WEBSIGN DESIGN COMPANY

AudienceGain mangrupikeun perusahaan desain halaman wéb anu kasohor sareng terhormat khusus dina nyayogikeun jasa desain halaman wéb profésional murah, standar SEO sareng kasaluyuan mobile. Pausahaan ngabogaan tim IT dinamis, pamikiran kreatif, sababaraha taun pangalaman dina widang téhnologi informasi. AudienceGain salawasna ngadangukeun sareng ngartos kasusah unggal palanggan, ti mana perusahaan bakal nawiskeun solusi anu paling optimal pikeun ngabantosan para nasabah leres-leres dijamin kualitas dina biaya anu paling murah.

Naon Desain Website?

Desain ramatloka mangrupakeun kombinasi gawé ti desain gambar, eusi jeung tampilan panganteur ramatloka pikeun nempatkeun informasi gambar individu, organisasi jeung usaha dina internét jeung earn leuwih sharing. ngaliwatan ngakses konsumén poténsial dina Internét ku Website.

Situs wéb mangrupikeun gambar, merek, sareng wajah bisnis dina Internét, janten ngawangun halaman wéb mangrupikeun padamelan penting pikeun individu atanapi bisnis pikeun ningkatkeun merek sareng ngadukung penjualan online.

Kauntungan tina desain wéb

Dina jaman téknologi 4.0, henteu gaduh halaman wéb bakal ngajantenkeun perusahaan atanapi bisnis anjeun hésé bersaing sareng pesaing sanés. Utamana nalika kaayaan wabah rumit, balanja online janten langkung praktis ti kantos. Gaduh halaman wéb pikeun bisnis online anjeun mangrupikeun tren anu teu tiasa dihindari pikeun bisnis anjeun.

Desain ramatloka

toko panganteur

Ladenan desain halaman wéb profésional nyaéta ngabantosan para nasabah masihan persépsi ngeunaan gaya kerja profésional perusahaan, toko, bisnis, salian ti éta, pangguna gaduh kesan ti mimiti nalika aranjeunna nganjang ka halaman wéb bisnis.

TOKO TEMA

Nyadiakeun téma WordPress anu berkualitas dina rupa-rupa industri, gampang dipasang, desain standar SEO, cocog sareng sadaya alat.

Leuwih ALL SEO

Jasa SEO kualitas profésional, AudienceGain nyaéta parusahaan ngarah nyadiakeun jasa SEO ramatloka pikeun usaha.

administrasi

Ngabantosan anjeun ngahémat waktos sareng usaha pikeun ngurus halaman wéb anjeun, ngapdet eusi atanapi ngadamel éditan dasar. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta percanten ka kami

OPTIMASI SPEED SITUS

Optimalkeun laju Google PageSpeed ​​Insights. Anggo éta pikeun nyepetkeun situs WordPress anjeun, ningkatkeun réngking SEO, sareng ngirangan tawaran Google Ads.

BACKLINK SEO ENTITY

Jasa Entitas SEO sareng Gedong Sosial ngabantosan anjeun ningkatkeun kapercayaan pikeun halaman wéb anjeun sareng ngamajukeun rangking kecap konci gancang sareng aman.

HOSTING / VPS KONFIGURASI MURAH

Nyadiakeun Hosting, VPS Unlimited, kualitas luhur kalawan SSD drive, aksés data gancang nyieun premis pikeun ngaoptimalkeun Website anjeun.

Paket jasa Desain Website profésional

Kami nawiskeun bungkusan desain wéb kalayan harga anu kompetitif di pasar.

dasar
$200
  • Desain nurutkeun template dina toko panganteur
  • Ngaran domain gratis .com .net
  • Kaamanan SSL: Leres
  • Hosting gratis kalayan kapasitas anu luhur
  • Bandwidth Unlimited
  • Basa: 1 Basa
  • obrolan online terpadu
  • Masihan 5 artikel - 10 produk
  • Desain gratis 2 spanduk pikeun pakét $200
  • Serahkeun kode sumber
  • Responsif: Tampilan PC / Tablet / Telepon
  • Konsultasi Pemasaran Gratis
  • Garansi: Salawasna Upami Nganggo AudienceGain Hosting
bayaran
$400
  • Desain nurutkeun template nu ngarojong éditan
  • Ngaran domain gratis .com .com.vn
  • Kaamanan SSL: Leres
  • Hosting gratis kalayan kapasitas anu luhur
  • Bandwidth Unlimited
  • Basa: 2 Basa
  • obrolan online terpadu
  • Masihan 8 artikel - 20 produk
  • Masihan 3 desain Banner
  • Serahkeun kode sumber
  • Responsif: Tampilan PC / Tablet / Telepon
  • Konsultasi Pemasaran Gratis
  • Garansi: Salawasna Upami Nganggo AudienceGain Hosting
Disesuaikeun
$500
  • Desain ekslusif on pamundut
  • Ngaran domain gratis .vn .com.vn
  • Kaamanan SSL: Leres
  • Hosting gratis kalayan kapasitas anu luhur
  • Bandwidth Unlimited
  • Basa: 2 Basa
  • obrolan online terpadu
  • Masihan 10 artikel - 30 produk
  • Masihan 4 desain Banner
  • Serahkeun kode sumber
  • Responsif: Tampilan PC / Tablet / Telepon
  • Konsultasi Pemasaran Gratis
  • Garansi: Salawasna Upami Nganggo AudienceGain Hosting

PROSES KERJA AUDIENCEGAIN WEB DESIGN COMPANY

AUDIENCEGAIN salawasna ngaoptimalkeun prosés dinten-dinten supados karyana lancar pikeun ngahémat biaya pikeun konsumén sabisa-bisa. Kami nyayogikeun jasa desain wéb di sakuliah dunya.

Nampi requests sarta mamatahan konsumén

Panggihan tujuan palanggan nalika ngadamel halaman wéb, kirimkeun antarmuka sampel rujukan sareng mamatahan antarmuka anu cocog.

Tutup antarmuka wéb, kutipan sareng kirimkeun kontrak

Saatos nasabah satuju kana template panganteur, lajeng cutatan sarta ngirim kontrak ka nasabah pikeun rujukan.

Asupkeun kontrak pikeun nampa 50% sateuacanna ti nasabah

Dua pihak satuju kana istilah kontrak, nuluykeun pikeun asup jeung nampa 50% tina duit ngembangkeun web ti nasabah.

Ngalaksanakeun pamekaran wéb dina kontrak

Rarancang halaman wéb dumasar kana garis waktos kontrak sareng tunjukkeun hasil dumasar kana kamajuan wéb. Nguji & ngirimkeun hasil ahir.

Tes ditampa sareng petunjuk ngeunaan cara ngagunakeun situs wéb

Nampi eupan balik ti konsumén, éditan lengkep jeung ditampa sacara. Parentah pikeun ngagunakeun website.

Garansi sareng perawatan halaman wéb salami panggunaan jasa

Garansi - perawatan - éditan dasar pikeun konsumén upami komitmen kana hosting jangka panjang.

Témplat antarmuka wéb ku industri

Téma anu sanés
promosi
Penjualan WordPress Téma
Téma Penjualan
Téma WordPress bisnis
Lalampahan - Hotél WordPress Téma
Atikan WordPress Téma
Kosmétik - Téma WordPress kageulisan
Interior Téma WordPress - Arsitéktur
Pantun WordPress Téma
Dahareun - Kedokteran Téma WordPress
Warta Téma WordPress

Patarosan ngeunaan jasa desain situs wéb

Desain ramatloka pikeun réngsé biasana nyokot ngeunaan 15-30 poé gumantung kana ukuran, jumlah basa jeung pajeulitna produk.

Ladenan jaminan situs web gaduh periode 01 taun ti tanggal website dipasrahkeun. Ruang lingkup jaminan kalebet koreksi kasalahan halaman wéb upami aya kasalahan dibandingkeun sareng fitur desain, kasalahan anu timbul nalika dianggo, sareng kaamanan halaman wéb.

Masalah anu dipikaresep ku seueur unit nyaéta naha jasa desain halaman ditagih. Alesan pikeun desain halaman wéb aya dina daptar jasa parangkat lunak anu henteu tunduk kana PPN, ku kituna masalah invoice ka konsumén henteu diidinan ngirangan kaluaran pikeun usaha. Sareng AudienceGain tiasa mastikeun yén, nalika ngarancang halaman wéb atanapi nganggo jasa halaman wéb anu sanés, para nasabah bakal dikaluarkeun invoice sareng kontrak PPN.

Nalika dianggo, upami anjeun kedah ngarobih antarmuka atanapi ngédit langkung seueur fungsi, AudienceGain bakal ngadukung kalayan harga anu pangsaéna.

Héi anu di dinya,

Kami mangrupikeun admin tina domain "audiencegain.net"!

Punten parios sareng pariksa akun kuring!

Thanks!