AudienceGain është një kompani e specializuar në hartimin e faqeve të internetit dhe ofrimin e shërbimeve të zhvillimit për aktivitetet e tregtisë elektronike për bizneset bazuar në një platformë të marketingut dixhital.

Me më shumë se 6 vjet përvojë në fushën e dizajnit të faqeve të internetit të ndërtuar nga anëtarë me më shumë se 10 vjet përvojë në industri, ne jemi të sigurt në sjelljen e bizneseve zgjidhjet më të vlefshme të dizajnit të faqeve të internetit.

Rreth faqes së internetit: ne fokusohemi në zhvillimin e uebit në 3 platforma kryesore: WordPress, Magento dhe Laravel.

Contact Info:

Mbretëria e Bashkuar Kompania: MID-MAN DIGITAL LTD
Adresa: 27 Old Gloucester Street, Londër, Mbretëria e Bashkuar, WC1N 3AX

Kompania Vietnameze: Mid-Man Marketing And Services Company Limited
Adresa: Jo. 19 Nguyen Trai, Lagja Khuong Trung, Distrikti Thanh Xuan, Qyteti Hanoi, Vietnam

Shënim: Mid-Man Marketing And Service Company Limited është filial i MID-MAN DIGITAL LTD.

Email: contact@audiencegain.net
Telefon: 070.444.6666

Vizioni yne


Për t'u bërë zgjidhja më e mirë e dizajnit të faqes në internet, një zgjedhje kryesore për biznesin online në botë.