Patarosan umum

Misi AudienceGain nyaéta ngabantosan panyipta eusi di sakumna dunya ngungkit kakuatan Media Sosial pikeun ngamajukeun atanapi ngasilkeun artos tina pidéo na dina platform légal sapertos YouTube, Facebook, TikTok, Twitch ku cara anu paling gancang. Saatos lima taun dina Pamasaran Média Sosial, urang gaduh pangalaman anu cekap pikeun nyayogikeun stratégi anu pangsaéna, solusi pikeun ngamungkinkeun urang sadayana pikeun mujarab sacara efektif dina platform ieu. Kalayan tim jalma ngora anu dédikasi sareng tanggel waler, AudienceGain parantos ngahontal kasieun langkung ti 50,000 palanggan sadunya saatos nganggo jasa. Tungtungna, kami yakin bakal ngasuh jalma anu pangsaéna sareng hasil konsumén urang di pasar bakal kabuktosan.

Di AudienceGain, pangalaman palanggan sareng perusahaan urang salawasna janten prioritas kami. Anjeun tiasa nyarios, naon anu matak hariwang konsumén, kami bakal ngaamankeunana. Éta ogé alesan naha urang ngantep Paypal salaku padika pembayaran utama pikeun halaman wéb. Sakumaha anjeun terang, teu aya jalan pikeun scam dina platform ieu kusabab artos anjeun bakal dijagaan ku Paypal dugi ka ordo lengkep. Nanging, urang ogé ngagaduhan metode pamayaran populér sapertos Bitcoin, Skrill, Perfect Money, Westen Union, Payoneer, anu didukung ogé.

NO! Simkuring teu ménta salah sahiji informasi login YouTube / Google anjeun sarta kami ngan nyimpen ngaran saluran, URL channel anjeun sarta alamat surélék jero database urang jadi jaringan nu leres bisa nganteurkeun langganan ka anjeun. Nanaon deui!

Sadaya pangmayaran sakali. Henteu otomatis-teraskeun.

Dina kaseueuran kasus, éta henteu kajantenan tapi upami éta kajantenan pikeun sababaraha alesan anu teu disangka-sangka, urang bakal parios deui sareng ngeusian deui langsung.

Liwat pangiriman sok aya anu tiasa ngajagi kauntungan palanggan ku cara anu pangsaéna. Janten anjeun tiasa leres-leres yakin nalika ngagunakeun jasa kami.

Biasana, email konfirmasi bakal dikirim langsung saatos pamayaran réngsé. Dina sababaraha kasus, panginten peryogi sababaraha jam pikeun kéngingkeun upami sistemna kaleuleuwih. 

Maksimum 8 jam upami anjeun henteu nampi email konfirmasi, punten kirimkeun kami email atanapi obrolan langsung, kami bakal parios deui.

Konsumén kedah terang yén Mode Pribadi ngaganggu prosés Pangiriman sareng prosés Pangimeutan. Maka, pesenan pelanggan bakal sesah kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Upami anjeun kedah nganggo Modeu Wasta, punten ngobrol sareng kami sateuacan urang ngamimitian mesen. Kami bakal ngaluyukeun rencana anu cocog pikeun anjeun.

Leres. Sakali urang parantos réngsé mesen, éta bakal otomatis stabil.

Leres, urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun masihan hasil sakumaha alam jéntré. Éta ngabantosan akun / kanal katingal langkung propésional sareng ogé langkung gampil narik perhatian audién.

Syarat sareng katangtuan

Punten baca perjanjian ieu sacara saksama sateuacan mésér jasa AudienceGain. Ku mésér jasa AudienceGain, anjeun nunjukkeun ditampa anjeun kana perjanjian ieu sareng istilah sareng syarat na. Dina ngaksés sareng ngagunakeun jasa Kauntungan Pamirsa, anjeun komitmen kana sagala istilah sareng kaayaan anu diatur dina Pasatujuan Sarat jeung Kaayaan ieu. Syarat sareng kaayaan tambahan tiasa dilarapkeun ka daérah tambahan halaman wéb atanapi kana hungkul atanapi kontén khusus anu dipasang dina situs, sasarengan sareng Perjanjian Ketentuan Penggunaan anu saleresna. Audién Gain ngagaduhan hak pikeun ngarobih Pasatujuan Sarat jeung Kaayaan iraha waé. Palanggan anu nganggo halaman wéb Audién Gain satuju nuturkeun parobihan atanapi modifikasi naon waé sareng kaiket kana Perjanjian Pamakéan anu dirobih. Tanggal révisi ayeuna tina Perjanjian Ketentuan Penggunaan dibéréndélkeun di handap.

AudienceGain ngan ukur peryogi inpormasi rahasia anu ngamungkinkeun ngudag jasa. Bahan atanapi inpormasi sanés anu dikirim ka halaman wéb bakal dianggap henteu rahasia. Anjeun ngawasa AudienGain idin tanpa royalti anu teu tiasa dibatalkeun pikeun dianggo, dipajang, sareng disebarkeun sacara lengkep atanapi sabagian, kalumanana dina cara naon waé anu dianggap cocog.

Anjeun moal tiasa ngajalankeun kampanye pamasaran sanés nalika kampanye pamasaran AudienceGain anjeun ngajalankeun. Kami nganggo statistik publik pikeun ngukur hasil tina kampanye kami, anu tiasa diganggu ku kampanye sanés. Upami anjeun ngalaksanakeun kampanye pamasaran sanésna sakaligus sareng kampanye pamasaran AudienceGain, maka anjeun satuju yén AudienceGain tanggel waler pikeun unggal kipas, pengikut, pandangan, koméntar, sapertos, nganjang, sareng / atanapi sora anu anjeun kéngingkeun salami kampanye pamasaran AudienceGain anjeun.

Ku ngadaptar pikeun jasa AudienceGain, anjeun satuju yén AudienceGain ngagaduhan hak pikeun ngareureuhkeun kampanye anjeun ku alesan naon waé sareng tanpa aya bewara. Éta salawasna tujuan kami pikeun nganteurkeun pesen anjeun gancang sareng aman; Nanging, meureun aya kaayaan anu tangtu sapertos halaman anu aktip kaleungitan pengikut, pandangan, resep atanapi pamutahiran anu dilakukeun ka Jaringan Sosial anu tiasa ngajantenkeun kampanye anjeun kedah diperyogikeun. Ngareureuhkeun kampanye henteu ngajantenkeun anjeun layak kéngingkeun sabagéan ageung parsial atanapi ngabalikeun duit.

Anjeun moal ngarobih, ngarobih, sareng / atanapi ngahapus akun anjeun, nami pangguna, poto, sareng / atanapi pidéo nalika kampanye pamasaran AudienceGain anjeun ngajalankeun. Ngalakukeunana tiasa ngajantenkeun akun anjeun, poto sareng / atanapi pidéo henteu tiasa diakses sareng nyababkeun gangguan tina jasa kami. Anjeun satuju yén aya parobihan, modifikasi, sareng / atanapi panyabutan akun anjeun, nami pangguna, poto sareng / atanapi pidéo tanpa aya bewara sareng persetujuan ti AudienceGain, bakal ngajantenkeun pesanan anjeun anu kapangaruhan tunduk kana pengakhiran sareng henteu cocog pikeun sagala jinis pengembalian dana.

AudienceGain nawiskeun palanggan na pilihan pikeun ngabalikeun duit upami kabutuhan pelanggan henteu kacumponan, dina waktos 30-dinten saatos mésér. atanapi paréntah henteu dikintunkeun sakumaha anu kami dijelaskeun dina halaman wéb. AudienceGain tiasa nyayogikeun pengembalian dana anu dinilai pikeun jasa sawaréh réngsé, dina kabijaksanaan nyalira. Ieu kedah diolah dina karajinan alatan sareng prosés prosés.

Catetan: Henteu ngabalikeun duit atanapi ngagantian upami urang parantos ngabahas résiko sareng anjeun parantos satuju sareng éta.

AudienceGain nawiskeun Jaminan Reténsi Terbatas / Jaminan Reténsi sareng sababaraha jasa aranjeunna. Upami nasabah nganggo salah sahiji jasa AudienceGain teras kaleungitan pengikut, suka, panémbong, sareng / atanapi sandiwara anu diala ku AudienceGain saluareun jumlah anu langkung-langkung dikirimkeun, AudienceGain tiasa tiasa nganteurkeun deui pengikut pelengkap, suka, pandangan sareng / atanapi maén dina kawijaksanaan budi na. Unggal layanan nawiskeun lilana anu sanés pikeun Jaminan Retain Audién Gain.