuh sareng aturan monetisasi Facebook sareng nuturkeun pituduh manual kami.

Upami éta kajantenan kana salah sahiji paréntah anjeun, bahkan anjeun parantos matuh sadaya hal anu kami carioskeun di luhur. Kami bakal masihan anjeun gaganti anu sanés pikeun gratis sareng ngabimbing anjeun ngaléngkah pikeun nyegah masalah.

Ieu prosés pangiriman saatos anjeun mesen:

  1. Kami bakal ngintunkeun anjeun email konfirmasi.
  2. Saatos anjeun mastikeun sareng email, kami bakal nyambung sareng anjeun dina Whatsapp atanapi Skype kanggo nunjukkeun daptar halaman Facebook anu sayogi pikeun dipilih.
  3. Sakali anjeun parantos milih halaman, kami bakal nyiapkeun sareng nganteurkeunana dina waktos 24 jam.

Di AudienceGain, urang nyanggakeun Paypal salaku padika utama sabab éta anu paling aman sareng paling gampang pikeun klien. Métode pembayaran populér sapertos Bitcoin, Skrill, Perfect Money, Westen Union, Payoneer, didukung ogé.

Naon Halaman Monetisasi Facebook Sareng Ngarecah Iklan?

Sakumaha namina nunjukkeun, anjeun tiasa monetisasi pidéo anjeun anu diunggah dina halaman Facebook anjeun. Putus Iklan mangrupikeun nami anu dipasihkeun ku Facebook pikeun iklan pondok anu disimpen dina pidéo anjeun. 

Pondokna, Iklan Facebook rusak ngamungkinkeun anjeun monetisasi eusi pidéo Facebook anjeun. 

Anjeun tiasa ngalebetkeun jeda iklan dina pidéo khusus atanapi sadaya pidéo anu diunggah dina halaman Facebook anjeun. Iklan ieu sacara otomatis disimpen dina jeda alami dina kontén anjeun, atanapi anjeun tiasa milih panempatan anjeun nyalira.

Naon Kelayakan Monetisasi Halaman Facebook? (Iklan Facebook ngarusak eligibility)

Sateuacan dipikir-pikir kumaha mésér halaman Facebook kalayan resep, anjeun kedah terang sarat pikeun monetisasi Facebook.

Anu mimiti, halaman anjeun kedah saluyu sareng Kawijakan Monetisasi Mitra Facebook anu dipuseurkeun kana standar komunitas, panerapan hak cipta, kaaslian, sareng Dursasana.

Kadua, anjeun kedah cicing di salah sahiji nagara anu layak sareng ngirim eusi dina salah sahiji bahasa anu layak. Entong pundung upami nagara anjeun henteu acan daptar; daptar nagara anu layak ngembang lumayan gancang. 

Nanging, aya laporan yén sarat ieu panginten tiasa dipiceun tina sababaraha halaman dina sataun katukang. Ieu ngandung hartos sanajan anjeun sanés ti daptar nagara anu layak, anjeun panginten masih tiasa ngalamar. 

Sumawona, anjeun kedah nyebarkeun kontén dina halaman bisnis anjeun (sanés profil pribadi anjeun). 

Anu paling penting, halaman anjeun pasti ngahontal salah sahiji tonggong ieu dina 60 dinten ka pengker: 

  • Halaman kedahna at sahenteuna 10,000 pengikut.
  • Sahenteuna lima video diterbitkeun dina Halaman anjeun
  • Ngahasilkeun sahenteuna 600,000 pintonan hiji menit dina pidéo anu sahenteuna 3 menit dina 60 dinten terakhir.

Anu pamungkas, anjeun kedah sahenteuna 18 taun kanggo daptar program.

Malah saatos halaman anjeun kéngingkeun Instream Ads Facebook Eligibility, pangiklan bakal ngawas pidéo anjeun ti jaman ka jaman. Upami aranjeunna mendakan hal anu matak nyigeung, aranjeunna tiasa lirén nunjukkeun iklan dina pidéo anjeun. 

Naon Nagara Anu Mumpuni Pikeun Iklan Putus? 

Dugi ka Maret 2021, program ieu sayogi di 49 nagara di handap ieu:

Argéntina, Australia, Austria, Bangladés, Bélgia, Bolivia, Brasil, Kanada, Chili, Kolombia, Dénmark, Républik Dominika, Ékuador, Mesir El Salvador, Perancis, Jérman, Guatemala, Honduras, Hong Kong, India. 

Indonesia, Irak, Irlandia, Italia, Yordania, Malaysia, Mexico, Maroko, Selandia Baru, Norwégia, Peru, Polandia, Singapura, Afrika Kidul, Koréa Kidul, Spanyol, Swédia, Swiss, Taiwan, Thailand, Walanda.

Pilipina, Turki, Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Inggris, Amérika Serikat.

Naon Basa Anu Layak Pikeun Iklanna Putus? 

Dugi ka Maret 2021, program ieu sayogi dina 26 basa ieu:

Arab, Benggali, Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Hindi, Italia, Indonesia, Kannada, Korea, Melayu, Malayalam, Mandarin, Marathi, Polandia, Portugis, Punjabi, Spanyol, Swédia, Tagalog, Tamil, Telugu, Thai, Turki, Vietnam.

Dina waktos nyerat tulisan ieu, halaman anu nyebarkeun pidéo dina sababaraha basa henteu cocog. 

Maka, bahasa dina pidéo anjeun kedah sami dina 

  • Audio sareng tarjamahan
  • Audio sareng musik
  • Téks sareng audio

Tapi tong hariwang, upami pidéo anjeun henteu cocog pikeun monetisasi, anjeun tiasa ngéditna sareng ngalamar deui.

Kumaha Anjeun tiasa Mariksa The Facebook Halaman Monetisasi Kelayakan?

Pikeun milarian naha halaman Facebook layak pikeun monetisasi atanapi henteu, turutan léngkah ieu:

  • Buka halaman studio Creator.
  • Sakali anjeun lebet, klik tab Monetisasi di kénca.
  • Tingali status anjeun dina Standar Kelayakan Monetisasi.

Anjeun tiasa ogé mariksa naha anjeun layak dina Halaman Wawasan anjeun:

  • Buka Halaman anu anjeun hoyong parios.
  • Pencét tab Wawasan di luhur Halaman.
  • Pencét Pidéo dina menu kénca.
  • Dina aksés Ad ngarecah, klik Témbong.

Bisi anjeun parantos mutuskeun mésér halaman Facebook Ad Ngarecah Kelayakan, anjeun terang kumaha mariksa status monetisasi halaman.

Kumaha Iklan Facebook Instream Gawé?

Sacara umum, aya 3 bentuk eligibility iklan Facebook: pre-roll, mid-roll, sareng iklan gambar. 

Pikeun nambihan Ngarecah Iklan kana pidéo énggal, anjeun tiasa nganggo Facebook Creator Studio.

Di Creator Studio, unggah pidéo énggal ku milih Pidio tina tab Utama. Saatos anjeun unggah pidéo énggal anjeun, anjeun tiasa milih Jeda iklan dina komposer pidéo.

Aya dua cara istirahat iklan tiasa dilebetkeun kana pidéo anjeun.

Panempatan Otomatis

Disarankeun kusabab algoritma Facebook nangtoskeun panempatan anu paling saé pikeun iklan dina kontén anjeun. 

Fitur ieu tiasa diaktipkeun dina tingkat pidéo - nalika unggah sareng ngamungkinkeun jeda iklan pikeun pidéo khusus - atanapi kapilih salaku fitur standar dina tingkat Halaman. 

Fitur ieu tiasa dianggo saé pisan nalika kontén anjeun parantos disiapkeun pikeun nampung istirahat iklan.

Panempatan Manual

Ieu ngamungkinkeun anjeun milih persis dimana jalanna iklan. 'Coba lebetkeun iklanna lempeng saatos cliffhanger pikeun ngajauhkeun audién dina ujung korsi aranjeunna pikeun tetep nonton,' naséhat Facebook. 

Upami anjeun hariwang ngeunaan jinis iklan naon anu tiasa muncul, anjeun tiasa mutuskeun pengiklan mana, atanapi kategori pangiklan, anjeun henteu hoyong nunjukkeun di antara eusi anjeun ku nyiptakeun daptar daptar atanapi nganggo kontrol kategori.

Kumaha Nambihan Ngarecah Iklan Pikeun Pidéo Anu Aya

Facebook Creator Studio ngamungkinkeun anjeun nambihan Ngarecah Iklan kana pidéo anu tos aya ogé. 

  • Pilih Monetisasi dina navigasi kénca.
  • Pilih Iklan ngarecah dina menu turun-handap teras pilih pidéo tina daptar.
  • Pilih Edit video.
  • Tina komposer pidéo, pilih Iklan ngarecah tina ménu katuhu. Ti dinya, tambahkeun putus iklan anjeun nganggo léngkah-léngkah anu didaptarkeun di luhur.

Kelayakan Monetisasi Halaman Facebook (Ngarecah Iklan) vs. YouTube

nu Kelayakan monetisasi halaman Facebook ngagaduhan seueur larangan dibandingkeun sareng YouTube. 

Padahal YouTube henteu maksakeun larangan khusus nagara sareng bahasa. Putus Iklan ngan ukur dianggo pikeun halaman anu luhur. Di sisi anu sanésna, saha waé anu tiasa ngamimitian saluran YouTube. 

Nanging, saluran anjeun kedah narik 1000 palanggan sareng 4000 jam nonton dina 1 taun. Masih, éta gampang pikeun monetisasi saluran YouTube tibatan ngupayakeun monetisasi video Facebook tina sudut pandang urang. 

Kusabab ieu seueur jalma nganggap mésér halaman Facebook Ad Ngarecah Kelayakan kalayan resep tibatan mimitian ti awal sapertos dina Youtube. 

Kumaha Nyaho Upami Pidéo Kuring Anu Diawasa?

Sangkan anjeun gampang terang mana tina pidéo anjeun anu nuju dimonétisasi, Facebook nganggo opat ikon warna anu disebat status monetisasi. 

  • biru: video ieu ditinjau ngalawan Standar Kelayakan Monetisasi. Dumasar kana ulasan ieu, Facebook bakal nangtoskeun naha pidéo layak pikeun monetisasi. 

Pidéo panginten tiasa kéngingkeun pendapatan terbatas tina jeda iklan nalika ditinjau, tapi moal diberesihan sapinuhna kanggo monetisasi dugi ka ulasan parantos réngsé.

  • hejo: pidéo layak pikeun monetisasi, sareng anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun artos tina kontén ieu.
  • koneng: pidéo na parantos ditinjau ngalawan Standar Kelayakan Monetisasi Facebook sareng parantos diidentifikasi yén henteu ramah-pangiklan. 

Ikon abu hartosna anjeun henteu ngaktipkeun jeda iklan pikeun pidéo éta.

Catet yén butuh 24-48 jam pikeun Facebook pikeun marios pidéo.

Kumaha Anjeun Bakal Bayaran?

Bayaranana bakal dilakukeun unggal bulan. Anjeun kedah ngahontal sahenteuna $ 100 kanggo narik dana. Pilihan pamayaran nyaéta PayPal sareng transfer bank.

Iklan Facebook Langsung pikeun Live Streamers

Salila siaran Facebook langsung, penyiar tangtu bakal ningali pilihan pikeun istirahat sakedap sareng maénkeun iklan dina waktos éta. Pangguna bakal ditingalikeun iklan pidéo Facebook singget, teras siaran langsung bakal dihanca.

Henteu sadaya jalma ngagaduhan kamampuan ngajalankeun iklan pidéo dina streaming langsungna. Facebook cukup ketat ngeunaan ieu pikeun nyingkahan sakumpulan "pangaruh" anu raos diri sareng "guru" kalayan pamirsa anu teu aya pikeun ngajalankeun siaran langsung teras nunjukkeun iklan saatos iklan, ngan nyobian ngasilkeun artos.

Nyatana, pikeun ngaktipkeun Iklan Langsung, anjeun kedah nyumponan sarat ieu

  • Anjeun gaduh langkung ti 50,000 pengikut sareng parantos ngahontal 300 atanapi langkung pemirsa sakaligus dina pidéo langsung ayeuna. 
  • Anjeun kedah livestream ti Halaman Facebook, sanés akun pribadi.
  • Pidéo langsung anjeun ayeuna parantos ngahontal sahenteuna 300 pemirsa sakaligus.
  • Anjeun parantos hirup sahenteuna 4 menit. Saatos éta, anjeun tiasa ngajalankeun iklan sanés upami anjeun parantos ngantosan sahenteuna 5 menit ti istirahat terakhir anjeun.

Kecap final

Sanaos kakirangan anu anyar, Facebook masih mangrupikeun platform sosial anu paling sering dianggo di bumi. Ngagaduhan ayana dina Facebook ampir diperyogikeun pikeun hasil. 

Nanging, upami corong patalimarga langsung anu anjeun pikahoyong, anjeun panginten janten kuciwa. Watesan jangkauan anu ditumpukeun ku Facebook moal ngijinkeun anjeun kéngingkeun patalimarga penting tina hiji halaman.

Sanaos kitu, Facebook masih nawiskeun pamilik halaman kipas cara hébat pikeun ngahasilkeun artos. Naha éta ngalangkungan AdBreaks atanapi Show Pages anu nembé dikenalkeun, anjeun tiasa ngahasilkeun artos anu serius ku sababaraha kreativitas sareng kontén anu pas. 

Nanging, kumargi Facebook kalayakan iklan dina-stream tiasa sesah diliwatan, milih mésér Iklan Facebook Ngarecah Kelayakan halaman tiasa janten pilihan anu langkung giat.  

Sapertos kitu, AudienceGain tiasa ngabantosan anjeun milari halaman Facebook anu paling pas dumasar kana kabutuhan sareng anggaran anjeun. Sadayana sumping sareng suka otentik sareng nuturkeun ogé monetisasi langsung. 

Akhirna, hatur nuhun parantos maca. Pendak deui waktos salajengna!