1. Tujuan sareng ruang lingkup koléksi

Kumpulan data utama dina AudienGain halaman wéb kalebet: nami, email, nomer telepon, alamat. Ieu inpormasi anu urang peryogikeun konsumén pikeun nyayogikeun nalika ngadaptar rekening sareng ngirim naséhat kontak sareng mesen pikeun mastikeun kapentingan konsumén.
Konsumén bakal tanggel waler pikeun kerahasiaan sareng neundeun sadaya jasa nganggo jasa dina nami, kecap akses sareng kotak email anu didaptarkeun. Salaku tambahan, palanggan ngagaduhan tanggung jawab pikeun langsung ngabéjaan ngeunaan panggunaan anu teu diidinan, nyiksa, ngalanggar kaamanan, sareng ngajaga nami sareng kecap akses anu didaptarkeun ti pihak katilu pikeun nyandak tindakan pikeun direngsekeun. pas.

2. Wengkuan panggunaan inpormasi

Kami nganggo inpormasi anu disayogikeun ku konsumén pikeun:
- Nyayogikeun jasa sareng produk ka konsumén;
- Kirim bewara ngeunaan kagiatan komunikasi antara palanggan sareng AudienGain website.
- Cegah kagiatan ngancurkeun akun pangguna atanapi kagiatan anu nyonto pelanggan;
- Hubungi sareng ngarengsekeun nasabah dina kasus-kasus khusus
- Entong nganggo inpormasi pribadi konsumén di luar tujuan konfirmasi sareng hubungan anu patali sareng kagiatan dina halaman wéb AudienGain.
- Dina hal sarat hukum: kami tanggel waler pikeun bekel sareng nyayogikeun inpormasi pribadi ka konsumén nalika dipénta ti lembaga yudisial, kalebet: Procuracy, pengadilan, investigasi pulisi anu aya hubunganana sareng palanggaran hukum anu tangtu pikeun konsumén. Salaku tambahan, teu saurang ogé ngagaduhan hak kompromi inpormasi pribadi konsumén.

3. waktos neundeun inpormasi

- Data pribadi konsumén bakal disimpen dugi aya pamundut kanggo ngabatalkeun. Sésana dina sadaya kasus inpormasi pribadi konsumén bakal dijaga rahasia dina server halaman wéb. Upami inpormasi pribadi disangka palsu, ngalanggar peraturan atanapi henteu ngagaduhan interaksi lebet salami 6 sasih, inpormasi sapertos kitu bakal dihapus.

4. Jalma atanapi organisasi anu ngagaduhan aksés kana inpormasi

Inpormasi anu kami pénta ka konsumén nalika konsultasi sareng mesen ngan ukur bakal dianggo dugi ka barang 2 tina Kabijakan ieu. Ngawengku dukungan pelanggan sareng nyayogikeun ka otoritas nalika diperyogikeun.
Salaku tambahan, inpormasi éta moal diungkabkeun ka pihak katilu sanésna tanpa idin ti nasabah.

5. Alamat unit anu ngumpulkeun sareng ngatur inpormasi pribadi

kontak Info:

Vietnam Company: AudienceGain Marketing And Services Company Limited

Alamat: No. 19 Nguyen Trai, Ward Khuong Trung, Distrik Thanh Xuan, Kota Hanoi, Vietnam

Surélék: contact@audiencegain.net

Telepon: 070.444.6666

6. Sarana sareng alat pikeun pangguna pikeun ngaksés sareng ngabenerkeun data pribadi na.

- Palanggan tiasa ngirimkeun pamundut ka kami pikeun bantosan pikeun mariksa, ngapdet, menerkeun atanapi ngabatalkeun inpormasi pribadi na.
- Palanggan ngagaduhan hak pikeun ngajukeun keluhan ngeunaan panyingkepan inpormasi pribadi ka pihak katilu ka Déwan Manajemén dina halaman wéb. Nalika nampi réspon ieu, kami bakal mastikeun inpormasi éta, kedah tanggel waler pikeun ngaréspon alesanna sareng ngabimbing anggota pikeun mulangkeun sareng ngamankeun inpormasi.
Surélék: contact@audiencegain.net

7. Komitmen pikeun mayungan inpormasi pribadi konsumén

- Inpormasi pribadi konsumén dina halaman wéb komitmen pikeun karusiahan mutlak numutkeun kabijakan panyalindungan inpormasi pribadi anu ditetepkeun. Pangumpulan sareng panggunaan inpormasi nasabah ngan ukur tiasa dilakukeun kalayan idin ti nasabah éta, kecuali upami disayogikeun ku hukum.
Kami nganggo perangkat lunak Secure Sockets Layer (SSL) pikeun ngajagi inpormasi konsumén salami mindahkeun data ku énkripsi inpormasi anu anjeun lebetkeun.
- Palanggan tanggel waler pikeun mayungan diri tina aksés kana inpormasi kecap akses nalika ngabagi komputer sareng seueur jalmi. Dina waktos éta, Klién kedah pastikeun kaluar tina akun saatos nganggo jasa kami
- Kami komitmen pikeun henteu ngahaja ngungkabkeun inpormasi palanggan, henteu ngajual atanapi ngabagi inpormasi pikeun tujuan komérsial.
Kawijakan kaamanan inpormasi palanggan ngan ukur diterapkeun dina halaman wéb kami. Éta henteu kalebet atanapi aya hubungan sareng pihak katilu sanés pikeun nempatkeun iklan atanapi ngagaduhan tautan dina halaman wéb.
- Upami server inpormasi diserang ku peretas hasilna kaleungitan data nasabah, kami bakal tanggel waler pikeun nginpokeun ka otoritas anu nalungtik pikeun langsung nanganan sareng ngawartosan palanggan. Anu dipikaterang.
- Déwan manajemén meryogikeun individu pikeun ngahubungi, pikeun nyayogikeun sadaya inpormasi pribadi anu aya hubunganana sapertos: Ngaran lengkep, nomer telepon, KTP, email, inpormasi pamayaran sareng tanggel waler pikeun integritas Verifikasi inpormasi di luhur. Déwan Direksi henteu tanggel waler atanapi ngabéréskeun sadayana keluhan anu aya hubunganana sareng kapentingan palanggan éta upami ngémutan yén sadaya inpormasi anu disayogikeun dina pendaptaran awal henteu akurat.

8. Mékanisme pikeun nampi sareng ngarengsekeun keluhan anu aya hubunganana sareng inpormasi pribadi

Nalika palanggan ngalebetkeun inpormasi pribadi ka kami, para nasabah parantos satuju kana istilah anu kami outlines di luhur, kami komitmen pikeun mayungan privasi konsumén dina sagala cara. Kami nganggo sistem énkripsi pikeun ngajagi inpormasi ieu tina panyabutan, panggunaan atanapi panyingkepan anu teu sah.
Kami ogé nyarankeun yén palanggan ngajaga inpormasi rahasia anu aya hubunganana sareng kecap akses na sareng henteu dibagi-bagi sareng anu sanés.
Upami aya umpan balik palanggan ngeunaan panggunaan inpormasi anu bertentangan sareng tujuan anu dicarioskeun, kami bakal ngaléngkahkeun léngkah ieu:

Léngkah 1: Palanggan ngirimkeun tanggapan kana inpormasi pribadi anu dikumpulkeun sabalikna tina tujuan anu dicarioskeun.
Léngkah 2: Dinas Pelayanan Pelanggan nampi sareng nguruskeun pihak anu aya hubunganana.
Léngkah 3: Upami teu aya kendali, kami bakal ngaluarkeun otoritas anu kompeten pikeun nyungkeun résolusi.
Kami salawasna ngabagéakeun koméntar, kontak sareng eupan balik ti para nasabah ngeunaan "Kabijakan Privasi" ieu. Upami palanggan gaduh patarosan, mangga ngahubungi Email: contact@audiencegain.net.