Mënyra pagese
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7

Pse është i rëndësishëm një dizajn uebsajti për biznesin?

 • ✅ Ndërtoni ndërgjegjësimin për markën
 • ✅ Fitoni njohuri për audiencën tuaj
 • ✅ Gjeni klientë të rinj përmes SEO
 • ✅ Poziciononi markën tuaj si një ekspert në industri
 • ✅ Paraqitni portofolin tuaj të punës
 • ✅ Rritni markën tuaj
 • ✅ Rrit shërbimin/përvojën ndaj klientit

Pyetjet e bëra më shpesh

Prania në internet e një biznesi, pavarësisht nga industria, mund të ketë një ndikim masiv në suksesin e tij. Në ditët e sotme, disa biznese ende nuk e kuptojnë se shumica e klientëve të tyre do të vizitojnë faqen e tyre të internetit përpara se të bëjnë një blerje.

Të kesh një prani të fortë në internet, veçanërisht një faqe interneti, mund të jetë e dobishme për të gjeneruar më shumë të ardhura. Po, cilësia e faqes suaj të internetit ndikon në rezultatet!

Pro: Ju kontrolloni identitetin tuaj në internet

Nëse ndërtoni uebsajtin tuaj, duhet të siguroheni që marka dhe mesazhet tuaja të shkëlqejnë gjithmonë. Gjithashtu, shumë biznese të tjera që kërkojnë të përdorin produktet ose shërbimet tuaja do të vazhdojnë të rishikojnë faqen tuaj të internetit për të konfirmuar praninë tuaj, vlefshmërinë tuaj si biznes dhe informacione të tjera të përgjithshme për biznesin, ekipin dhe ofertat tuaja.

Lidhu me këdo

Përfitimi themelor i një faqe interneti është aftësia për të komunikuar me këdo, pavarësisht nga teknologjia që ata përdorin. Monumentet me famë botërore janë tani në majë të gishtave tanë dhe anëtarët e largët të familjes janë gjithashtu brenda syve.

Arriti një audiencë më të gjerë

Avantazhi më i dukshëm i një faqe interneti biznesi është potenciali për të arritur një audiencë më të gjerë. Interneti përdoret fjalë për fjalë nga miliona njerëz, të gjithë ata janë në kërkim të diçkaje dhe disa prej tyre mund të jenë duke kërkuar për ju!

Qëndroni në dispozicion 24*7

Të kesh një faqe interneti do të thotë që informacioni dhe specifikat e kompanisë suaj në lidhje me mallrat dhe shërbimet e saj mund të shikohen nga kushdo, në çdo kohë dhe nga kudo në botë. Interneti është i disponueshëm gjatë gjithë orarit, çdo ditë të javës. Si rezultat, edhe nëse vendndodhja juaj aktuale është e mbyllur, faqja e internetit e biznesit tuaj do të jetë ende e aksesueshme për njerëzit.

Duhet të përditësohet rregullisht
Të dhënat e faqes suaj të internetit mund të jenë jo të besueshme nëse nuk përditësohen rregullisht. Ju duhet të garantoni që modifikimet bëhen kur është e përshtatshme dhe të përfshini një mohim për saktësinë e informacionit të përfshirë në faqen e internetit.

Vlerësimet negative mund të dëmtojnë biznesin
Të kesh një faqe interneti rrit rrezikun e publicitetit të pafavorshëm. Është e mundur që një klient i pakënaqur mund të përdorë internetin për të transmetuar ankesat e tij dhe për të përfshirë faqen tuaj të internetit në rishikimin ose vërejtjen e tij.

ndjekësit e instagramit