Patarosan remen tanya

Dasarna, kami bakal naekeun pidéo anjeun dina Facebook sareng sababaraha Grup Exchange pikeun kéngingkeun Watch Minute nyata. Pamandangan anu nyata sareng aranjeunna cocog pikeun minuhan sarat Facebook pikeun monetisasi.

SYARAT: Pikeun ngamimitian kampanye ieu pikeun menit nonton 600k, halaman kedah gaduh sahenteuna 1 video kalayan panjangna 2 jam.

Waktos pangiriman gumantung kana jumlah anu anjeun mesen. Nanging, kami bakal milih rencana anu nyiptakeun kamekaran alami pikeun halaman anjeun. Cara ieu bakal masihan anjeun kasempetan langkung luhur pikeun disatujuan pikeun monetisasi.

Anu mimiti, urang kedah mastikeun yén layananna sadayana aman, kampanye promosi sah sareng matuh ka kabijakan Facebook.

Pandangan nyata sareng aranjeunna mumpuni pikeun minuhan bagian tina sarat Facebook pikeun monetisasi.

Ucapkeun TEU pikeun nyayogikeun pandangan palsu. Ysaluran kami bakal dijamin aman salami hirup.

We nyanggakeun Paypal salaku padika utama sabab éta anu paling aman sareng paling gampang pikeun klien. Métode pembayaran populér sapertos Bitcoin, Skrill, Perfect Money, Westen Union, Payoneer, didukung ogé.