métode pamayaran
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7

Kauntungan mésér Saluran Monetisasi

Saluranna layak pikeun ngaktipkeun iklan pidéo langsung. Ngan konsentrasi dina nyiptakeun pidéo anu hadé sareng ngasilkeun artos.

keur "Botol" Saluran Monetisasi: Perusahaan sanés dina pasaran henteu nawiskeun jaminan pikeun layanan Monetized YouTube Channel saatos ngagaleuh. Tapi, kami ngajamin saluran bakal aman salami tilu dinten saatos ngagaleuh, janten anjeun gaduh waktos kanggo mariksa saluran, ngarobih inpormasi anu diperyogikeun sareng ngamankeun akun anjeun.

keur 
"Dipelak sacara Organis" Saluran Monetisasi, we jaminan 100% moal aya résiko meunang setan disababkeun ku pidéo aslina kami. Salajengna, kami ngajamin ngabalikeun duit instan upami kualitas saluran henteu sapertos anu dijelaskeun.

Catetan: Saratna nyaéta anjeun henteu kedah unggah pidéo naon waé.

Kalayan 1000-3000 palanggan nyata anu parantos ngiringan saluran éta, éta bakal ngajantenkeun anjeun ngamimitian anu langkung gancang tibatan ngembangkeun saluran ti mimiti.

Catetan: Fitur ieu ngan dilebetkeun sareng saluran Tumuwuh Organik.

100% pidéo asli anu didamel sareng diulas ku para ahli anu berpengalaman dina panyipta kontén tim kami. Henteu aya mogok atanapi pelanggaran hak cipta.

Ilaharna, saluran monetisasi parantos dikaitkeun sareng akun Google Adsense Google atanapi Inggris parantos parantos. Kantun wartosan kami lamun anjeun aya di nagara sanés, kami bakal ngandelkeun éta pikeun masihan anjeun akun Google Adsense anu cocog.
Ngarojong ngarobah akun Google Adsense & niche safe.

Ilaharna, kami nganteurkeun Saluran Monetisasi dina waktos 1-12 jam.

Pikeun genah anjeun, kami bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan sababaraha léngkah sapertos login akun, kaamanan akun, atanapi bahkan robih kana akun Google Adsense anu aman saatos saluranna tiasa ditransferkeun. Janten santai. Kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngatur saluran anjeun sacara lengkep.

Pastikeun anjeun nampi naséhat ti tim ahli kami pikeun milih jinis saluran anu pas pikeun kabutuhan anjeun.
Pikeun konsistensi, mangga pastikeun anjeun maca sareng satuju kana Sarat Layanan kami sateuacan ngagaleuh.

Naon Kéngingna Saluran Monetisasi?

AudienGain Dibandingkeun

AudienGain

Harga mampuh

Kualitas saluran sareng kaistimewaan dijamin

Jaminan pikeun masalah demétan sanggeus ngagaleuh

Dukungan dina mendesain ulang logo saluran & spanduk gratis

Sadia daptar saluran saluran pikeun milih.

Pangiriman gancang gancang

vs

pesaing

Harga mampuh

Kualitas saluran sareng kaistimewaan dijamin

Jaminan pikeun masalah demétan sanggeus ngagaleuh

Dukungan dina mendesain ulang logo saluran & spanduk gratis

Sadia daptar saluran saluran pikeun milih

Pangiriman gancang gancang

Testimonials

Loveny-Khan-AudienceGain-eupan balik

Tim Saleresna Luar Biasa sareng dipercaya kuring nyarankeun pisan tim ieu pikeun promosi média sosial aranjeunna leres-leres tanggel waler sareng leres-leres endah damel anu dipikanyaah sareng hatur nuhun pisan ayeuna hiji pesanan kuring parantos réngsé sareng minggu payun gering nempatkeun 2 batur anu anyar dina internét kuring parantos mendakan ieu nyata sareng jalma anu saé hatur nuhun deui

Khan anu saé
Hazar-Tech-AudienceGain-eupan balik

Abdi leres-leres ngahargaan padamelan saleresna anu dilakukeun ku tim ieu kalayan kajujuran lengkep sareng ngalayanan batur ku ngabantosan aranjeunna, anjeun ngan ukur naek nalika anjeun ngangkat batur. Hese pisan milarian kajujuran dina waktos ayeuna sareng kajujuran mahal. Kuring salut ka tim ieu. Aranjeunna leres-leres pantes langkung ti cekap! Aranjeunna nganteurkeun langkung seueur tibatan janji aranjeunna. Kuring bakal nyarankeun ka sadayana sareng kuring sorangan pasti bakal ngahubungi aranjeunna deui sareng deui di payun! Gusti Allah Berkahkeun Aranjeunna!

Hazar Tech
Mimi's-US-AudienceGain-feedback

Hatur nuhun AudienceGain Kuring nembé kénging 4k jam nonton youtube sareng saluran kuring dimonétisasi, Jacob sareng Brian saé pisan sareng ngabantosan aranjeunna waleran kana sadaya pesen kuring, éta mangrupikeun sababaraha waktos tunda tapi kuring tiasa ngartos kusabab pembaruan sistem na, hatur nuhun deui AudienceGain

Mimi urang US
SolvenEvolve-Australia-AudienceGain-eupan balik

Mangrupikeun jasa anu saé anu nunjukkeun eusina ka pemirsa anu leres. Panginten anu pangsaéna anu kuring kantos anggo!

ŚσlvenԐvσlve Australia
Adam-AudienceGain-eupan balik

Ieu hiji-hijina panyadia layanan anu tiasa dipercaya. Abdi nganggo seueur jasa sateuacanna tapi teu aya hasilna. Aranjeunna leres pisan damel!

Adam
Asing-PamirsaKain-eupan balik

Jasa pisan nice jeung jalma alus! LEGIT Pisan !!! Ayeuna saluran kuring nyetak $ berkat jasa anu luar biasa ieu ...

urang asing
Marie-Fleurimont-AudienceGain-eupan balik

5 bintang kuring ngarepkeun kuring tiasa masihan 10 bintang ⭐️ Éta saé pisan damel sareng Jacob Jacob éta ngabantuan pisan salawasna aya pikeun ngajawab patarosan. Kuring meunang monetize kirang anu 15 jam saatos kuring réngsé sadayana jam kuring. Prosés na sakedik panjang tapi éta hargana, sigana aranjeunna hoyong mastikeun yén éta ngalakukeun cara anu leres kuring nyarankeun tim pikeun damel sareng kuring ogé bakal damel sareng aranjeunna di masa depan kuring resep pisan hatur nuhun deui. Upami anjeun maca ieu buka parios saluran abdi Ahhchoo ❤️ Wilujeng taun énggal sadayana.

Marie Fleurimont
Jun-AudienceGain-eupan balik

Hatur nuhun audiensinin.net ayeuna kuring pasangan youtube, sakali deui hatur nuhun pisan guys (jabob).

Jun
Zoya-AudienceGain-eupan balik

Jasa unggulan. Aranjeunna ngagaduhan pangrojong online anu pangsaéna. Pisan responsif, bageur sareng inpormatip. Hatur nuhun, AudienceGain. Anjeun pantes langkung ti 5 bintang.

Zoya
Sadiq-Dastagir-AudienceGain-eupan balik

AudienceGain.net mangrupikeun berkah kanggo YouTubers sapertos kami anu damel pisan dina nyiptakeun kontén kualitas pikeun pemirsa urang. Dina skénario kalapa ieu, henteu gampang pikeun kéngingkeun waktos nonton sanés sakumaha saé eusi anjeun. Kalayan layanan palanggan super ti AudienceGain, kuring ngahontal monetisasi dina sabulan milih jasa aranjeunna. Jacob, ti layanan palanggan, sacara harfiah masihan anjeun perlakuan VIP. Kuring nyarankeun pisan jasa aranjeunna ka sadaya panyipta anu ngarepkeun waktos nonton organik berkualitas tinggi dina pidéo na.

Sadiq Dastagir
Musik-platter-MPlatter-AudienceGain-eupan balik

Gusti abdi naon anu kedah kuring sebutkeun jalma-jalma ieu ngan ukur saé pisan, ayeuna kuring mimiti percanten kana jasa sapertos jam panénan naék sareng sadayana ngan ukur kusabab Audiain Gain. Pesenan kuring jam nonton 3000 réngsé dina waktos sareng aranjeunna sareng kuring unggal dinten kanggo ngadukung. Saluran kuring ayeuna Monetisasi berkat AudienceGain.net. Kuring nyarankeun sadayana pikeun nyandak jasa AudienceGain, kuring tiasa yakin anjeun bakal datang deui ka dieu pikeun masihan aranjeunna 5 *. Hatur nuhun a ton AudienceGain.net ????

Musik Platter MPlatter
Pisan-PamirsaKain-eupan balik

Jasa hebat pikeun harga anu saé. Perusahaan pamasaran digital anu saé. Aranjeunna Ngabantosan kuring pikeun dimonetisasi. Kuring parantos gaduh 1000 palanggan tapi peryogi mésér waktos nonton 3000 jam pikeun ngalangkungan jalur. Ieu ngagaduhan rekening kuring dimonétisasi dina saminggu. Parantos kéngingkeun sakedik artos unggal dinten saprak Hatur nuhun kana kauntungan pemirsa. Anggota Australia

ngaharep
Ekstra-Pikiran-Musik-PanongtonGain-eupan balik

Aranjeunna hébat !! Saatos aranjeunna réngsé mesen, kuring ngajukeun monetisasi sareng nampi waleran 2 dinten saatos. Abdi dimonetisasi !!! Jalma-jalma ieu jalan pisan. Hatur nuhun pisan.

Musik Pikiran Ekstra
SG-AudienceGain-eupan balik

Kuring gaduh pangalaman anu saé mésér saluran YouTube tina halaman wéb ieu. Kuring nyarankeun pisan ka saha waé anu resep.

SG
Ahsan-AudienceGain-eupan balik

Abdi resep ku kualitas jasa. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun naon anu dijangjikeun. Abdi masihan 110/100 tanda pikeun kinerja, ngawangun kapercayaan sareng kapuasan pelanggan. Kami kipas aranjeunna ayeuna. Wah naon pangalaman anu dianggo sareng Audiencegain.net. Abdi hoyong tetep hubunganna kahareup ogé. Hatur nuhun Pamirsa dina ngabantosan pikeun ngahontal cita-cita ku sikep sareng performa anu profesional pisan.

Ahsan
Svetlana-bindemann-AudienceGain-feedback

Kuring mesen ti nontongain.net 1000 jam nonton kanggo saluran YouTube anyar kuring sareng kuring nampi éta kirang langkung saminggu lalu lintas organik, teu lami saatos éta kuring disatujuan pikeun program mitra YouTube. Kuring boro nyarankeun saha waé anu peryogi bantosan ngawangun saluran YouTube énggal, anggo bantosan audiensinin.net. Svetlana Tiedemann

svetlana bindemann
Humayun-aryan-AudienceGain-eupan balik

situs hébat. mimitina kuring henteu percanten kusabab pangalaman goréng di jaman baheula tapi situs ieu leres-leres damelna stabil. upami anjeun ogé henteu percaya diri kuring bakal nyarios heula ngobrol sareng .. ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun. salah sahiji (jacob sareng david) sayogi ampir sadidinten. aranjeunna leres-leres marahmay pisan sareng kasabaran. saluran abdi dimonetisasi sareng pantes nyerat sababaraha kalimat ..

humayun aryan
FD-AudienceGain-feedback

Jalma-jalma ieu nganteurkeun hasil sakumaha jangji! Hatur nuhun pisan parantos ngabantosan saluran youtube kuring! Disarankeun pisan!

FD
YaBoiKayson-AudienceGain-eupan balik

Hatur nuhun kana jasa anjeun damel 100% sah kuring kéngingkeun langkung ti 2,000 jam nonton sareng éta ngabantosan kuring ngahontal tujuan kuring dina YouTube. Ayeuna kuring dimonetisasi berkat jasa anjeun anu ngabantosan éta pantes sareng kuring senang kuring nyéépkeun artos dina jasa halaman wéb sadayana jalan saé pisan pikeun saluran youtube kuring nyatujuan kuring ngan ukur dina 3-4 dinten henteu teras saatos éta hatur nuhun deui pikeun jasa anjeun kuring parantos ngahontal 1,000 palanggan sareng 4,000 nonton kuring sareng kuring kéngingkeun langkung ti 200,000 pandangan dina saluran kuring berkat jasa anjeun anu ngabantosan.

YaBoiKayson
Neil-AudienceGain-eupan balik

, jalma-jalma ieu nganteurkeun naon anu aranjeunna diiklankeun yén kuring leres-leres kagum kana padamelanana sareng jasa aranjeunna sadayana. Aranjeunna ngaréspon patarosan naon waé kuring nyarankeun pisan aranjeunna sareng jasa aranjeunna kuring parantos nganggo éta deui

Neil

Patarosan remen tanya

  • Saluran Tumbuh sacara Organis:

Jinis saluran ieu diwangun ku ukur 1 panyipta eusi kalayan kontén kualitas luhur. Kami mastikeun yén saluran ieu bakal ningkat kana pandangan organik sareng palanggan. Maka, teu aya résiko kusabab pidéo aslina. Aya kabijakan pengembalian dana pikeun saluran Organic Grown ieu.

→ Saha cocok pikeun layanan ieu: jalma anu hoyong ngembangkeun saluran dina jangka panjang kalayan nyiptakeun pidéo aslina.

  • Saluran Bot:

Aya sababaraha résiko meunang setan sabab urang utamina nganggo sababaraha panyipta eusi pikeun ngahasilkeun pidéo (Kalebet wajahna) pikeun seueur saluran "dibotolan". Hasilna, YouTube masih tiasa nganggap saluran éta parantos ngagunakeun deui pidéo batur.

→ Saha anu cocog pikeun layanan ieu: jalma anu ngagunakeun sababaraha Saluran Monetisasi dina waktos anu pondok pikeun ngahasilkeun artos ku ngagunakeun deui pidéo batur.

Naha YouTube bakal kasurupan sakedap saatos kuring ngagaleuh?

Mésér saluran monétisasi ngagaduhan résiko nyalira. Sakumaha anjeun terang, YouTube langkung ketat dina ngamungkinkeun saluran anyar pikeun monetisasi dina platform aranjeunna. Aranjeunna tetep bakal ketat bahkan saatos saluran parantos disahkeun pikeun monetisasi. Saluranna bakal gancang setan upami aranjeunna ngadeteksi pelanggaran tina pidéo na. Jujur, Saluran Monetized langkung cocog pikeun YouTubers lami anu parantos terang kawijakan monetisasi YouTube sabab tiasa nyingkahan résiko anu teu leres.

Nanging, éta henteu hartosna moal aya kasempetan pikeun YouTubers énggal. Percanten upami anjeun serius sareng hoyong ngasilkeun artos nganggo YouTube. Anjeun tiasa diajar kabijakan sacara saksama sareng taat kana sapertos anu dilakukeun ku YouTubers sanés. Sadayana bakal saé.

Kumaha upami YouTube kasurupan sateuacan kuring unggah pidéo?

Pikeun Saluran Monetisasi "Boted": Pausahaan séjén di pasar henteu nawiskeun jaminan pikeun jasa Saluran YouTube Monetisasi saatos ngagaleuh. Tapi, kami ngajamin saluran bakal aman pikeun 12 jam saatos ngagaleuh, ku kituna anjeun gaduh waktos mariksa saluran, ngarobih inpormasi anu diperyogikeun sareng ngamankeun akun anjeun. Saatos waktos éta, kami moal tanggel waler pikeun naon waé anu kajantenan kana saluran YouTube anjeun, kalebet saluran anu dimaksakeun, ditumpurkeun, atanapi anu sanés. Saratna nyaéta anjeun henteu kedah unggah pidéo naon waé. 

Dina kaseueuran kasus, saluran na aman, tapi éta kajantenan kajantenan sakali-sakali. Sadaya pembelian Layanan dilakukeun ku résiko anjeun nyalira. Kusabab ieu, kami moal tiasa ngabalikeun duit saatos jasa réngsé upami ieu kajantenan kana akun / kontén.

Pikeun Saluran Monetisasi "Sacara Organik-Tumbuh", urang ngajamin 100% moal aya résiko meunang setan disababkeun ku pidéo aslina kami. Saratna nyaéta anjeun henteu kedah unggah pidéo naon waé. Salajengna, kami ngajamin ngabalikeun duit instan upami kualitas saluran henteu sapertos anu dijelaskeun.

Dina mésér akun abdi, anjeun satuju sareng istilah sareng kaayaan jasa kuring, hatur nuhun!

Kami ngan ukur ngajual Saluran YouTube ngagabung sareng YPP sakitar sabulan. Janten, stabilitasna luhur pisan.

Ieu léngkah pikeun nampi saluran?

Lengkah 1: Kami bakal ngintunkeun anjeun inpormasi lengkep tina Saluran Monetisasi anu kalebet Email, Sandi, Email Pamulihan, teras nambihan alamat Gmail anjeun salaku pamilik saluran dina sababaraha jam.

Lengkah 2: Kami bakal nyambung sareng anjeun ngalangkungan Live Support sareng ngabimbing anjeun léngkah-léngkah dina ngalaksanakeun kaamanan saluran. Anjeun kedah leres-leres nuturkeun instruksi kami nalika asup kana Saluran Monetisasi kana alamat IP énggal kusabab alesan kaamanan.

Lengkah 3: Saatos sadayana diatur & anjeun wareg ku saluran, éta hartosna kami parantos ngalengkepan pesenan anjeun.

Numutkeun kana kawijakan YouTube, aranjeunna ngan ukur bakal ngitung jam nonton Umum pikeun monetisasi. Maksudna anjeun henteu kedah mupus pidéo dina saluran pikeun ngajaga status monetisasi saluran dugi ka kéngingkeun 4000 jam nonton dina pidéo anjeun nyalira anu bakal anjeun unggah saatos nampi saluran. 

Leres pisan henteu! Ngarobih niva henteu kantos mangaruhan status monetisasi saluran. Pastikeun pidéo anjeun nuturkeun kawijakan YouTube, urang ngajamin éta.

Tangtosna. Hubungi kami pikeun langkung jelasna. Kami bakal ngandelkeun frékuénsi jual anjeun sareng masihan anjeun tingkat anu lumayan pikeun kauntungan tina éta.

dropdown menu