Mënyra pagese
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7

Përfitimet e blerjes së orarit të shikimit dhe abonentëve në YouTube nga ne

Nuk ka nevojë të presësh me muaj! Ne do të ndihmojmë që kanali juaj të fitojë para ligjërisht brenda 2-4 javësh. Ky është angazhimi ynë kur blejmë shërbimin 4000 orët e shikimit.

Ne përdorim vetëm metoda të rekomanduara nga YouTube për të promovuar videot tuaja. Prandaj, ne mund të sigurohemi që kanali juaj të jetë 100% i sigurt.

Për të arritur qëllimin, ne do të shpërndajmë shikimet në video të shumta gjatë gjithë fushatës që do të jenë gjithashtu të dobishme për kanalin për sa i përket algoritmit të YouTube në videot e sugjeruara.

Ekziston një problem serioz që pothuajse çdo YouTuber i ri ka në procesin e zhvillimit të kanalit të tij në YouTube që i pengon ata të rriten më shpejt, që është identifikimi dhe analizimi i konkurrentëve të tyre.
Pra, për të shtyrë rritjen e kanalit tuaj në nivelin tjetër, ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni pozicionin tuaj dhe dobësitë e konkurrentëve tuaj duke bërë kërkimin. Atëherë mund të përdorni avantazhet tuaja për t'i tejkaluar ato në mënyrë inteligjente.

Me përvojë të paçmuar në rritjen e kanaleve dhe promovimin e videove, ekipi ynë do t'ju japë këshilla të vërteta për Ju që të mësoni më shumë rreth YouTube dhe si të fitoni para në platformë me përmbajtjen tuaj. Ne po përpiqemi të mbulojmë bisedën e drejtpërdrejtë gjatë gjithë ditës dhe natës për t'ju ndihmuar të adresoni çdo problem që mund të keni.

Rezultatet pas blerjes së orëve të shikimit në YouTube në internet

Ne fillimisht do të kontrollojmë dhe do t'ju ndihmojmë të përmirësoni mangësitë e kanalit tuaj, të tilla si përmbajtja, cilësia e videos, rritja organike, etj., për ta bërë atë të përmbushë politikën e YouTube. Më pas vazhdojmë të promovojmë videot tuaja tek audienca në social faqet e rrjeteve të rekomanduara nga YouTube. Kjo është mënyra se si ne ju ndihmojmë të përmbushni kushtet e fitimit të parave të YouTube në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë.

Cilat janë kërkesat?

Nuk kërkojmë që kanali juaj të ketë video 1-2 orë. Sepse nga përvoja jonë shumëvjeçare, kohëzgjatja totale e videos ka 60 minuta, duke sjellë rezultate më të mira kur YouTube shqyrton kanalin për fitim parash.

Në AudienceGain, ne nuk po shesim vetëm shërbimet e fitimit të parave, por përfundimisht fokusohemi në misionin e mbështetjes së krijuesve të YouTube me strategjinë më të mirë për të rritur një kanal në YouTube, si dhe për t'u miratuar për të fituar para dhe për të gjeneruar të ardhura pasive.

Sa për ata që janë ekspozuar rishtazi me ekosistemin e Youtube, por dëshirojnë të fitojnë para në këtë platformë premtuese, ne do t'ju shoqërojmë që në hapat e parë të vegjël për të arritur suksesin!

 • Rimbursoni dhe përmbushni porosinë falas nëse nuk mund të përfundojë në kohën e caktuar.
 • Rimbursimi 100% nëse shërbimi shkakton ndonjë efekt negativ në kanal.
 • Rimbursimi 100% nëse shërbimi nuk mund të ndihmojë që kanali juaj të fitojë para.

Shënim: Sigurohuni që kanali juaj të ndjekë në mënyrë rigoroze rregullat e fitimit të parave të YouTube.

Po mendoni të blini orët e shikimit në YouTube? Vepro shpejt!

Po mendoni të blini kohën e shikimit në YouTube? Përshpejtoni vendimin tuaj! Përfitimet i tejkalojnë shumë pritjet. Ne do t'ju udhëzojmë për avantazhet e blerjes së kohës së shikimit në YouTube dhe do t'ju sqarojmë se si të zgjidhni shërbimin më të mirë.

Pse të blini 4000 orë shikimi dhe 1000 abonentë në 2023?

 1. Kapërceni sfidat e zakonshme të YouTuber-it

  • Pranueshmëria për fitim parash: Adhuruesit e YouTube ëndërrojnë të fitojnë, por arritja e 4000 orëve shikimi dhe 1000 abonentëve mund të jetë e vështirë. Blerja e këtyre metrikave ofron një rrugë ligjore dhe të shpejtë për të përmbushur pragjet e fitimit të parave.
  • Nxitja e SEO: Përmbajtja e mirë dhe fjalë kyçe nuk mjaftojnë gjithmonë për optimizimin e videos. Blerja e kohës së shikimit dhe abonentëve mund t'i rrisë videot tuaja në renditjen e kërkimit në platforma si YouTube dhe Google.
 2. Përfitimet shtesë:

  • Besueshmëri e zgjeruar: Rritja e orëve të shikimit rrit besueshmërinë e kanalit tuaj, duke tërhequr bashkëpunime të mundshme me ndikues ose kompani të spikatura.
  • Tërhiq reklamuesit: Një kanal me reputacion me orë të larta shikimi është joshës për reklamuesit.
  • Sponsorët e tokës: Reklamuesit kërkojnë kanale të njohura për promovimin e produkteve dhe sponsorizimet shpesh ofrojnë fitime më të mira se reklamat standarde.
  • Tregtimi: Ndërtoni markën tuaj dhe shisni mallin tuaj.
  • Crowdfunding: Një kanal i besueshëm mund të përdorë burime të shumta nga shikuesit besnikë.

Blerja efektive e 4000 orëve shikimi: Sigurohuni që kanali juaj të ndjekë udhëzimet e YouTube. Ndërkohë që arritja e pikës së 4000-orëve është një moment historik, do t'ju duhet gjithashtu të lidheni me një llogari Google Adsense për fitim parash.

Kuptimi i mbajtjes së audiencës: Është thelbësore të kuptosh dhe të synosh të përmirësosh mbajtjen e audiencës, duke përfaqësuar përqindjen e videos tënde që shikojnë shikuesit.

Këshilla organike për të rritur orët e shikimit:

 1. Zgjidhni një vend: Kuptoni objektivat e kanalit tuaj dhe audiencën e synuar.
 2. Kërkimi i fjalës kyçe: Përdorni mjete si VidIQ për tituj, përshkrime dhe etiketa miqësore me SEO.
 3. Optimizimi para-publikues: Përqendrohuni te titujt, përshkrimet, titrat, hashtags, kartat YouTube dhe ekranet fundore.
 4. Promovoni pas ngarkimit: Përdorni platforma si TikTok, Instagram dhe Facebook për promovim.

Gabimet e zakonshme të YouTuber:

 1. Mbitheksimi i promovimit.
 2. Duke qenë i mbingarkuar nga shumëllojshmëria e përmbajtjes.
 3. Prioriteti i pajisjeve mbi përmbajtjen.
 4. Neglizhimi i YouTube Analytics.
 5. Të punosh vetëm dhe të mos kërkosh bashkëpunime apo mbështetje.
 6. Mbështetja e tepërt te YouTuber-ët e tjerë për frymëzim.

Vizitoni platforma si AudienceGain.net për t'u larguar nga këto gracka.

Përfundim: Fillimi dhe fitimi i parave i një kanali në YouTube kërkon përkushtim dhe përpjekje. Blerja e orëve të orës mund të përshpejtojë udhëtimin tuaj, duke ofruar avantazhe të shumta afatgjata. Eksploroni platforma me reputacion si AudienceGain.net për të bërë një zgjedhje të informuar. Mos prisni - shfrytëzojeni mundësinë!

Blini 4000 orë kohë shikimi - Krahasuar AudienceGain

Fitimi i audiencës

100% e orëve të shikimit vijnë nga audienca reale

Rritje organike dhe e qëndrueshme gjatë fushatës

Nuk kërkohet gjatësia e videos

Rimbursimi i plotë nëse kanali juaj nuk miratohet për fitim parash

vs

konkurrentët

100% e orëve të shikimit vijnë nga audienca reale

Rritje organike dhe e qëndrueshme gjatë fushatës

Nuk kërkohet gjatësia e videos

Rimbursimi i plotë nëse kanali juaj nuk miratohet për fitim parash

A mundem blej orët e shikimit në YouTube? Opsioni më i mirë nëse keni menduar ndonjëherë se si të shkoni në 4,000 orë shikimi shpejt është të blini shikime. AudienceGain do t'u ofrojë klientëve faqe interneti të besueshme, me cilësi të lartë dhe pyetje të dobishme blini kohën e shikimit në YouTube për të ndihmuar në kuptimin e tyre.

PËRGJIGJE TË SHPEJTË:

Faqja më e mirë për të blerë 4000 orë shikimi në YouTube është AudienceGain.net

1. Pse njerëzit kanë vështirësi për të marrë orët e shikimit në YouTube?

Shumë njerëz kanë vështirësi në përpjekjen për të marrë numrin e orëve të shikimit sepse YouTube kërkon 4,000 orë shikimi për t'u kualifikuar për Programi i partnerëve në YouTube.

2. Cila është zgjidhja për të arritur shpejt 4,000 orë shikimi në YouTube?

Mund të blini kohën e shikimit në YouTube.

Ndoshta ju përpiqeni të gjeneroni vetë orët e nevojshme të shikimit në YouTube duke prodhuar përmbajtje dhe duke promovuar videot tuaja.

Megjithatë, blerja e orëve të shikimit është ndoshta një opsion më i shpejtë për të arritur qëllimin tuaj.

1. 20 Faqja më e mirë blej 4000 orë shikimi në YouTube

Ka shumë faqe interneti dhe shërbime ku mundeni blej orët e shikimit në YouTube. Bashkohuni me ne për të mësuar në përmbajtjen e mëposhtme:

1.1. Fitimi i Audiencës

Kur bëhet fjalë për të ndihmuar përdoruesit e YouTube që të ndërtojnë kanalet e tyre në mënyrë efektive dhe të shpejtë, AudienceGain është një kompani që është e specializuar për ta bërë këtë. Ata ishin jashtëzakonisht efektivë për të ndihmuar dhjetëra mijëra kanale në YouTube për t'u zhvilluar nga asgjëja deri në pikën në të cilën kanalet e tyre mund të gjeneronin mijëra dollarë të ardhura.

Ne jemi të përkushtuar t'u sjellim klientëve përfitime të mëdha. Nëse nuk jeni ende të sigurt në shërbimet e Audience Gain, shikoni komentet tona pozitive të klientëve. Ata përdorën shërbimet e AudienceGain dhe morën rezultate të shkëlqyera.

⭐ Rating: 9.5/10

✅Pro:

– Të vetmit njerëz që krijojnë orët e shikimit janë shikuesit e vërtetë.

– Zgjerim i qëndrueshëm dhe organik gjatë fushatës.

– I sigurt dhe plotësisht i ligjshëm.

– Videoja e çdo kohëzgjatjeje është e pranueshme.

– Stafi miqësor i shërbimit ndaj klientit gjatë gjithë kohës.

– Do të merrni një rimbursim të plotë nëse kanali juaj refuzohet dhe pranoni pagesën me PayPal.

❌Kundër:

– Për momentin, nuk ka asnjë anë negative.

blini orët e shikimit në youtube

AudienceGain është uebfaqja më e mirë për të blerë kohën e shikimit në YouTube

1.2. PërdorniViral

Duke përdorur shikime reale nga llogaritë reale, UseViral është një platformë që garanton se kanali juaj në YouTube do të pranohet në Programin e Partnerëve në YouTube me një shkallë të lartë pranimi. Blerja e orëve të shikimit në YouTube nga UseViral është një investim për shikuesit aktualë të videove tuaja. Falë këtij investimi, mund të kualifikoheni për fitim parash në YouTube. 

⭐ Rating: 9/10

✅Pro:

– Orari Superior i Vëzhgimit.

– Ruani hyrjen tuaj.

– Premtim 100% për kthimin e parave.

– Sigurimi i dorëzimit

– Ndihmë e vazhdueshme.

❌Kundër:

– Ata nuk marrin pagesa në Bitcoin.

blini orët e shikimit në youtube

UseViral vendos sigurinë tuaj në radhë të parë dhe siguron që reputacioni juaj

1.3. Growtoid

Sigurimi i orëve reale të shikimit të njerëzve është se si dallohet Growthoid, ofruesi kryesor i rritjes organike. Bisedat e vërteta dhe menaxherët e përkushtuar të llogarive janë të vetmet gjëra të pranishme, pa robotë apo automatizim. Një menaxher me përvojë i llogarisë i cili është i njohur me objektivat tuaja mbikëqyr operacionet e Growthoid.

⭐ Rating: 9/10

✅Pro:

– Orët për orë rriten menjëherë.

– Koordinator i llogarisë individuale.

– Parametrat e specifikuar.

– Për shumë llogari, çmimi me shumicë.

– Një garanci katërmbëdhjetëditore për kthimin e parave.

❌Kundër:

– Nuk disponohet falas për blej orët e shikimit në YouTube.

blej kohën e shikimit në youtube

Ju gjithashtu mund të rrisni praninë tuaj në YouTube duke përdorur Growthoid

1.4. Tokupgrade

Kjo zgjidhje e shikimeve në YouTube zgjeron audiencën për përmbajtjen tuaj duke i bërë pantallonat e shkurtra në YouTube më të dukshme. Kjo arrihet duke tërhequr shikuesit që janë më të prirur të angazhohen me videot tuaja në YouTube duke i ndarë, pëlqyer dhe komentuar ato. 

⭐ Rating: 8.5/10

✅Pro:

- Baza e shikuesve në mbarë botën.

– Renditja e përmirësuar për videot e shkurtra në YouTube.

– Promovoni përfshirjen e përdoruesve.

– Rritja e aftësisë për ndarjen e videove.

– Ekspozim i përmirësuar i përmbajtjes.

❌Kundër:

– Mund të mos promovojë krijimin e përmbajtjes.

blej kohën e shikimit në youtube

Prodhuesit e përmbajtjes mund të gjejnë një zgjidhje bindëse me TokUpgrade

Lexo më shumë: Blini Lirë shikimet në YouTube – Faqja më e mirë 100% e vërtetë dhe e sigurt

1.5. SideMedia 

Shikoni SidesMedia nëse jeni duke kërkuar për një metodë të dobishme për të rritur sasinë e kohës që shpenzoni duke parë YouTube. Teknikat e sigurta të marketingut janë një nga faktorët që e dallojnë SidesMedia nga rivalët e saj. Është e sigurt për llogarinë tuaj sepse ato rrisin pikëpamjet tuaja nëpërmjet teknikave organike.

⭐ Rating: 8.5/10

✅Pro:

– Kanalet për pagesa që janë të sigurta.

– Kosto transparente për blini kohën e shikimit në YouTube.

- Shikuesit e shkëlqyer.

– Politika e rimbursimit ose garancisë.

– Perspektiva aktuale.

❌Kundër:

– Nuk ofrohet asnjë periudhë prove.

blej 4000 orë shikimi dhe 1000 abonentë

Koha juaj e shikimit do të rritet me ndihmën e tyre

1.6. Socialwick

Shitësi kryesor i mediave sociale SocialWick ofron shërbime të shkëlqyera ndaj klientit së bashku me një përzgjedhje të gjerë shërbimesh premium. Mund të rrisni lehtësisht numrin e njerëzve që ju ndjekin në mediat sociale dhe të përmirësoni shikueshmërinë tuaj në internet me SocialWick. Që nga viti 2017, ata kanë udhëhequr tregun për sa i përket shitjeve.

⭐ Rating: 8.5/10

✅Pro:

– Dorëzimi i shpejtë i premtuar.

– Nuk ka nevojë për fjalëkalim.

– Plotësisht private.

– Mbushni për 60 ditë.

– Ndihmë e vazhdueshme.

❌Kundër:

– Të shikosh YouTube me ta kushton para.

koha e shikimit në youtube blej

Ata pretendojnë se funksionon pa asnjë problem

1.7. Tregu i YouTube

YouTube Market është një faqe interneti e specializuar në ofrimin e paketave të shërbimeve për të rritur shikimet dhe kohën e shikimit për kanalin tuaj në YouTube. Ju mund të zgjidhni një nga paketat e shërbimit që i përshtatet nevojave dhe buxhetit tuaj, nga 1,000 shikime në 1 milion shikime, nga 4,000 orë shikime në 100,000 orë shikime.

⭐ Rating: 8.5/10

✅Pro:

– Shërbim i shpejtë dhe i sigurt.

– Shërbim i mirë dhe efikas.

– Garanci dhe mbështetje e besueshme.

❌Kundër:

– Mbështetje me pagesë.

– Suksesi nuk sigurohet nga shërbimi.

blej kohën e shikimit në youtube

Një platformë për shërbimet e YouTube, YouTube Market ofron shërbime të dobishme

1.8. QQtube

QQTube e çon kanalin tuaj në nivelin tjetër duke ofruar deri në blini kohën e shikimit në YouTube që kanali juaj të fitojë para. Ai fokusohet në rritjen organike të llogarisë suaj dhe në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me komunitetin e YouTube.

⭐ Rating: 8/10

✅Pro:

– Nuk ka nevojë për fjalëkalim.

– Nuk ka sondazhe të papërshtatshme

– Siguria SSL.

– Ata nuk ndajnë të dhënat tuaja.

– Ofroni vazhdimisht ndihmë për klientët.

– Njohuri ku mund të mbështeteni.

❌Kundër:

– Klienti nuk di asgjë për shërbimin.

blej 4000 orë shikimi në youtube lirë

Blerja e orëve të shikimit në YouTube në shërbimet e QQTube është shumë e lehtë

1.9. Ndjekësit në Insta

Ndjekësit në Insta kanë akses në një gamë të gjerë platformash mediatike dhe një rrjet të gjerë përmes të cilit ata mund të përhapin fjalën për videot tuaja dhe të tërheqin shikues shtesë. Kjo rrit ndjeshëm rritjen organike të shikimeve për videot tuaja. Më poshtë janë disa avantazhe të përdorimit të ndjekësve në Insta:

⭐ Rating: 8/10

✅Pro:

- Garancia e rimbushjes: Në rast se numrat tuaj bien, InstaFollowers ofron një garanci rimbushjeje. Prandaj, nuk do të duhet të shqetësoheni për ndonjë humbje. 

- Kujdesi ndaj klientit 24/7: Për çdo problem që mund të keni, mund të kontaktoni me kujdesin ndaj klientit të InstaFollowers në çdo kohë.

- Rritje e Shpejtë: Mund të zgjeroni llogaritë tuaja dhe të fitoni para nga përmbajtja juaj në biznes duke përdorur shërbimet dhe mallrat e ofruara nga InstaFollowers.

- Pagesa Sigurt: Ata u japin klientëve tanë alternativa të sigurta pagese, kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni për sigurinë tuaj. 

❌Kundër:

– Pikëpamjet e rreme janë joaktive.

duke blerë 4000 orë shikimi

Kur të përfundoni pagesën, ndjekësit në Insta fillojnë të përpunojnë porosinë tuaj

1.10. Shikime 4 Ju

Shikimet 4 Ju keni zgjidhjen perfekte për blerjen e kohës së shikimit në YouTube për të rritur dhe për të fituar para shpejt dhe lehtë kohën e shikimit të videove në YouTube, në mënyrë që të filloni të fitoni sot! Blerja e lirë e kohës së shikimit në YouTube në kanalin tuaj mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para nga llogaria juaj dhe për të filluar të fitoni para reale nga përmbajtja që prodhoni.

⭐ Rating: 8/10

✅Pro:

 • Ju mund t'i besoni Views 4 You kur bëhet fjalë për videot e angazhimit të ndershëm në YouTube.
 • Ekuipazhi i tyre punon menjëherë dhe në mënyrë efektive për të përmbushur porositë sapo të bëni blerjen tuaj.
 • Me shërbimet Views 4 You, merrni ofertat më të mira në orët premium të shikimit në YouTube dhe arrini të gjitha 4000 orë shikimi në YouTube shënjestër

❌Kundër:

 • Një provë falas nuk ofrohet.
blej 4000 orë shikimi në youtube

Llogaria jote do të përmirësohet pasi të fitosh 4000 orë shikimi në YouTube

1.11. Amedia Sociale

Amedia Social është një treg kryesor për blerjen e shikimeve në YouTube, duke u ofruar prodhuesve të përmbajtjes një shans të veçantë për të rritur shikimet dhe ekspozimin e videos. Ata gjithashtu realizuan arritjen e 4,000 orëve të shikimit, gjë që bëri të mundur që ata të mbështesin monetarisht videot e tyre.

⭐ Rating: 8/10

✅Pro:

- Shërbimi ndaj klientit: Një ekip i përkushtuar është i disponueshëm gjatë gjithë kohës për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe çështjeve tuaja. 

- Besimi: Ata janë një biznes plotësisht i regjistruar në spanjisht që është i përkushtuar për t'ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm.

- Konfidencialiteti: Amedia Social siguron që të gjitha të dhënat tuaja të mbahen private, të ruajtura dhe sekrete.

- Pagesa Sigurt: Ata përdorin kanale pagesash plotësisht të sigurta dhe të rregulluara nga palët e treta.

❌Kundër:

– Kostoja është relativisht e lartë.

orët e shikimit në youtube blej

Amedia Social ofron një shërbim me cilësi të lartë për blerjen e shikimeve në YouTube

1.12. Shërbimet e YouTube

YouTubeServices.com është një platformë shërbimi e mediave sociale 100% e sigurt dhe efektive. Shërbimi i tyre jo vetëm që ndihmon në rritjen e shikimeve, por gjithashtu ju ndihmon të fitoni më shumë nga reklamat dhe marrëveshjet e sponsorizimit. Shërbimet e YouTube ju ndihmojnë të optimizoni fitimet e kanalit tuaj në YouTube.

⭐ Rating: 7.5/10

✅Pro:

– Rritni reputacionin dhe identitetin tuaj.

– Mbrojtja e sigurisë dhe reputacionit.

– Optimizoni të ardhurat.

❌Kundër:

– Nuk rrit angazhimin organik.

blej kohën e shikimit në youtube

Shërbimet e YouTube janë të përkushtuara për të garantuar sigurinë e kanalit tuaj

1.13. Ndjekësit

Po lëvizni drejt më shumë ndërveprimeve në YouTube duke bërë një blej orët e shikimit në YouTube nga Followeran. Strategjitë e tyre janë krijuar për të bashkëpunuar me algoritmet e YouTube, duke garantuar rritje reale. Followeran, me vite përvojë në marketingun e mediave sociale, siguron efikasitet dhe besim. 

⭐ Rating: 7.5/10

✅Pro:

– Premtim për kthimin e parave.

– Ndihmë e shpejtë.

– Transaksion i sigurt.

– Nuk kërkohet fjalëkalim.

❌Kundër:

– Nuk ka shumë mënyra për të paguar.

blej orët e shikimit në youtube të lirë në Indi

Ka perspektiva të shumta për rritjen e paketave të shërbimeve midis ndjekësve

1.14. Lenostube

Lenostube është një platformë e specializuar në marketingun në YouTube, duke ofruar shërbime të tilla si rritja e shikimeve, rritja e abonentëve, rritja e orëve të shikimit, blerja e kanaleve me para dhe shumë shërbime të tjera. Lenostube përdor strategji të sigurta dhe efektive marketingu, duke sjellë trafik cilësor dhe të qëndrueshëm në kanalin tuaj në YouTube.

⭐ Rating: 7/10

✅Pro:

– Pamje realiste, shkallë e lartë e mbajtjes dhe garanci e përjetshme. 

– Pamjet krijohen nga burime natyrore dhe cilësore të trafikut.

– Shërbim i sigurt dhe miqësor për YouTube.

– Siguroni informacionin e klientit. 

❌Kundër:

– Shërbimi nuk vlen për kanalet me përmbajtje pirate.

youtube 4000 orë kohë shikimi blej

Lenostube ka një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur

1.15. Eazyviral

Eazyviral bëri të mundur që shumë nga përdoruesit e tij të fitonin para me shpejtësi nga kanalet e tyre në YouTube, gjë që i ndihmoi ata të arrinin sukses atje. Mund të blini orët e shikimit në YouTube për fitim parash me orët tona aktuale të shikimit (kanali juaj duhet t'i përmbahet Monetarizimi në YouTube kufizime). Eazyviral do të garantojë që çdo video në kanalin tuaj të marrë vetëm shikime të vërteta organike.

⭐ Rating: 7/10

✅Pro:

– Premtim dhe garanci e besueshme e rimbushjes.

– Shërbim i adaptueshëm ndaj klientit.

– Reagime pozitive ndaj blej orët e shikimit në YouTube.

– Zhvillimi Natyror.

❌Kundër:

– Rezultate të pazakonta.

blej kohën e shikimit në youtube në MB

Ekipi i tyre mbështetës 24/7 është gjithmonë i disponueshëm për të ofruar ndihmë

1.16. Vidiq

Viqid është një faqe interneti që ofron mjete dhe njohuri për të ndihmuar krijuesit e përmbajtjeve në YouTube të rrisin kanalet e tyre në mënyrë efektive dhe të shpejtë. Viqid ka shumë veçori të dobishme, duke u dhënë përdoruesve përvojën më të mirë.

⭐ Rating: 7/10

✅Pro:

– Viqid besohet nga miliona krijues të famshëm në YouTube.

– Viqid ka një ndërfaqe miqësore dhe të lehtë për t’u përdorur për të blerë orët e shikimit për YouTube.

– Viqid përditësohet rregullisht me veçori të reja dhe të përmirësuara, në përputhje me tendencat dhe ndryshimet e YouTube.

– Viqid ka shumë paketa shërbimesh për t'iu përshtatur nevojave dhe buxheteve të krijuesve, nga falas në premium.

❌Kundër:

– Viqid nuk mund të garantojë që videoja juaj do të ketë më shumë shikime ose abonime vetëm duke përdorur mjetet e tyre.

blej orët e shikimit në youtube lirë

Viqid është vendi për të blerë orët e shikimit për fitim parash

1.17. YT-Boost

YT-Boost është një faqe interneti me reputacion dhe cilësi, e besuar dhe e kënaqur nga shumë klientë. YT-Boost përdor metoda natyrale dhe ligjore për të rritur orët e shikimit të videove tuaja në YouTube, pa përdorur robotë ose softuer mashtrimi. YT-Boost është i përkushtuar për të mbrojtur informacionin e klientit dhe nuk kërkon një fjalëkalim ose qasje në kanalin tuaj.

⭐ Rating: 6.5/10

✅Pro:

– Koha e përfundimit është e shpejtë, vetëm 7 deri në 15 ditë, në varësi të numrit të orëve që porositni.

– Ju keni një përzgjedhje të gjerë të paketave të shërbimeve për të zgjedhur.

– Çmime konkurruese dhe të arsyeshme për të blerë orët e publikimit të shikimit në YouTube.

– Ekziston një politikë rimbursimi nëse nuk arrihen rezultatet e dëshiruara ose shfaqen probleme.

– Ekziston mbështetje 24/7 e klientit përmes emailit, telefonit ose bisedës në internet.

❌Kundër:

– Nuk ka asnjë paketë që kombinon shikimet e orës dhe abonentët.

blej kohën e shikimit në youtube

Blini kohën e shikimit në YouTube në MB në YT-Boost për të siguruar cilësi

1.18. YTviews Në

YTviews In është një platformë e automatizuar e marketingut në YouTube me përvojë të gjatë në fushën e rritjes së kohës së shikimit për kanalet YouTube. Ato ofrojnë një shumëllojshmëri planesh me çmime konkurruese dhe ju mund të blini orë në YouTube nga 100 deri në 10,000 orë kohë shikimi.

⭐ Rating: 6.5/10

✅Pro:

– Platforma është plotësisht e automatizuar, duke ju lejuar të zgjidhni çdo numër të YouTube Koha e shikimit 4000 orë blini dhe merrni rezultate në pak minuta.

– Platformat me shënjestrim të saktë, të përshtatura për përmbajtjen dhe vendndodhjen tuaj, mund të rrisin shtrirjen tuaj organike për një afat të gjatë.

– Platforma ka prioritet sigurinë dhe privatësinë, nuk kërkon informacion identifikimi dhe kryen të gjitha operacionet jashtë sajtit. Në fakt, porositë tuaja bëhen në një panel privat përdoruesi, ku shërbimet janë të aksesueshme vetëm kur jeni të identifikuar.

❌Kundër:

– Platforma nuk ka asnjë politikë rimbursimi ose garanci për shërbimet e tyre.

blej orët e shikimit në youtube

Mund të blini kohë reale të shikimit në YouTube në YTviews In

1.19. Ndjekësit socialë

Ndjekësit socialë është një zgjidhje gjithëpërfshirëse për të gjitha nevojat tuaja të marketingut në mediat sociale. Ndjekësit social sjellin cilësi premium, siguri dhe natyrë në shërbimet e tyre. Porosit paketën tënde të preferuar sot për t'u bërë influencuesi i radhës i mediave sociale!

⭐ Rating: 6/10

✅Pro:

– Ndjekësit Social kanë një sërë opsionesh paketash shërbimesh që i përshtaten nevojave dhe buxhetit tuaj.

– Ndjekësit Social kanë një ekip të kujdesit ndaj klientit 24/7 për të zgjidhur problemet dhe shqetësimet tuaja.

– Ndjekësit Social ofrojnë një garanci për kthimin e parave në rast se nuk jeni të kënaqur me shërbimin e tyre.

❌Kundër:

– Ndjekësit socialë nuk mbështesin video të shkurtra ose video live në YouTube.

blej kohën e shikimit për youtube

Blerja e 4000 orëve shikimi është e lehtë në faqen e internetit të ndjekësve socialë

1.20. Boosthill

Një mënyrë e thjeshtë dhe e lehtë për blej orët e shikimit në YouTube është përmes Boosthill. Shërbimi automatik i Boosthill mund t'ju ndihmojë të përmbushni objektivat e orës së shikimit në YouTube në mënyrë efektive. Zakonisht fillon të punojë në blerjen tuaj brenda pak orësh pasi e keni vendosur në faqen e tij të internetit.

⭐ Rating: 6/10

✅Pro:

– Boosthill do të personalizojë planin tuaj, gjë që është një përfitim.

– Ata janë të përkushtuar për të parandaluar shkeljet e të dhënave dhe për të mbrojtur privatësinë e klientit.

– Çdo transaksion i vetëm i kryer në faqen e internetit është jashtëzakonisht i sigurt.

❌Kundër:

– Pak mundësi pagese.

blej orët e shikimit në youtube

Boosthill gjithashtu mbështet blerjen e 1000 abonentëve dhe 4000 orësh shikimi

2. Oferta më e mirë blej kohën e shikimit në YouTube

Fitimi i audiencës është ofruesi më i njohur dhe cilësor i shërbimeve të blerjes me kohë të shikimit në YouTube në treg. Ne ju ofrojmë paketa për orë shikimi në YouTube me çmime të arsyeshme dhe cilësi të lartë. Mund të blini orët e shikimit në YouTube për një paketë që i përshtatet nevojave dhe buxhetit tuaj. Këtu janë çmimet për blerjen e paketave të kohës së shikimit në YouTube:

- 1000 orë shikimi: 129 $

- 2000 orë shikimi: 149 $

- 3000 orë shikimi: 169 $

- 4000 orë shikimi: 189 $

- 4000 orë shikimi dhe 1000 abonentë: 199 $

3. Si të blini orët e shikimit në YouTube në Indi lirë?

Si për të blerë 4000 orë shikimi në YouTube? Blerja e kohës së shikimit në YouTube nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë. Ne ju ofrojmë kombinimin më ekonomik dhe të sigurt. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndiqni disa hapa të thjeshtë për të blej orët e shikimit në YouTube. Natyrisht, llogaria juaj duhet të jetë aktive dhe e hapur. Kryeni këto veprime për të blerë kohën e shikimit për YouTube në AudienceGain:

✅Hapi 1: Shkoni në faqen e internetit të AudienceGain.

✅Hapi 2: Pas kësaj, ju klikoni në "Bli 4000 orë shikimi në YouTube"ndërsa rri pezull mbi"Shërbimet Premium".

✅Hapi 3: Zgjidhni planin e shërbimit që i përshtatet më mirë kërkesave tuaja dhe klikoni "Blej tani".

✅Hapi 4: Mund të futni çdo kod zbritjeje AudienceGain që disponohet në këtë seksion. Zgjidhni të Vazhdoni në arkë nëse jo.

✅Hapi 5: Ju vazhdoni duke futur të dhënat përkatëse në këtë seksion.

✅Hapi 6: Pas plotësimit të formularit, do të kontrolloni dy herë dhe do të kryeni pagesën. Ju keni një zgjedhje midis dy opsioneve të pagesës: "Kriptovalutat e Coinbase"Dhe"CardPay“. Mos harroni të klikoni kutinë që thotë, "Kam lexuar dhe pajtohem me termat dhe kushtet në këtë faqe interneti". Dhe për të blerë orët e orës së shikimit, klikoni "mënyrë Place".

blej orë në youtube

Kur koha e shikimit shtohet në llogarinë tuaj, ju paguani dhe prisni

Lexo më shumë: Blini abonentë në YouTube në internet – 7 faqet më të mira me reputacion 2023 

4. Si të merrni 4,000 orë shikimi në YouTube falas?

Sa kohë duhet për të arritur 4,000 orë shikimi në YouTube? Nëse mbani një kohë mujore shikimi prej 20,000 minutash, do t'ju duhet një vit për ta arritur 4,000 orë shikimi (240,000 minuta). I gjithë kanali yt në YouTube merr një pjesë të kohës sate të shikimit. 

4.1. Gjeni tema

Futni një fjalë kyçe në lidhje me industrinë tuaj në YouTube. Kushtojini vëmendje temave që kanë tërhequr shumë shikime. Hapni disa kanale tani. Nëse kanali ka shumë abonentë (> 30,000), klikoni në skedën "Video". Pastaj përdorni "më Populloret” filtroni për të kërkuar tema që kanë rezultuar efektive. Ju duhet ta bëni këtë proces për çdo kanal në industrinë tuaj derisa të keni një bazë të dhënash të mirë të temave.

4.2. Zhvilloni strategjinë tuaj

Deri tani, ju duhet të keni vendosur për një fjalë kyçe të synuar. Për ta bërë këtë, duhet të bëni një plan video blej orët e shikimit në YouTube. Kur formuloni planin tuaj, merrni parasysh pyetjet e mëposhtme:

– Cila është koha e përsosur për videon tuaj?

– Çfarë ju tërheq interesin?

– Çfarë kundërshtoni?

– Cilin titull keni?

– Çfarë pajisje do t'ju nevojiten për të prodhuar videon?

– Çfarë afati kohor keni?

4.3. Krijo videon

Ju mund të përdorni tim të shkurtër dhe të thjeshtë Metoda e krijimit të videove, e cila është:

- Përmblidhni të gjithë videon: Ju dëshironi t'u jepni atyre informacionin që u nevojitet në kohën më të shkurtër. Kjo përgjigje është e shkruar paraprakisht.

- Bëni një video: Nëse jeni duke regjistruar një video me kokë që flet, kërkohet një teleprompter. Thjesht duhet të ndizni kamerën për të filluar regjistrimin.

- Redaktoni videon tuaj: Mund të përdorni Premiere Pro për ta modifikuar falas ose iMovie falas. Ju gjithashtu mund të përdorni redaktimin e videos në Upwork.

4.4. Promovoni videon tuaj

Përpara ngarkimit, videoja juaj duhet të optimizohet. Ne ju këshillojmë të përdorni emrin e skedarit për të përmbajtur fjalën kyçe të dëshiruar. Tani është e nevojshme që ju të ngarkoni videon tuaj në YouTube dhe ta optimizoni atë për rezultatet e kërkimit organik. Ju duhet t'i jepni videos tuaj një titull tërheqës, skicë, etiketa dhe miniaturë pasi ta keni ngarkuar. 

5. Pyetjet e shpeshta blejnë kohë të lirë shikimi në YouTube

A mund të blej 4000 orë shikimi në YouTube? Po kërkoni një mënyrë për të rritur shikimet për kanalin tuaj në YouTube shpejt dhe ekonomikisht? Në këtë artikull, ne do t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja më të shpeshta në lidhje me blerjen e shikimeve të lira në YouTube. Le të ndjekim pjesën tjetër për më shumë detaje.

5.1 A është e paligjshme blerja e orëve të shikimit në YouTube?

Blerje 4000 orë shikimi në YouTube, e lirë për kanalin tuaj nuk rekomandohet pasi është kundër Kushtet e shërbimit të YouTube. Por ju blini orët e vërteta të shikimit në YouTube në internet nga një shitës me reputacion. Kanali yt do të mbrohet dhe do të shmangë çështjet ligjore nëse heq robotët dhe shikuesit e rremë.

5.2. Po sikur të mos blejmë 4000 orë shikimi dhe 1000 abonentë në një vit?

Nuk do të mund të mbështetësh monetarisht kanalin tënd në YouTube përmes YPP-së ose Programit të Partnerit në YouTube nëse nuk i plotëson kërkesat vjetore prej 1,000 abonentësh dhe 4,000 orësh shikimi.

5.3. Sa shikime në 4000 orë?

A keni menduar ndonjëherë se sa shikime duhen për të grumbulluar 4000 orë shikime në YouTube? Përgjigja është se në mënyrë që të blej orët e shikimit në YouTube, ju duhet të merrni 240,000 shikime. Thënë kjo, kjo është thjesht një shifër mesatare që mund të ndryshojë bazuar në variabla shtesë si Algoritmi i YouTube, kalibri i përmbajtjes, demografia e synuar,…

5.4 Si të merrni 4,000 orë shikimi në YouTube?

Përqendrohuni në krijimin e përmbajtjes me cilësi të lartë, tërheqëse që tërheq audiencën tuaj të synuar. Konsistenca është thelbësore dhe promovimi i videove tuaja përmes mediave sociale dhe platformave të tjera mund të ndihmojë në rritjen e shikueshmërisë.

5.5 Si mund ta marr falas kohën e shikimit në YouTube?

Krijoni përmbajtje që njerëzit duan të shikojnë, optimizoni titujt dhe përshkrimet e videove tuaja për kërkim dhe promovoni videot tuaja përmes kanaleve të ndryshme.

5.6 A zbulon YouTube orët e rreme të shikimit?

Po, YouTube ka algoritme dhe sisteme të sofistikuara për të zbuluar angazhimin e rremë, duke përfshirë orët e rreme të shikimit. Angazhimi në praktika të tilla mund të çojë në ndëshkime.

5.4 A paguan YouTube për 4,000 orë shikimi?

YouTube paguan në bazë të të ardhurave nga reklamat e krijuara nga videot tuaja. Mesatarisht, YouTubers fitojnë 0.018 dollarë për shikim të reklamave. Plotësimi i kërkesës për 4,000 orë shikimi është një parakusht për t'u bashkuar me Programin e Partnerëve në YouTube, i cili ju mundëson të fitoni para nga reklamat.

5.5. Si të bëni dallimin midis shitësve të orëve origjinale dhe atyre të rreme?

Për t'u siguruar që po investoni me mençuri dhe pa shkelur kushtet e shërbimit të YouTube, duhet të jeni në gjendje të dalloni midis shitësve realë dhe të rremë të orëve të shikimit. Informacioni kryesor i mëposhtëm mund të përdoret për të përcaktuar nëse tregtarët e orëve të shikimit janë realë:

– Ekzaminoni të dhënat e shitësit.

– Metoda të hapura dhe të ndershme.

– Sigurimet dhe Sigurimet.

– Kostoja për të blej orët e shikimit në YouTube.

– Ndihma e klientit.

– Kohëzgjatja e Veprimtarisë Tregtare.

– Shqyrtoni praninë e tyre në internet dhe llogaritë e mediave sociale.

– Mënyra e pagesës për të blerë kohën e shikimit në YouTube.

– Udhëzimet e kthimit.

– Kontrolloni sërish politikën e YouTube blej orët e shikimit në YouTube lirë Indi.

5.7. Kushtet dhe politikat kur përdor shërbimin AudienceGain?

Në marrëveshje me politikën e përmendur të mbrojtjes së informacionit personal, AudienceGain:

– I dedikuar për mbrojtjen e të dhënave private të konsumatorëve në faqen e internetit. 

– Përdorni softuerin SSL për të siguruar të dhënat e përdoruesit ndërsa ato transmetohen. 

Duhet të njoftojë menjëherë klientët dhe agjencinë hetuese në rast se hakerët komprometojnë serverin e informacionit dhe vjedhin të dhënat e klientit. 

(Shënim: Kur kontaktojnë dhe përdorin shërbimin, bordi drejtues u kërkon konsumatorëve të japin informacione të plota dhe të sakta personale përkatëse. )

Klientët mund të verifikojnë, ndryshojnë, heqin ose refuzojnë të dhënat e tyre personale. Konsumatorët gjithashtu mund të paraqesin ankesa në bordin drejtues të faqes së internetit në lidhje me rrjedhjen e informacionit të tyre personal tek palët e treta të palidhura. Përveç reagimit dhe konfirmimit të shkakut, AudienceGain do të ofrojë gjithashtu udhëzime se si të rivendosni dhe risiguroni të dhënat.

Ju pranoni kushtet dhe rregullat e përmendura më sipër duke i dhënë AudienceGain informacione personale. Në çdo mënyrë që mundet, AudienceGain është i përkushtuar për të mbrojtur privatësinë e klientëve të saj. Klientëve u kërkohet të mbajnë privat informacionin që lidhet me fjalëkalimin dhe të mos ua zbulojnë palëve të treta.

Artikujt Related:

Blini me lehtësi llogaritë në YouTube – të verifikuara, të shpejta dhe të lira

9 faqet më të mira për të blerë kanal në YouTube për fitim parash (të lirë dhe të sigurt)

Kur ti blej orët e shikimit në YouTube, do të kurseni kohë, përpjekje dhe para për të rritur kanalin tuaj. Kontaktoni Fitimi i audiencës sot për më shumë detaje se si të blini orët e shikimit në YouTube lirë. Ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë me çmime të arsyeshme dhe një garanci afatgjatë. Mos e humbisni këtë mundësi për ta kthyer pasionin tuaj në një burim të qëndrueshëm të ardhurash. 

Vlerësimet

Loveny-Khan-AudienceGain-reagime

Ekip vërtet i mahnitshëm dhe i besuar e rekomandoj plotësisht këtë ekip për promovimin e mediave sociale ata me të vërtetë të përgjegjshëm dhe vërtet të mahnitshëm punuan të dashur dhe faleminderit shumë tani një porosi ime është përfunduar dhe javën e ardhshme nuk po bëj 2 porosi të tjera të reja në internet e kam gjetur këtë të vërtetë dhe njerëz të mirë ju falenderoj përsëri

Khan i bukur
Hazar-Tech-AudienceGain-feedback

Unë e vlerësoj shumë punën e vërtetë që ky ekip po bën me ndershmëri të plotë dhe duke u shërbyer të tjerëve duke i ndihmuar ata, ju ngriheni vetëm kur ngrini të tjerët. Është vërtet e vështirë për të gjetur ndershmërinë në këtë kohë dhe ndershmëria është e shtrenjtë. E përshëndes këtë ekip. Ata me të vërtetë meritojnë më shumë se sa duhet! Ata dhanë edhe më shumë se premtimet e tyre. Unë do t'ua rekomandoja të gjithëve dhe unë vetë me siguri do t'i kontaktoj përsëri dhe përsëri në të ardhmen! Zoti i bekoftë!

Hazar Tech
Mimi's-US-AudienceGain-feedback

Faleminderit AudienceGain Sapo mora orë shikimi në youtube 4k dhe kanali im u fitua para, Jacob dhe Brian ishin shumë të këndshëm dhe të dobishëm, ata u përgjigjen të gjitha mesazheve të mia, ishte pak vonesë, por mund ta kuptoj për shkak të përditësimit të sistemit të tyre, faleminderit përsëri AudienceGain

Mimi është SHBA
SolvenEvolve-Australi-AudienceGain-reagim

Është një shërbim i mirë që ia tregon përmbajtjen audiencës së duhur. Ndoshta më i miri që kam përdorur ndonjëherë!

Śσlven Ԑvσlve Australi
Adam-AudienceGain-feedback

Ky është i vetmi ofrues shërbimi që mund t'i besoni. Kam përdorur shumë shërbime më parë, por asnjë rezultat. Ata bënë punë të shkëlqyer!

Adami
Stranger-AudienceGain-feedback

Sherbim shume i mire dhe njerez te mire! Shumë LEGJIT!!! Tani kanali im po printon $ falë këtij shërbimi të mrekullueshëm…

i huaj
Marie-Fleurimont-AudienceGain-feedback

5 yje Do të doja të mund të jepja 10 yje ⭐️ Ishte e mrekullueshme të punoja me Jacob Jacob ishte shumë i dobishëm gjithmonë aty për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje. Kam fituar para më pak se 15 orë pasi kisha përfunduar të gjitha orët e mia. Procesi ishte pak i gjatë, por ia vlen, mendoj se ata duan të sigurohen që ta bëjnë atë në mënyrën e duhur. Nëse e lexoni këtë shkoni kontrolloni kanalin tim Ahhchoo ❤️ Gëzuar Vitin e Ri të gjithëve.

Marie Fleurimont
Jun-AudienceGain-reagime

Faleminderit audiencegain.net tani jam partner në youtube, edhe një herë faleminderit shumë djema (jabob).

qershor
Zoya-AudienceGain-reagim

Sherbim i shkelqyer. Ata kanë mbështetjen më të mirë në internet. Shumë i përgjegjshëm, i sjellshëm dhe informues. Faleminderit, AudienceGain. Ju meritoni më shumë se 5 yje.

Zoya
Sadiq-Dastagir-AudienceGain-feedback

AudienceGain.net është një bekim për YouTubers si ne që punojnë kaq shumë për të krijuar përmbajtje cilësore për shikuesit tanë. Në këtë skenar konkurrues, nuk është e lehtë të fitosh kohën e shikimit, pavarësisht se sa e mirë është përmbajtja juaj. Me super shërbimin ndaj klientit nga AudienceGain, arrita fitimin e parave brenda një muaji pasi zgjodha shërbimin e tyre. Jacob, nga shërbimi ndaj klientit, fjalë për fjalë ju jep një trajtim VIP. Unë rekomandoj shumë shërbimet e tyre për të gjithë krijuesit që presin me padurim kohën e shikimit organik me cilësi të lartë në videot e tyre.

Sadiq Dastagir
Music-platter-MPlatter-AudienceGain-reagim

Zoti im çfarë duhet të them se këta njerëz janë thjesht të mrekullueshëm, tani fillova të besoj në shërbim si rritja e orëve të shikimit dhe gjithçka vetëm për shkak të fitimit të audiencës. Porosia ime prej 3000 orësh shikimi përfundoi në kohë dhe ata ishin me mua çdo ditë për të mbështetur. Kanali im tani është fituar para falë AudienceGain.net. Unë rekomandoj të gjithë të marrin shërbimin e AudienceGain, mund të vë bast që do të ktheheni këtu për t'u dhënë atyre 5*. Faleminderit një ton AudienceGain.net ????

Pjata muzikore MPlatter
Wigh-AudienceGain-feedback

Shërbim fantastik për një çmim të mirë. Një kompani e shkëlqyer e marketingut dixhital. Ata më ndihmuan të fitoja para. Unë kisha tashmë 1000 abonentë, por duhej të blija 3000 orë kohë shikimi për të kapërcyer linjën. Kjo bëri që llogaria ime të fitoi para brenda javës. Keni fituar një shumë të vogël parash çdo ditë që nga faleminderit për fitimin e audiencës. Anëtar Australian

Uroj
Extra-Mind-Music-AudienceGain-feedback

Ata janë të shkëlqyer!! Pasi kanë përfunduar porosinë, unë aplikoj për fitim parash dhe kam marrë përgjigjen 2 ditë më pas. jam i fituar para!!! Këta njerëz punojnë shumë mirë. Faleminderit shumë.

Music Extra Mind
SG-AudienceGain-feedback

Kam pasur një përvojë të mirë duke blerë një kanal në YouTube nga kjo faqe interneti. Unë ia rekomandoj shumë kujtdo që është i interesuar.

SG
Ahsan-AudienceGain-feedback

Jam i kënaqur me cilësinë e shërbimit. Ata e kanë zbatuar atë që është premtuar. Unë do të jepja 110/100 pikë për performancën, ndërtimin e besimit dhe kënaqësinë e klientit. Unë jam fans i tyre tani. Wow çfarë përvojë pune me Audiencegain.net. Do të doja të vazhdoja lidhjen edhe në të ardhmen. Faleminderit Audiencegain që ndihmuat në arritjen e qëllimit tim me qëndrimin dhe performancën tuaj jashtëzakonisht profesionale.

Ahsan
Svetlana-tiedemann-AudienceGain-feedback

Porosit nga audiencegain.net 1000 orë shikimi për kanalin tim të ri në YouTube dhe i marr ato për një trafik organik më pak se një javë, menjëherë pas kësaj u miratova për programin e partnerëve në YouTube. Unë pothuajse nuk rekomandoj të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë për të krijuar një kanal të ri në YouTube, të përdorin ndihmën e auditoritgain.net. Svetlana Tiedemann

svetlana tiedemann
Humayun-aryan-AudienceGain-feedback

një faqe e madhe. në fillim isha skeptik për shkak të përvojave të këqija në të kaluarën, por kjo faqe me të vërtetë e bën punën e saj të qëndrueshme. nëse jeni gjithashtu skeptik, do të them së pari bisedoni me ..kjo do t'ju ndihmojë të vendosni. një prej tyre (jacob dhe David) është i disponueshëm pothuajse gjatë gjithë ditës.ata janë vërtet shumë të sjellshëm dhe të durueshëm.kanali im është i monetizuar dhe ia vlen të shkruash pak fjali..

humayun arian
FD-AudienceGain-feedback

Këta djem japin rezultate siç premtuan! Faleminderit shumë që më ndihmoni kanalin tim në youtube! Shumë e rekomanduar!

FD
Feedback YaBoiKayson-AudienceGain

Falë shërbimit tuaj funksionon 100% legjitim fitova mbi 2,000 orë shikimi dhe më ndihmoi të arrij qëllimin tim në YouTube. Tani jam i fituar para falë shërbimit tuaj të dobishëm, ia vlente dhe jam i lumtur që i shpenzova paratë e mia në shërbimin e faqes tuaj të internetit gjithçka funksionon në mënyrë perfekte për kanalin tim, youtube më miratoi vetëm brenda 3-4 ditësh, jo më vonë se faleminderit për shërbimin tuaj, kam arritur 1,000 abonentët e mi dhe 4,000 shikime dhe kam fituar mbi 200,000 shikime në kanalin tim falë shërbimit tuaj të dobishëm.

YaBoiKayson
Neil-AudienceGain-feedback

Këta djem dhanë pikërisht atë që reklamuan unë u mahnita me punën e tyre dhe shërbimin e tyre të përgjithshëm Ata iu përgjigjën çdo pyetjeje shpejt, unë i rekomandoj shumë dhe shërbimin e tyre i kam përdorur tashmë përsëri

Neil

Rezervoni thirrjen tuaj falas në Skype

Hezitoni me shërbimin? Le t'i sqarojmë ato.